Tradiţie. Dragobete – iubeşte româneşte

Sub acest slogan, Organizaţia Judeţeană de Femei a PNL a organizat mai multe manifestări în diferite localităţi hunedorene

femei pnl

Femeile liberale din judeţ au dorit să marcheze Dragobetele, tradiţţională sărbătoare românească, prin câteva acţiuni deosebite.

În mai multe locaţii

Zeci de hunedorence au răspuns marţi invitaţiei Organizaţiei de Femei a Partidului Naţional Liberal – Hunedoara şi s-au întâlnit în piaţeta din faţa Casei de Cultură a municipiului Hunedoara, pentru a sărbători „Dragobetele”. „Organizaţia Femeilor Liberale din Hunedoara şi a membrii Organizaţiei Tineretului Liberal au dorit astăzi să marcheze sărbătoarea Dragobetelui într-un mod inedit. Am lansat lampioane spre cer, în cinstea iubirii, şi am împărţit steguleţe hunedorenilor cu mesaje de iubire”, a declarat Mihaela Popa, membru al OFL Hunedoara. La Deva au fost peste o sută de participanţi, care s-au adunat în faţa Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din municipiul reşedinţă de judeţ.

„Pe lângă semnificaţia pe care o ştie toată lumea, ziua de Dragobete mai înseamnă şi alte lucruri. Astfel, tradiţia spune că aceia care sărbătoresc Dragobetele au parte de bunăstrare, spor în casă şi nu răcesc. Acest ultim aspect vi-l confirm şi ca medic”, a spus dr. Gabriela Maracu, copreşedinte al Organizaţiei municipale Deva a PNL.

Manifestări similare s-au mai desfăşurat aseară la Petroşani, în centrul civic, şi la Orăştie, în faţa sediului PNL, iar acţiunile s-au desfăşurat sub sloganul „Dragobete – iubeşte româneşte”. (Amarildo Szekely)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + 17 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții         CONCURS. “Citești și câștigi”, în plină desfășurare