Haos rutier rezolvat cu pensula

trasareModul în care au fost trasate şi marcate cu indicatoare străzile principale din municipiul Hunedoara a generat un val de reclamaţii adresate administraţiei locale.

Un număr mare de reclamaţii au fost trimise pe adresa Primăriei Huendoara, privind modul în care au fost realizate marcajele rutiere din municipiu. Cele mai multe sunt legate de felul cum au fost trasate liniile care despart sensurile de mers ale arterelor rutiere.

„În mai multe intersecţii de pe Bulevardul Dacia şi de pe Bulevardul Traian trebuie să treci peste linia dublă continuă pentru a vira pe străzile adiacente. Am reclamat primăriei această situaţia, dar nu am părimit încă un răspuns”, se plânge Alin, un tânăr din Hunedoara.

Şi indicatoarele rutiere montate în săptămânile trecute au creat disconfort unor localnici. Patronul unei brutării din Hunedoara, situată pe Bulevardul Traian, a reclamat faptul că în faţa acesteia a fost montat un indicator de interzicere a opriririi maşinilor, care îi dăunează afacerii. Clienţii nu mai pot opri în imediata apropiere a brutăriei „Estimez ca doar în cursul acestui an, din cauza imposibilităţii clienţilor de a parca în apropiere, vom pierde în jur de 10 locuri de muncă”, scrie Olimpiu într-o sesizare în care cere schimbarea indicatorului cu cel de „Staţionare interzisă.

Miercuri dimineaţa, susţin reprezentanţii Primăriei municipiului Hunedoara, o comisie specială din cadrul primăriei se va întâlni pentru a rezolva problema marcajelor străzilor din localitate. În următoarele zile, vor retuşate liniile continue trasate defectuos.

Comentarii FB

comentarii
4 Răspunsuri la “Haos rutier rezolvat cu pensula

 1. luci

  Este o mare prostie cu marcaju asta in hunedoara …si culmea sa marcat doar unde sa turnat asfalt nou…de restul strazilor sa uitat. Din ce in ce mai rau cu primarii astiA…o sa ajunga hunedoara o dubla linie continua…

  Răspuns
 2. Radu

  De exemplu la Kaufland… vii de la Union, spre kaufland, nu poti face stanga ca e linie dubla continua… unde intorci ? La AGIP ?

  Răspuns
 3. Radu

  Marcajul rutier din Hunedoara a fost facut cu siguranta de ceva Dorel care nu a stiut sa traseze decat linii continue … sunt zone , in care daca ai circula regulamentar ( fara frica de a-ti pierde carnetul pentru traversarea liniei duble contiunue), ar trebui sa parcurgi un sfert din oras pentru a schimba sensul de mers sa a intra pe o straduta adiacenta ….. Hunedoara e plina de “autostrazi” …

  Răspuns
 4. gigi

  Poate va spune respectivul patron si cate bonuri fiscale emite! In fiecare zi este plin la brutarie si bonuri fiscale a emis in 2 zile cand stia ca e garda prin zona. Daca spune ca pierde locuri de munca, de ce nu spune si cat NU plateste la stat!

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece − doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
„HUNEDOARA PE MÂINI BUNE”. ALDE Hunedoara intră în alegeri cu candidaţi proprii         Un liceu din Hunedoara, târât prin noroi de prorpiul dascăl         TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg