Rangerul Florin Hălăştăuan – premiant fără premii

hombreÎn fiecare sfârşit de săptămână, câteva zeci de hunedoreni îşi dau întâlnire în centrul municipiului Deva, pentru a premia simbolic un localnic ce poate fi considerat model pentru semenii săi, prin ceea ce a făcut. Iniţiativa civică îi aparţine fostului jurnalist Dan Terteci şi s-a bucurat de succes. Numărul participanţilor la întâlnirea cu „premienaţii fără premii” a fost tot mai mare de la săptămână la săptămână, iar pe lista celor care s-au bucurat de aprecierea hunedorenilor s-au aflat, până în prezent, alpinista Alexandra Marcu, poliţistul Florin Bolosin, pompierul Claudiu Pălimariu, custodele Peşterii Bolii Imre Szuhanek.

La sfârşitul săptămânii trecute premiantul campaniei civice a fost Florin Hălăştăuan, ranger în Parcul Naţional Reteza. „Florin Hălăştăuan a fost ales, dintre mii de rangeri din Europa, să reprezinte continantul în conducerea Federaţiei Internaţinale a Rangerilor şi a fost primul ranger angajat din România de către Administaţia Parcului Naţional Retezat. Aveţi ocazia să-l cunoaşteţi, să-i spuneţi o vorbă caldă şi să fiţi parte dintre cei care-i vor mulţumi oficial printr-o diplomă şi un buchet de flori”, spune Dan Terteci, iniţiator al campaniei „Premianţii fără premii”. Florin a primit buchetul de flori şi dimploma de premiant, semnată de hunedorenii prezenţi la întâlnirea organizată în Piaţa Victoriei din Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Scandal uriaș într-un club din Deva. Cornel Mărgan și alți doi interlopi s-au bătut. Cei trei au fost reținuți         Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu         Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei         Foştii anchetatori ai lui Traian Berbeceanu cer scoaterea cărții sale de pe piaţă         Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi