Rangerul Florin Hălăştăuan – premiant fără premii

hombreÎn fiecare sfârşit de săptămână, câteva zeci de hunedoreni îşi dau întâlnire în centrul municipiului Deva, pentru a premia simbolic un localnic ce poate fi considerat model pentru semenii săi, prin ceea ce a făcut. Iniţiativa civică îi aparţine fostului jurnalist Dan Terteci şi s-a bucurat de succes. Numărul participanţilor la întâlnirea cu „premienaţii fără premii” a fost tot mai mare de la săptămână la săptămână, iar pe lista celor care s-au bucurat de aprecierea hunedorenilor s-au aflat, până în prezent, alpinista Alexandra Marcu, poliţistul Florin Bolosin, pompierul Claudiu Pălimariu, custodele Peşterii Bolii Imre Szuhanek.

La sfârşitul săptămânii trecute premiantul campaniei civice a fost Florin Hălăştăuan, ranger în Parcul Naţional Reteza. „Florin Hălăştăuan a fost ales, dintre mii de rangeri din Europa, să reprezinte continantul în conducerea Federaţiei Internaţinale a Rangerilor şi a fost primul ranger angajat din România de către Administaţia Parcului Naţional Retezat. Aveţi ocazia să-l cunoaşteţi, să-i spuneţi o vorbă caldă şi să fiţi parte dintre cei care-i vor mulţumi oficial printr-o diplomă şi un buchet de flori”, spune Dan Terteci, iniţiator al campaniei „Premianţii fără premii”. Florin a primit buchetul de flori şi dimploma de premiant, semnată de hunedorenii prezenţi la întâlnirea organizată în Piaţa Victoriei din Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

patru − unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Iată 4 dintre cele mai populare mituri și credințe false despre pariurile sportive         Accident grav pe Calea Zarandului         Polițiștii au alergat aproape un kilometru un tânăr acuzat că a furat 1.000 de lei         Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști