Rata şomajului a scăzut minimal în ultima lună

someri

Rata şomajului a scăzut cu 0,15 puncte procentuale, faţă de luna precedentă atingând la sfârşitul lunii trecute nivelul de 5,81 %. Raportându-ne la rata şomajului înregistrată la finele lunii iunie, avem o creştere cu 0,83%. În această lună în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara au fost înregistraţi aproape 2.000 de şomeri, dintre care 440 provin din disponibilizări curente de personal.

Pe de altă parte doar puţin peste 1.200 de persoane au reuşit să se încadreze în muncă în luna iunie, din care 393 persoane pe durată determinată, iar 873 persoane, pe durată nedeterminată. În aceeaşi perioadă peste 2.000 de şomeri au ieşit din evidenţele Agenţiei Judeţene.

Aproape 8.000 de şomeri sunt susţinuţi material

La finele lunii iunie, numărul total al şomerilor din judeţul Hunedoara era de 10.886, din care 5.374 şomeri indemnizaţi şi 5.512 şomeri neindemnizaţi. Din numărul total de şomeri neindemnizaţi, pentru aparope 3.000 s-au eliberat adeverinţe, fiind beneficiari de venit minim garantat.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș         Accident rutier la Sântandrei, pe DN 7         Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață