„VIP-uri” cu datorii la apă. Primarul Dunca – debranşat, sindicalistul Jurca – dat în judecată

Au funcţii publice, sunt în permanenţă în atenţia opiniei publice, dar nu găsesc prin buzunare banii pentru apa potabilă consumată. În consecinţă, conducerea SC ApaServ Valea Jiului SA s-a văzut nevoită să ia măsuri împotriva lor.

dunca-aninoasa-fara-usl-490x372Nicolae Dunca, primarul din Aninoasa – primului oraş din România care a cerut în instanţă falimentul  – are două reşedinţe, dintre care o vilă luxoasă pe Maleia. Cu un oraş îngropat în datorii pe care nu le-a mai putut achita, primarul Dunca nu amai avut timp şi nici bani să-şi achite facturile la apa potabilă consumată. Şi, cum datoria adunată a ajuns la aproape 1.400 de lei, vila de pe Maleia a rpmas fără apă. „Într-adevăr, am dispus în această dimineaţă sistarea apei potabile la cea de a doua reşedinţă a lui Nicolae Dunca, de pe strada Maleia nr. 23”,  confirmat directorul SC ApaServ Valea Jiului SA, Costel Avram. Primarul din Aninoasa ar fi vrut să achite o parte din suma restantă pentru a nu rămâne fără apă la robinete, însă cei de la ApaServ nu s-au lăsat înduplecaţi.

Sindicalistul Adrian Jurca, dat în judecată pentru datorii MAIN adrian-jurca

Şi tot pentru datorii acumulate la plata apei potabile consumate, liderul minerilro de la Livezeni a fost acţionat în judecată de către reprezentanţii ApaServ Valea Jiului SA. „Datoriile au fost calculate la 1.900 de lei şi, cu tot cu penalităţi de întârziere, suma totală pe care o are de plată este de aproximativ 2.900 de lei”, a declarat directorul furnizorului de apă, Costel Avram. Practic, Jurca nu a achitat contravaloarea consumului de apă timp de mai mulţi ani, iar penaliăţile de întârziere au fost calculate din august 2010 până în martie 2013.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”