Rangerul Florin Hălăştăuan – premiant fără premii

hombreÎn fiecare sfârşit de săptămână, câteva zeci de hunedoreni îşi dau întâlnire în centrul municipiului Deva, pentru a premia simbolic un localnic ce poate fi considerat model pentru semenii săi, prin ceea ce a făcut. Iniţiativa civică îi aparţine fostului jurnalist Dan Terteci şi s-a bucurat de succes. Numărul participanţilor la întâlnirea cu „premienaţii fără premii” a fost tot mai mare de la săptămână la săptămână, iar pe lista celor care s-au bucurat de aprecierea hunedorenilor s-au aflat, până în prezent, alpinista Alexandra Marcu, poliţistul Florin Bolosin, pompierul Claudiu Pălimariu, custodele Peşterii Bolii Imre Szuhanek.

La sfârşitul săptămânii trecute premiantul campaniei civice a fost Florin Hălăştăuan, ranger în Parcul Naţional Reteza. „Florin Hălăştăuan a fost ales, dintre mii de rangeri din Europa, să reprezinte continantul în conducerea Federaţiei Internaţinale a Rangerilor şi a fost primul ranger angajat din România de către Administaţia Parcului Naţional Retezat. Aveţi ocazia să-l cunoaşteţi, să-i spuneţi o vorbă caldă şi să fiţi parte dintre cei care-i vor mulţumi oficial printr-o diplomă şi un buchet de flori”, spune Dan Terteci, iniţiator al campaniei „Premianţii fără premii”. Florin a primit buchetul de flori şi dimploma de premiant, semnată de hunedorenii prezenţi la întâlnirea organizată în Piaţa Victoriei din Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”