Tradiţie. Dragobete – iubeşte româneşte

Sub acest slogan, Organizaţia Judeţeană de Femei a PNL a organizat mai multe manifestări în diferite localităţi hunedorene

femei pnl

Femeile liberale din judeţ au dorit să marcheze Dragobetele, tradiţţională sărbătoare românească, prin câteva acţiuni deosebite.

În mai multe locaţii

Zeci de hunedorence au răspuns marţi invitaţiei Organizaţiei de Femei a Partidului Naţional Liberal – Hunedoara şi s-au întâlnit în piaţeta din faţa Casei de Cultură a municipiului Hunedoara, pentru a sărbători „Dragobetele”. „Organizaţia Femeilor Liberale din Hunedoara şi a membrii Organizaţiei Tineretului Liberal au dorit astăzi să marcheze sărbătoarea Dragobetelui într-un mod inedit. Am lansat lampioane spre cer, în cinstea iubirii, şi am împărţit steguleţe hunedorenilor cu mesaje de iubire”, a declarat Mihaela Popa, membru al OFL Hunedoara. La Deva au fost peste o sută de participanţi, care s-au adunat în faţa Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din municipiul reşedinţă de judeţ.

„Pe lângă semnificaţia pe care o ştie toată lumea, ziua de Dragobete mai înseamnă şi alte lucruri. Astfel, tradiţia spune că aceia care sărbătoresc Dragobetele au parte de bunăstrare, spor în casă şi nu răcesc. Acest ultim aspect vi-l confirm şi ca medic”, a spus dr. Gabriela Maracu, copreşedinte al Organizaţiei municipale Deva a PNL.

Manifestări similare s-au mai desfăşurat aseară la Petroşani, în centrul civic, şi la Orăştie, în faţa sediului PNL, iar acţiunile s-au desfăşurat sub sloganul „Dragobete – iubeşte româneşte”. (Amarildo Szekely)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva         Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate         Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian