Prima trupă pop-opera din România, în concert la Deva

Surpriză muzicală de excepție, de 8 Martie! Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” vă invită, duminică, 8 Martie 2020, la ora 18:00, în sala mare a Centrului Cultural din Deva, la spectacolul intitulat ”Mamă, mulțumesc!”, susținut de trupa ”Distinto”.

Evenimentul este dedicat celei mai importante persoane din viața fiecăruia dintre noi. Trei tenori – Octavian Dobrotă, Marius Olteanu și Mihai Radu – vor oferi publicului devean o seară melancolică, printr-o serie de melodii nemuritoare ca ”Mulțumesc, iubită mamă!”, ”Per te” sau ”Mamma”, abordate în manieră pop-opera, precum și piese proprii ca ”Aripi să zbori” sau ”Nu vreau să te pierd”.

”Distinto” reprezintă primul proiect pop-opera din România. Înființată în urmă cu 13 ani, trupa a cântat în deschiderea concertelor lui Julio Iglesias de la Cluj-Napoca și Iași, în 2008.

Intrarea la spectacol se face pe bază de invitație. Invitațiile pot fi ridicate de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00.

Informații și rezervări se pot obține la numărul de telefon 0721.055.037.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + douăzeci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Astăzi începe campania de dezinsecție terestră la Deva!         Gospodării inundate în Silvașul de Sus         Pentru unii mumă, pentru popor ciumă         Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără