Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate

Sportivii Asociației RONIN din Deva au urcat pe podiumul competiției “Cupa Asahi”, la karate tradițional.

Întrecerea a avut loc sâmbătă, 15 februarie, la sala de sport a Universității „Eftimie Murgu” din Reșița și a reunit peste 200 de sportivi de la 12 cluburi din întreaga țară.

Sportivii deveni, antrenați de sensei Mircea Popa, deţinător al centurii negre 6 Dan şi maestru emerit al sportului, au confirmat, încă o dată, potențialul pe care îl reprezintă Clubul RONIN în domeniul karateului tradițional. Astfel, sportiva Mihaela Alba (cadeți 14-15 ani) a ocupat un merituos loc doi atât la proba Kumite individual, cât și la proba de Kata individual. În timp ce Roşu Mihai (copii 11-12 ani) a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Kumite individual. Merită evidențiate și rezultatele deosevite ale celui mai tânăr component al lotului, Băican Marcus, care a ocupat locul doi la Kyhon kumite și locul întăi la Kata (copii 3, 8-9 ani). Competiția a fost organizată de Clubul Sportiv Asahi Dojo Reșița, împreună cu Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Caraș-Severin și Universitatea „Eftimie Murgu”, din Reșița.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaisprezece − patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane         Doi bărbați sunt cercetați pentru braconaj, după ce au fost prinși noaptea la vânătoare         O mocăniță pentru județul Hunedoara         L-ați văzut?         ISTORII HUNEDORENE. Dealul Cetății Deva în administrarea Societății de Istorie și Arheologie a Comitatului Hunedoara         Oamenii din Sântandrei au ajuns la capătul răbdării, din cauza penelor de curent         ACCIDENT. Mașină lovită de tren la trecerea peste calea ferată, din halta Geoagiu         Accident grav, cu șapte răniți, produs de un șofer teribilist de 23 de ani         Accident produs de un șofer de 82 de ani         Hoț capturat de polițiști         Traseul spre Lacul Zănoaga în atenția Salvamont Hunedoara         Psaltire din 1751 restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane – Deva         Bilanțul pagubelor materiale produse de inundații în județul Hunedoara         Cele două turnuri locuință ale Cetății dacice Costești din Munții Orăștiei vor fi protejate și reabilitate         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Petroșani, produs de o tânără de 18 ani. Motociclist în stare gravă la spital         Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!         Gospodării inundate în Silvașul de Sus         Pentru unii mumă, pentru popor ciumă         Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni