Sprijiniţi de ApaServ ca să nu rămână cu vechile fose septice

Pentru ca proiectul european de introducere a canalizării în Valea Jiului să nu rămână fără finalitate, adică oamenii să nu rămână cu vechile fose septice, conducerea societăţii de apă şi canalizare se gândeşte la o soluţie pentru a-i ajuta să tragă conductele pe proprietatea lor.

indexPrea săraci ca să beneficieze de binefacerile proiectului de modernizare a reţelei de apă şi canalizare din Valea Jiului, derulat de ApaServ Valea Jiului SA cu fonduri europene. Este vorba despre o parte a pensionarilor, care nu ştiu de unde să găsească banii necesari pentru introducerea, pe poprietatea lor, a conductelor de apă sau canalizare. Potrivit proiectului, reţeaua este asigurată doar până la limita de proprietate, iar de acolo intră în responsabilitatea beneficiarilor direcţi, adică a oamenilor.  „Într-adevăr, sunt şi cazuri sociale, când beneficiarii nu au bani să tragă conductele pe proprietatea lor. Pe cei care au astfel de probleme îi aştept la mine, la sediul ApaServ, şi vom încerca să găsim o soluţie să rezolvăm această problemă”, a declarat directorul SC ApaServ Valea Jiului SA, Costel Avram.

În Valea Jiului se derulează proiectul „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Valea Jiului” finanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”-Axa prioritară 1,în valoare de 40 de milioane de euro. În plus, furnizorul de apă potabilă pregăteşte cea de a doua etapă a proiectului, în valoare de aproape 90 de milioane de euro, bani proveniţi tot din fonduri europene. „Atunci vom putea spune că nu mai avem probleme în Valea Jiului cu reţele de apă şi canalizare”, a explicat directorul general al SC ApaServ Valea Jiului SA, Costel Avram.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!