Prin mărţişoare. Crucea Roşie Deva aduce primăvara

Produsele sunt oferite gratuit, dar doritorii pot face donaţii pentru organizaţie

martisor

Voluntarii de la Crucea Roşie Deva au ieşit în stradă cu mărţişoare realizate chiar de ei pentru a le oferi celor care apreciază produsele hand  made şi vor să anunţe astfel sosirea primăverii.

Acţiune a voluntarilor

Produsele nu au un preţ, spune Dan Terteci, preşedintele Subfilialei de Crucea Roşie Deva, ele sunt oferite gratuit, dar cei care doresc pot face donaţii în urna specială cu însemnele Crucii Roşii. Iar mesajul voluntarilor este elocvent în acest sens: „Dacă vrei un mărţişor/ Asta e cel mai uşor./ Îl alegi pe care-ţi place/ Şi plăteşti cât crezi că face”.

„Cu banii obţinuţi din donaţii, intenţionăm ca de 8 Martie, când sărbătorim Ziua Internaţională a Femeii, să oferim o floare şi un mic cadou mamelor uitate de copii sau doamnelor care nu mai au de la cine să primească o atenţie, dorind să aducem un zâmbet pe chipurile acestor fiinţe minunate. Cei care doresc să intre în posesia unui asemenea mărţişor pot merge de luni până vineri, de la ora 16:00, iar în weekend de la ora 10:00, în Piaţa Victoriei din Deva, în zona statuii lui Decebal, la standul organizat de Crucea Roşie special în acest sens”, a mai spus Terteci.

Activitatea voluntarilor Crucii Roşii a debutat încă din primele zile ale anului în curs, când a fost inaugurat atelierul de realizat mărţişoare, iar micuţele obiecte au fost produse de către voluntari pe parcursul a aproape două luni de zile.

“Am avut bucuria de a primi şi oaspeţi tocmai din Ţara Zarandului, din comuna Crişcior, satul Zdrapţi, pe reprezentanţii Asociaţiei „Intersecţia 21”, care au adus şi donat mărţişoare, felicitări şi obiecte artizanale, după ce au văzut strădania voluntarilor de la Crucea Roşie Deva”, a precizat sursa citată anterior. (Carmen Cosman – Preda)

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + cincisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici         Primăria Deva premiază performanţa la învăţătură şi în sport         GICĂ POPESCU: “Tremurau chiloții pe noi când aveam deplasare la Hunedoara”         Zona Monumentului Lupeni ’29, reabilitată și modernizată         Singurul centru public din județ pentru copii cu autism funcționează la Orăștie         Dramă într-o familie din Deva. Fiica de 16 ani, dispărută fără urmă. Cine a văzut-o?         Suspiciunea de coronavirus la o femeie din Deva a fost infirmată         Copil de patru luni abandonat de propriul tată, la Poliție         Accident spectaculos produs de șoferul unui BMW. Un sat întreg a fost lăsat în beznă         Exponatul lunii februarie 2020: un aparat de fotografiat cu burduf         Dezastru în pădurile din Valea Jiului         Explicaţiile psihologului: Cum învingem singurătatea de Ziua Îndrăgostiților?         Cum poate fi dezvoltată Valea Jiului. Întâlnire cu experți internaționali, la Petrila         IULIU WINKLER: “UE are nevoie de un buget solid, fără tăierea finanțărilor Politicii de coeziune și PAC”         JUDEŢUL HUNEDOARA. Prefectul „bagă viteză” în birocraţii care se ocupă de Legile proprietăţii         ÎN PREZENŢA LUI GICĂ POPESCU. Semnarea contractului de colaborare între CS Hunedoara şi Academia Hagi         Moartea suspectă a unui localnic din Vulcan         Bărbat șantajat de vecini