Haos rutier rezolvat cu pensula

trasareModul în care au fost trasate şi marcate cu indicatoare străzile principale din municipiul Hunedoara a generat un val de reclamaţii adresate administraţiei locale.

Un număr mare de reclamaţii au fost trimise pe adresa Primăriei Huendoara, privind modul în care au fost realizate marcajele rutiere din municipiu. Cele mai multe sunt legate de felul cum au fost trasate liniile care despart sensurile de mers ale arterelor rutiere.

„În mai multe intersecţii de pe Bulevardul Dacia şi de pe Bulevardul Traian trebuie să treci peste linia dublă continuă pentru a vira pe străzile adiacente. Am reclamat primăriei această situaţia, dar nu am părimit încă un răspuns”, se plânge Alin, un tânăr din Hunedoara.

Şi indicatoarele rutiere montate în săptămânile trecute au creat disconfort unor localnici. Patronul unei brutării din Hunedoara, situată pe Bulevardul Traian, a reclamat faptul că în faţa acesteia a fost montat un indicator de interzicere a opriririi maşinilor, care îi dăunează afacerii. Clienţii nu mai pot opri în imediata apropiere a brutăriei „Estimez ca doar în cursul acestui an, din cauza imposibilităţii clienţilor de a parca în apropiere, vom pierde în jur de 10 locuri de muncă”, scrie Olimpiu într-o sesizare în care cere schimbarea indicatorului cu cel de „Staţionare interzisă.

Miercuri dimineaţa, susţin reprezentanţii Primăriei municipiului Hunedoara, o comisie specială din cadrul primăriei se va întâlni pentru a rezolva problema marcajelor străzilor din localitate. În următoarele zile, vor retuşate liniile continue trasate defectuos.

Comentarii FB

comentarii
4 Răspunsuri la “Haos rutier rezolvat cu pensula

 1. luci

  Este o mare prostie cu marcaju asta in hunedoara …si culmea sa marcat doar unde sa turnat asfalt nou…de restul strazilor sa uitat. Din ce in ce mai rau cu primarii astiA…o sa ajunga hunedoara o dubla linie continua…

  Răspuns
 2. Radu

  De exemplu la Kaufland… vii de la Union, spre kaufland, nu poti face stanga ca e linie dubla continua… unde intorci ? La AGIP ?

  Răspuns
 3. Radu

  Marcajul rutier din Hunedoara a fost facut cu siguranta de ceva Dorel care nu a stiut sa traseze decat linii continue … sunt zone , in care daca ai circula regulamentar ( fara frica de a-ti pierde carnetul pentru traversarea liniei duble contiunue), ar trebui sa parcurgi un sfert din oras pentru a schimba sensul de mers sa a intra pe o straduta adiacenta ….. Hunedoara e plina de “autostrazi” …

  Răspuns
 4. gigi

  Poate va spune respectivul patron si cate bonuri fiscale emite! In fiecare zi este plin la brutarie si bonuri fiscale a emis in 2 zile cand stia ca e garda prin zona. Daca spune ca pierde locuri de munca, de ce nu spune si cat NU plateste la stat!

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 17 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.