Social. Tichete pentru săracii din Petroşani

Persoanele defavorizate din municipiu vor primi acest ajutor în preajma Sărbătorilor Pascale

saraci sa se blureze fataDe Paşti, săracii din Petroşani vor beneficia din nou de tichete sociale, ca urmare a unei măsuri a municipalităţii.

 50 de lei de persoană

Tichetele sunt destinate achiziţionării produselor de bază şi sunt acordate persoanelor cu probleme sociale, pentru prevenirea şi combaterea sărăciei şi riscului de excluziune socială. Fiecare persoană care se încadrează în condiţiile legale va primi tichete în valoare de 50 de lei. Aceste bonusuri se vor acorda celor care beneficiază de venitul minim garantat, beneficiarilor de hrană de la cantină socială, celor care primesc alocaţie de susţinere a familiei, pensionarilor cu venituri mai mici sau egale cu 750 de lei, şomerilor cu venituri sub 700 de lei, dar şi persoanelor cu handicap grav şi accentuat care nu au alte venituri, decât indemnizaţia.(Carmen Cosman – Preda)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PETIŢIE ALDE. “Soluții sunt, trebuie doar ca Guvernul să și vrea!”         Dezinfecţia scărilor de bloc, la Deva         Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 8 aprilie 2020         Incendii violente în pădurile în județul Hunedoara         Conducere militară coordonată de medicul Constantin Vlase, la Spitalul Județean de Urgență din Deva.         174 de cazuri de coronavirus în județul Hunedoara         Covid 19. Numărul deceselor în județul Hunedoara a ajuns la 19         Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Deva         17 hunedoreni decedați în spitale, diagnosticați și cu coronavirus. Cel mai recent caz – un bărbat de 67 de ani         Medici și asistente de la Spitalul Județean Deva terorizați de o pacientă cu coronavirus: „Ne-a scuipat”         15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus         Ministerul Sănătății confirmă primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical         Coronavirus. Peste 4.400 de cazuri înregistrate în România         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 7 aprilie 2020         Donație de măști pentru instituții aflate în subordinea Consiliului Județean Hunedoara         PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa