Route 68 Summerfest la două săptămâni distanţă

Cel mai fierbinte eveniment al verii aşteaptă hunedorenii dornici de distracţie în 26 şi 27 iulie la Guradasa Park pentru două zile de muzică la volum maxim şi adrenalină la cele mai înalte cote

routeAu mai rămas mai puţin de două săptămâni până la cel mai aşteptat festival al verii din vestul ţării, Route 68 Summerfest. Timp de două zile, la sfârşitul lunii iulie, distracţia se mută la Gurasada Park unde sunt bineveniţi toţi cei dornici să asculte muzică bună cu boxele la volum maxim.

Două zile ca în Vamă

Ca în fiecare an, organizatorii pregătesc pentru participanţi două zile ca-n Vamă, fără restrictii, fără inhibiţii şi fără stres alături de Vama, Alternosfera, Şuie Paparude, Coma, E.M.I.L., El Negro, The Rock, The Case şi multi alţii. Ca metode alternative de distracţie cei cu poftă de adrenalină pot încerca extra-activităţi cum ar fi tiroliana, escalada, lasertag, zorbing, dirt park pentru biciclete şi tir cu arcul, iar terasele îi vor aştepta pe cei însetaţi cu oferte speciale, la preţuri dintre cele mai mici. Nu vor lipsi expoziţiile de artă şi obişnuitul târg de obiecte hand-made.

Cazare în camping

Cazarea se poate face la cort în camping, iar pentru cei prea obosiţi să mai ajungă în sacul de dormit sunt pregătite hamace confortabile. Biletele se pot achiziţiona online pe MyTicket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta din toată ţara, la preţul de 35 lei/zi şi 50 lei pentru abonamentele de două zile, cu campare inclusă. Accesul în parcul festivalului va fi permis începand de joi, 25 iulie, ora 12 în baza biletelor tip abonament.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Autostrada Lugoj – Deva. Au început lucrările de reparații la Podul peste Mureș         Accident pe Calea Zarandului din Deva         Unde se vând brazi pe domeniul public în Deva         Biserica „Sfântul Ierarh Spiridon” din municipiul Hunedoara și-a sărbătorit hramul         O nouă prelevare de organe a avut loc la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva         Dotări noi la secția de Obstetrică – Ginecologie în spitalul din Hunedoara         Adrian David a fost numit administrator public al Devei         Renoir, poet al culorii         PRIMĂRIA DEVA. Banii pentru bursele elevilor au intrat în conturile școlilor         Cel mai bun an pentru Castelul Corvinilor         Tânăr condamnat după ce a jefuit un elev în Hunedoara         IULIU WINKLER: “Exodul creierelor, un fenomen care va afecta structural întreaga UE”         Carmen Hărău: “Pensiile speciale legiferate de PSD sunt o palmă dată celor care au muncit din greu!”         Tragedie pe DN 7, în apropiere de Deva: doi oameni au murit         Tineri prinși la furat         Razii în piețele Hunedoarei         Petarde confiscate de polițiști         RAR Hunedoara construiește un sediu nou în Parcul Industrial         ÎNVESTIREA NOULUI PREFECT. Vasilică Potecă: “Cei care respectă legea n-au de ce să se teamă”         Cât au cheltuit primăriile din județ pentru cadourile oferite copiilor de sărbători