Se colecteză deșeurile electrice în Hunedoara

Primăria Hunedoara și Serviciul Local de Colectare, cu sprijinul RoRec Asociaţia Română pentru Reciclare, organizează vineri și sâmbătă, 18 și 19 mai 2018, la Hunedoara, o acțiune de colectare a deșeurilor electrice (DEEE).

Vino sâmbătă cu deșeurile electrice la unul dintre punctele de colectare provizorii amenajate pe perioada acțiunii sau sună gratuit la TelVerde 0800444800 pentru preluarea fără niciun cost de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție a deșeurilor electrice grele sau voluminoase.

Ce deșeuri electrice vor fi colectate?

Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile și industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente – toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. S.L.C. colectează tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Punctele temporare de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice sunt:

» zona Kaufland, str. Avram Iancu, stația de taximetre
» cartier Micro 5, intersecție str. Mureșului cu Bd. Dacia
» cartier Micro 7, zona Penny, intersecție str. Viorele cu str. Pinilor

Poți aduce aici deșeurile, sâmbătă, 19 mai 2018, între orele 9:00 – 17:00.

Fiecare deșeu predat îți poate aduce o recompensă pentru gestul tău responsabil față de mediu. Premiile oferite la tombolă sunt:
2x cuptor microunde digital
2x fier de călcat
2x mixer
2x cafetieră

Extragerea are loc luni, 21 mai 2018, la sediul Primăriei municipiului Hunedoara. Regulamentul campaniei este disponibil pe www.colecteaza.ro.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Din 10 aprilie, la Spitalul din Deva vor putea fi realizate testări COVID 19         O companie din Haţeg a donat 10.000 de măşti mai multor spitale şi instituţii publice         Un strop de speranță la Spitalul Județean de Urgență Deva         Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500         Primarul Marcel Goia face apel la localnici pentru a ține o zi de post și rugăciune         MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”         Situație detensionată la Secția ATI a Spitalului din Orăștie, unde cadrele medicale au demisionat         Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție