„VIP-uri” cu datorii la apă. Primarul Dunca – debranşat, sindicalistul Jurca – dat în judecată

Au funcţii publice, sunt în permanenţă în atenţia opiniei publice, dar nu găsesc prin buzunare banii pentru apa potabilă consumată. În consecinţă, conducerea SC ApaServ Valea Jiului SA s-a văzut nevoită să ia măsuri împotriva lor.

dunca-aninoasa-fara-usl-490x372Nicolae Dunca, primarul din Aninoasa – primului oraş din România care a cerut în instanţă falimentul  – are două reşedinţe, dintre care o vilă luxoasă pe Maleia. Cu un oraş îngropat în datorii pe care nu le-a mai putut achita, primarul Dunca nu amai avut timp şi nici bani să-şi achite facturile la apa potabilă consumată. Şi, cum datoria adunată a ajuns la aproape 1.400 de lei, vila de pe Maleia a rpmas fără apă. „Într-adevăr, am dispus în această dimineaţă sistarea apei potabile la cea de a doua reşedinţă a lui Nicolae Dunca, de pe strada Maleia nr. 23”,  confirmat directorul SC ApaServ Valea Jiului SA, Costel Avram. Primarul din Aninoasa ar fi vrut să achite o parte din suma restantă pentru a nu rămâne fără apă la robinete, însă cei de la ApaServ nu s-au lăsat înduplecaţi.

Sindicalistul Adrian Jurca, dat în judecată pentru datorii MAIN adrian-jurca

Şi tot pentru datorii acumulate la plata apei potabile consumate, liderul minerilro de la Livezeni a fost acţionat în judecată de către reprezentanţii ApaServ Valea Jiului SA. „Datoriile au fost calculate la 1.900 de lei şi, cu tot cu penalităţi de întârziere, suma totală pe care o are de plată este de aproximativ 2.900 de lei”, a declarat directorul furnizorului de apă, Costel Avram. Practic, Jurca nu a achitat contravaloarea consumului de apă timp de mai mulţi ani, iar penaliăţile de întârziere au fost calculate din august 2010 până în martie 2013.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 − 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc