Social. Tichete pentru săracii din Petroşani

Persoanele defavorizate din municipiu vor primi acest ajutor în preajma Sărbătorilor Pascale

saraci sa se blureze fataDe Paşti, săracii din Petroşani vor beneficia din nou de tichete sociale, ca urmare a unei măsuri a municipalităţii.

 50 de lei de persoană

Tichetele sunt destinate achiziţionării produselor de bază şi sunt acordate persoanelor cu probleme sociale, pentru prevenirea şi combaterea sărăciei şi riscului de excluziune socială. Fiecare persoană care se încadrează în condiţiile legale va primi tichete în valoare de 50 de lei. Aceste bonusuri se vor acorda celor care beneficiază de venitul minim garantat, beneficiarilor de hrană de la cantină socială, celor care primesc alocaţie de susţinere a familiei, pensionarilor cu venituri mai mici sau egale cu 750 de lei, şomerilor cu venituri sub 700 de lei, dar şi persoanelor cu handicap grav şi accentuat care nu au alte venituri, decât indemnizaţia.(Carmen Cosman – Preda)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini         Bărbat tâlhărit după ce s-a îmbătat         “CEATA LUI PIŢIGOI”, DAI ÎN UNUL ŢIPĂ TREI. Amenda primarului Ridzi a stârnit mâzga electorală în Petroşani         PENTRU ŞOMERI. Cinci meserii cu mare căutare, prin AJOFM Hunedoara