Un nou restaurat se deschide la Orăștie – „Curtea leilor”

1658

Un nou restaurant se deschide la Orăștie, pe Strada Octavian Goga, vizavi de Liceul Aurel Vlaicu, de sâmbătă, 1 august. Momentan, din cauza reglementărilor în vigoare, va funcționa doar terasa.

Aparent, stările medicale, ne-au îndepărtat unii de alții, însă doar aparent. Distanțarea fizică, însă a intensificat relațiile dintre noi. Unele lucruri s-au consolidat devenind realitate. Deși pare că ritmul a încetinit, viețile noastre s-au accelerat cumva. Așișderea s-a petrecut și în cazul Restaurantului „Curtea Leilor” din Orăștie, ce se deschide de sâmbătă 1 August. Momentan, din cauza reglementărilor în vigoare, vor funcționa doar terasele la care vin în întâmpinarea clienților cu un ambient extraordinar, care pune preț pe confortul clienților, dar și cu preparate delicioase, într-un meniu diversificat și cu experiență în bucătărie.

„Curtea Leilor” oferă posibilitatea să vă bucurați și să alegeți atmosfera boemă, diferită de ce am întâlnit până acum în orașul Paliei. Pe lângă atmosferă, rețete alese, localul are un design original, picturi mobilier cu mult bun gust, decorațiuni originale, bucătărie de ultimă generație și meniuri speciale. Restaurantul „Curtea Leilor” are terase generoase. Fiind amplasat într-o zonă istorică oferă și posibilitatea de a avea o privire din trecut și asupra orașului, puteți chiar de a vă simți într-o incursiune în timp.

Dan Orghici

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.