Prin mărţişoare. Crucea Roşie Deva aduce primăvara

Produsele sunt oferite gratuit, dar doritorii pot face donaţii pentru organizaţie

martisor

Voluntarii de la Crucea Roşie Deva au ieşit în stradă cu mărţişoare realizate chiar de ei pentru a le oferi celor care apreciază produsele hand  made şi vor să anunţe astfel sosirea primăverii.

Acţiune a voluntarilor

Produsele nu au un preţ, spune Dan Terteci, preşedintele Subfilialei de Crucea Roşie Deva, ele sunt oferite gratuit, dar cei care doresc pot face donaţii în urna specială cu însemnele Crucii Roşii. Iar mesajul voluntarilor este elocvent în acest sens: „Dacă vrei un mărţişor/ Asta e cel mai uşor./ Îl alegi pe care-ţi place/ Şi plăteşti cât crezi că face”.

„Cu banii obţinuţi din donaţii, intenţionăm ca de 8 Martie, când sărbătorim Ziua Internaţională a Femeii, să oferim o floare şi un mic cadou mamelor uitate de copii sau doamnelor care nu mai au de la cine să primească o atenţie, dorind să aducem un zâmbet pe chipurile acestor fiinţe minunate. Cei care doresc să intre în posesia unui asemenea mărţişor pot merge de luni până vineri, de la ora 16:00, iar în weekend de la ora 10:00, în Piaţa Victoriei din Deva, în zona statuii lui Decebal, la standul organizat de Crucea Roşie special în acest sens”, a mai spus Terteci.

Activitatea voluntarilor Crucii Roşii a debutat încă din primele zile ale anului în curs, când a fost inaugurat atelierul de realizat mărţişoare, iar micuţele obiecte au fost produse de către voluntari pe parcursul a aproape două luni de zile.

“Am avut bucuria de a primi şi oaspeţi tocmai din Ţara Zarandului, din comuna Crişcior, satul Zdrapţi, pe reprezentanţii Asociaţiei „Intersecţia 21”, care au adus şi donat mărţişoare, felicitări şi obiecte artizanale, după ce au văzut strădania voluntarilor de la Crucea Roşie Deva”, a precizat sursa citată anterior. (Carmen Cosman – Preda)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Vladimir Brilinsky, cetățean de onoare al Orăștioarei de Sus         PE BANII PRIMĂRIEI DEVA. Răzvan Mareş, 100 de zile drumeţ cu 9.000 euro cazare în nici doi ani de mandat         Femeie rănită într-un accident la Pricaz         Tânăr reținut de polițiști pentru furt calificat         Constantin Stancu, un cărturar al Țării Hațegului         Adolescentă de 15 ani dispărută de acasă         Ziua Porților Deschise la Tribunalul Hunedoara         Cum s-a lucrat la noua șosea din munții Parâng         Superstarul care a dansat gol pușcă în Sarmizegetusa Regia se întoarce: „Am făcut haka în onoarea dacilor”         Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani