SPECIAL. Concert subpământean în Peştera Bolii

Cea de-a VIII-a ediţie a tradiţionalului concert a Capella, la care sunt aşteptaţi sute de turişti va avea loc sâmbătă

concert

Recunoscută pentru acustica deosebită, Peştera Bolii, din apropierea municipiului Petroşani va fi sâmbătă gazda unui eveniment special, devenit deja tradiţie. Cea de-a VIII-a ediţie a Concertului a Capella va avea loc în acest cadru deosebit, cu începere de la ora 12.

Formaţii corale din trei judeţe

Sute de turişti sunt aşteptaţi la evenimentul la care sunt invitate să concerteze valoroase formaţii corale din mai multe judeţe: Corul Bisericii Ortodoxe “Sfânta Muceniţă Varvara” din Petroşani, Corul Institutului Teologic Romano-Catolic din Alba Iulia, Corul Catedralei Ortodoxe din Orăştie şi Corul Forumului Democrat German “Franz Sturmer” din Reşiţa. Melomanii sunt invitaţi să viziteze şi cele două expoziţii care vor fi prezentate în cadrul acestei manifestări. Expoziţia de fotografie Lucian Murărescu din Petrila şi Expoziţia de pictură semnată Gustav Hlinka din Reşiţa pot fi vizitate doar în ziua de sâmbătă. Manifestarea este organizat de Primăria municipiului Petroşani, în parteneriat cu Asociaţia de Ecologie Petro Aqua şi Comexim R Lupeni.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         (P) Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         (P) Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc         Strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Hunedoara este modernizată         Povestea comorii fabuloase a regelui Decebal         Toate drumurile duc la Salonul Hunedorean al Cărţii         UNA DE “MAGNA CUM LAUDE” LA CJH: Galeriile de Artă „FORMA” devin o bijuterie arhitecturală         Prinși la furat de băutură și țigări         Drumul Național 7A va intra în reparații capitale. Primele lucrări de reabilitare au început         Incendiu puternic în Geoagiu. Un om a murit