SPECIAL. Concert subpământean în Peştera Bolii

Cea de-a VIII-a ediţie a tradiţionalului concert a Capella, la care sunt aşteptaţi sute de turişti va avea loc sâmbătă

concert

Recunoscută pentru acustica deosebită, Peştera Bolii, din apropierea municipiului Petroşani va fi sâmbătă gazda unui eveniment special, devenit deja tradiţie. Cea de-a VIII-a ediţie a Concertului a Capella va avea loc în acest cadru deosebit, cu începere de la ora 12.

Formaţii corale din trei judeţe

Sute de turişti sunt aşteptaţi la evenimentul la care sunt invitate să concerteze valoroase formaţii corale din mai multe judeţe: Corul Bisericii Ortodoxe “Sfânta Muceniţă Varvara” din Petroşani, Corul Institutului Teologic Romano-Catolic din Alba Iulia, Corul Catedralei Ortodoxe din Orăştie şi Corul Forumului Democrat German “Franz Sturmer” din Reşiţa. Melomanii sunt invitaţi să viziteze şi cele două expoziţii care vor fi prezentate în cadrul acestei manifestări. Expoziţia de fotografie Lucian Murărescu din Petrila şi Expoziţia de pictură semnată Gustav Hlinka din Reşiţa pot fi vizitate doar în ziua de sâmbătă. Manifestarea este organizat de Primăria municipiului Petroşani, în parteneriat cu Asociaţia de Ecologie Petro Aqua şi Comexim R Lupeni.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara