Profesorii cu note bune la titularizare şi-au “ocupat” posturile

Vineri au fost repartizate în cadrul unei şedinţe publice, posturile şi catedrele candidaţilor care au obţinut note peste 7 la ambele probe ale concursului de titularizare

Din 686 de posturi întregi şi cu fracţiuni de normă, doar 83 au fost titularizabile în acest an, restul urmând să fie ocupate de către cadre didactice cu contract valabil pentru un singur an.

profesor

Repartiţiile notelor peste 7

Vineri au fost repartizate prin şedinţă publică posturile şi catedrele candidaţilor care au obţinut note peste 7 la ambele probe ale concursului, pentru care se vor încheia contracte de muncă individuale pe perioadă nedeterminată.  Din cauză că numărul profesorilor care au “trecut” titlularizarea cu note peste 7 depăşeşte  numărul de 300, acestea au fost repartizate în ordinea notelor primite de profesori la examen. Posturile rămase neocupate vor fi repartizate luni printr-o altă şedinţă publică. La etapa de repartizare de astăzi s-au putut înscrie şi candidaţi care au avut fişe de înscriere în două sau mai multe judeţe şi au obţinut notă la concurs, mai mare sau egal cu şapte în unul dintre judeţe. Pentru a ocupa un post cu valabilitate nelimitată, candidaţii la examenul de titularizare trebuiau să obţină minimum nota 7 atât la examenul scris, cât şi la inspecţia la clasă. Însă, pentru posturile cu valabilitate de un an, ocupate de către suplinitori, media minimă trebuie să fie cinci la ambele probe.

19 contestaţii soluţionate favorabil

Celor 300 de profesori care au obţinut note peste şapte la titularizare, li s-au mai adăugat în urma contestaţiilor alţi 10. De asemenea, doar două note au trecut pragul notei cinci, alte şapte, deşi fiind soluţionate favorabil nedepăşind această notă. Dintre cele 81 de contestaţii depuse de cadrele didactice numulţumite de notele primite în urma examenului scris de titularizare, doar 19 au fost soluţionate favorabil, cinci au primit note mai mici, iar restul au rămas cu acelaşi punctaj.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
TEATRU. Iadul din vecini, INFERNUL         Unde se pot adresa hunedorenii pentru sesizări și informații despre coronavirus         Comunicat de presă – „Conservare, restaurare la Amfiteatrul din cadrul sitului arheologic Ulpia Traiana Sarmizegetusa“ Cod SMIS 124110         Achiziții importante la spitalul din Orăștie, pe fonduri UE         Lucrări de cadastrare în șase comune, din fonduri europene         Tânăr pianist devean, câştigător al concursului „Prietenii muzicii”         Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva         Dosarul controversatei retrocedări a Retezatului. 10 ani de proces, șir nesfârșit de amânări         Ce drumuri au intrat în șantier în Ținutul Pădurenilor. Vadu Dobrii are șansa ieșirii din izolare         Momente cumplite pentru două adolescente și pentru o femeie din Lupeni         Spitalul județean din Deva a intrat în carantină         Anchetă la o școală din Brad, după ce patru eleve s-au simțit rău, iar două au ajuns la Urgențe         Spitalul din Hunedoara intră în carantină         BANII N-AU MIROS, DAR ORĂŞTIENII AU. Situaţie explozivă la Tudraş: după duhoarea porcăriei urmează putoarea de hoit ars         Investiție în educație. Clădire nouă pentru laboratorul de robotică de la Liceul „Traian Lalescu”         Soluție agreată pentru Termocentrala Mintia: preluarea de către Primăria Deva sau CJ Hunedoara         PSD nu-i lasă pe liberali să dărâme Guvernul Orban II         PLUS și-a desemnat candidatul pentru Primăria Hațeg         SENTINȚĂ ÎNTOARSĂ DE CEDO. Cazul fetei de 11 ani, însărcinată după ce a fost abuzată sexual de 5 bărbaţi         Pagina de Facebook a Primăriei Hunedoara a fost închisă după un atac informatic