S-au reluat lucrările la bazinul şcolar din Petroşani

După ce luni în şir au stagnat, lucrările la bazinul de înot şcolar din Petroşani s-au reluat, chiar dacă deocamdată cu paşi timizi. Piscina şcolară se realizează  prin Compania Naţională de Investiţii, care a aprobat proiectul al finanţare, şi prima de acest fel din Valea Jiului.

Bazin-PetrosaniConstructorul care execută proiectul de realizare a bazinului şcolar, situat în imediata vecinătate a Şcolii generale Spiru Haret din Petroşani, a reluat lucrările de execuţie. „Lucrările au fost reluate. Constructorul vrea să aducă ventilatoarele şi instalaţia de pompare şi să închidă bazinul, aşa încât să vadă dacă peste iarnă poate lucra şi la partea interioară”, a declarat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi. Edilul mai spune că, deocamdată nu există garanţia unei finanţări, iar lucrările au fost reluate pe baza promisiunilor primite.

Lucrările au început în luna decembrie 2011 şi, o perioadă, s-a lucrat chiar în avans, numai că lipsa finanţării a blocat proiectul. Valoarea lucrărilor este de aproximativ 4,5 milioane de lei, iar fondurile sunt asigurate de la bugetul de stat. Clădirea în care va fi construit bazinul de înot va avea o suprafaţă de 840 de metri pătraţi şi va avea două niveluri, parter şi un etaj. Bazinul se va afla la primul etaj şi va avea o lungime de 25 de metri, o lăţime de 12,5 metri, iar adâncimea va fi variabilă, de la 1,20 la 1,80 metri. Bazinul va fi prevăzut cu cinci culoare de înot.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate