Haos rutier rezolvat cu pensula

trasareModul în care au fost trasate şi marcate cu indicatoare străzile principale din municipiul Hunedoara a generat un val de reclamaţii adresate administraţiei locale.

Un număr mare de reclamaţii au fost trimise pe adresa Primăriei Huendoara, privind modul în care au fost realizate marcajele rutiere din municipiu. Cele mai multe sunt legate de felul cum au fost trasate liniile care despart sensurile de mers ale arterelor rutiere.

„În mai multe intersecţii de pe Bulevardul Dacia şi de pe Bulevardul Traian trebuie să treci peste linia dublă continuă pentru a vira pe străzile adiacente. Am reclamat primăriei această situaţia, dar nu am părimit încă un răspuns”, se plânge Alin, un tânăr din Hunedoara.

Şi indicatoarele rutiere montate în săptămânile trecute au creat disconfort unor localnici. Patronul unei brutării din Hunedoara, situată pe Bulevardul Traian, a reclamat faptul că în faţa acesteia a fost montat un indicator de interzicere a opriririi maşinilor, care îi dăunează afacerii. Clienţii nu mai pot opri în imediata apropiere a brutăriei „Estimez ca doar în cursul acestui an, din cauza imposibilităţii clienţilor de a parca în apropiere, vom pierde în jur de 10 locuri de muncă”, scrie Olimpiu într-o sesizare în care cere schimbarea indicatorului cu cel de „Staţionare interzisă.

Miercuri dimineaţa, susţin reprezentanţii Primăriei municipiului Hunedoara, o comisie specială din cadrul primăriei se va întâlni pentru a rezolva problema marcajelor străzilor din localitate. În următoarele zile, vor retuşate liniile continue trasate defectuos.

Comentarii FB

comentarii
4 Răspunsuri la “Haos rutier rezolvat cu pensula

 1. luci

  Este o mare prostie cu marcaju asta in hunedoara …si culmea sa marcat doar unde sa turnat asfalt nou…de restul strazilor sa uitat. Din ce in ce mai rau cu primarii astiA…o sa ajunga hunedoara o dubla linie continua…

  Răspuns
 2. Radu

  De exemplu la Kaufland… vii de la Union, spre kaufland, nu poti face stanga ca e linie dubla continua… unde intorci ? La AGIP ?

  Răspuns
 3. Radu

  Marcajul rutier din Hunedoara a fost facut cu siguranta de ceva Dorel care nu a stiut sa traseze decat linii continue … sunt zone , in care daca ai circula regulamentar ( fara frica de a-ti pierde carnetul pentru traversarea liniei duble contiunue), ar trebui sa parcurgi un sfert din oras pentru a schimba sensul de mers sa a intra pe o straduta adiacenta ….. Hunedoara e plina de “autostrazi” …

  Răspuns
 4. gigi

  Poate va spune respectivul patron si cate bonuri fiscale emite! In fiecare zi este plin la brutarie si bonuri fiscale a emis in 2 zile cand stia ca e garda prin zona. Daca spune ca pierde locuri de munca, de ce nu spune si cat NU plateste la stat!

  Răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carmen Hărău (PNL): Prima ordonanță a Guvernului Orban rezolvă problemele majore ale minerilor din Valea Jiului!         PREMIERA SÂMBĂTĂ. Teatrul de Artă Deva, bastion cultural hunedorean, vă aduce Elogiul vieţii. “Glory of living”         Marile săli ale Castelului Corvinilor au intrat în șantier         Povestea tristă a unei familii rămase fără casa din mijlocul pădurii         Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu