Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate

Sportivii Asociației RONIN din Deva au urcat pe podiumul competiției “Cupa Asahi”, la karate tradițional.

Întrecerea a avut loc sâmbătă, 15 februarie, la sala de sport a Universității „Eftimie Murgu” din Reșița și a reunit peste 200 de sportivi de la 12 cluburi din întreaga țară.

Sportivii deveni, antrenați de sensei Mircea Popa, deţinător al centurii negre 6 Dan şi maestru emerit al sportului, au confirmat, încă o dată, potențialul pe care îl reprezintă Clubul RONIN în domeniul karateului tradițional. Astfel, sportiva Mihaela Alba (cadeți 14-15 ani) a ocupat un merituos loc doi atât la proba Kumite individual, cât și la proba de Kata individual. În timp ce Roşu Mihai (copii 11-12 ani) a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Kumite individual. Merită evidențiate și rezultatele deosevite ale celui mai tânăr component al lotului, Băican Marcus, care a ocupat locul doi la Kyhon kumite și locul întăi la Kata (copii 3, 8-9 ani). Competiția a fost organizată de Clubul Sportiv Asahi Dojo Reșița, împreună cu Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Caraș-Severin și Universitatea „Eftimie Murgu”, din Reșița.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă + optsprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”         Situație detensionată la Secția ATI a Spitalului din Orăștie, unde cadrele medicale au demisionat         Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție         Spitalul Județean Deva a intrat în carantină         Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave         Trei cazuri de coronavirus în municipiul Hunedoara. Un medic a fost diagnosticat pozitiv         Mesajul tranșant al unui medic ginecolog din Brad despre criza coronavirus         TEATRU: „Întâlnire la voi acasă”         BANII NOŞTRI. Deprecierea leului a luat o pauză         ANUNŢ! Auchan anunță case dedicate pentru ONG-uri și vârstnici         România a ajuns la 1.760 de cazuri de coronavirus         Coronavirus: doi pacienți decedați la Spitalul județean din Deva aveau și Covid 19