Route 68 Summerfest la două săptămâni distanţă

Cel mai fierbinte eveniment al verii aşteaptă hunedorenii dornici de distracţie în 26 şi 27 iulie la Guradasa Park pentru două zile de muzică la volum maxim şi adrenalină la cele mai înalte cote

routeAu mai rămas mai puţin de două săptămâni până la cel mai aşteptat festival al verii din vestul ţării, Route 68 Summerfest. Timp de două zile, la sfârşitul lunii iulie, distracţia se mută la Gurasada Park unde sunt bineveniţi toţi cei dornici să asculte muzică bună cu boxele la volum maxim.

Două zile ca în Vamă

Ca în fiecare an, organizatorii pregătesc pentru participanţi două zile ca-n Vamă, fără restrictii, fără inhibiţii şi fără stres alături de Vama, Alternosfera, Şuie Paparude, Coma, E.M.I.L., El Negro, The Rock, The Case şi multi alţii. Ca metode alternative de distracţie cei cu poftă de adrenalină pot încerca extra-activităţi cum ar fi tiroliana, escalada, lasertag, zorbing, dirt park pentru biciclete şi tir cu arcul, iar terasele îi vor aştepta pe cei însetaţi cu oferte speciale, la preţuri dintre cele mai mici. Nu vor lipsi expoziţiile de artă şi obişnuitul târg de obiecte hand-made.

Cazare în camping

Cazarea se poate face la cort în camping, iar pentru cei prea obosiţi să mai ajungă în sacul de dormit sunt pregătite hamace confortabile. Biletele se pot achiziţiona online pe MyTicket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta din toată ţara, la preţul de 35 lei/zi şi 50 lei pentru abonamentele de două zile, cu campare inclusă. Accesul în parcul festivalului va fi permis începand de joi, 25 iulie, ora 12 în baza biletelor tip abonament.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Veste bună pentru turiștii din Retezat         Americanii și canadienii au explorat Ținutul Pădurenilor         40 de locuințe ANL pentru tineri vor fi construite în Călan         Doi șoferi din Deva au fost prinși drogați la volan         Copil lovit de mașină pe bulevard         Șofer de autotren la un pas de tragedie         CJH A COMIS-O ŞI ACUM STĂ DE CHIBIŢ. Gunoierul Brai – Cata, repudiat în Deva, Hunedoara, Simeria şi Orăştie         Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute