Un nou restaurat se deschide la Orăștie – „Curtea leilor”

Un nou restaurant se deschide la Orăștie, pe Strada Octavian Goga, vizavi de Liceul Aurel Vlaicu, de sâmbătă, 1 august. Momentan, din cauza reglementărilor în vigoare, va funcționa doar terasa.

Aparent, stările medicale, ne-au îndepărtat unii de alții, însă doar aparent. Distanțarea fizică, însă a intensificat relațiile dintre noi. Unele lucruri s-au consolidat devenind realitate. Deși pare că ritmul a încetinit, viețile noastre s-au accelerat cumva. Așișderea s-a petrecut și în cazul Restaurantului „Curtea Leilor” din Orăștie, ce se deschide de sâmbătă 1 August. Momentan, din cauza reglementărilor în vigoare, vor funcționa doar terasele la care vin în întâmpinarea clienților cu un ambient extraordinar, care pune preț pe confortul clienților, dar și cu preparate delicioase, într-un meniu diversificat și cu experiență în bucătărie.

„Curtea Leilor” oferă posibilitatea să vă bucurați și să alegeți atmosfera boemă, diferită de ce am întâlnit până acum în orașul Paliei. Pe lângă atmosferă, rețete alese, localul are un design original, picturi mobilier cu mult bun gust, decorațiuni originale, bucătărie de ultimă generație și meniuri speciale. Restaurantul „Curtea Leilor” are terase generoase. Fiind amplasat într-o zonă istorică oferă și posibilitatea de a avea o privire din trecut și asupra orașului, puteți chiar de a vă simți într-o incursiune în timp.

Dan Orghici

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru − unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cum arată noul drum spre Vadu Dobrii         Rechizitoriul „revoltei din cartierul Micro 6 – Hunedoara”         Mircea Moloț: „Valea Jiului s-a oprit pe drumul către dezvoltare”         Turistă accidentată în zona Bucura, din Masivul Retezat         Ani grei de închisoare pentru un recidivist din Petrila         Cum arată șantierul drumului județean Hunedoara – Călan         Bazinele cu apă minerală de pe Valea Mureșului         Ce trebuie să știe turiștii care vor să urce în Retezat cu mașinile, spre Poiana Pelegii         Tânără tâlhărită de fostul prieten, cu 20 de ani mai mare decât ea         Muzeul mineritului a fost restaurat cu fonduri UE         ADR VEST. Școală din Uricani modernizată cu fonduri UE         ORĂȘTIE. Podul care nu mai leagă comunitatea, ci o desparte         6 august 2020. Omagiu minerilor din Valea Jiului         Ziua Minerului. Povestea revoltei muncitorilor de la Lupeni – 1929         Furturile din Mina Paroșeni nu au leac         Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi