Primarul Ridzi, reporter pentru câteva zeci de minute

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi, s-a transformat în reporter pentru câteva minute, în care a adresat întrebări jurnaliştilor din Valea Jiului. „Schimbul” a avut loc cu ocazia manifestărilor dedicate Zilei Presei, ce au fost organizate de Asociaţia „Casa pro Urbis”, a societăţii civile din Petroşani, în colaborare cu administraţia publică locală.

1978836_873223049360906_1702444924651067137_nJurnaliştii din Valea Jiului au fost sărbătoriţi la Primăria Petroşani, în cadrul unei mese rotunde iniţiate de Asociaţia „Casa Pro Urbis” în colaborare cu administraţia publică locală. O ocazie numai bună pentru ca primarul Tiberiu Iacob – Ridzi să facă un schimb cu jurnaliştii prezenţi la manifestare, cărora le-a adresat, pe rând, câteva întrebări. Ridzi a atins mai puţin latura profesională a celor intervievaţi de el şi a ales să pătrundă puţin în sufletele ziariştilor, să chestioneze latura personală a acestora.

Manifestările dedicate Zilei Presei au avut loc, deşi cu puţină întârziere, la primăria Petroşani, la iniţiativa Asociaţiei „Casa Pro Urbis”, cu care administraţia publică are un parteneriat. Organizatorii au vorbit despre importanţa presei în lume şi în România şi despre necesitatea păstrării echidistanţei în acest domeniu, extrem de important în contextul actual. În plus, s-a reliefat rolul acesteia de intermediar între autorităţi şi publicul larg, fie că vorbim despre presă scrisă ori audio – vizual, precum şi necesitatea ca jurnaliştii să rămână „câinii de pază ai democraţiei”.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + paisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție         Spitalul Județean Deva a intrat în carantină         Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave         Trei cazuri de coronavirus în municipiul Hunedoara. Un medic a fost diagnosticat pozitiv         Mesajul tranșant al unui medic ginecolog din Brad despre criza coronavirus         TEATRU: „Întâlnire la voi acasă”         BANII NOŞTRI. Deprecierea leului a luat o pauză         ANUNŢ! Auchan anunță case dedicate pentru ONG-uri și vârstnici         România a ajuns la 1.760 de cazuri de coronavirus         Coronavirus: doi pacienți decedați la Spitalul județean din Deva aveau și Covid 19         Un pacient mort la Oncologia din Deva a fost diagnosticat şi cu coronavirus         Încă doi medici de la Spitalul Județean de Urgență din Deva au coronavirus         Șase hunedoreni au fost prinși la vânătoare de mistreți         Tânără găsită moartă, cu gâtul tăiat, pe o stradă din Petroșani