Premiu de 1.000 de lei pentru eleva de 10 de la Bacalaureat

Municipalitatea din Petroşani va acorda câte un premiu elevei care a obţinut media 10 la sesiunea din iunie a examenului de Bacalaureat, dar şi cadrelor didactice care au îndrumat-o pe parcursul anilor de liceu.

La fel cum s-a întâmplat şi în cazul elevei de 10 de la Evaluarea Naţională, şi pentru Iulia Ștefania Corici, de la Colegiul Național Mihai Eminescu din Petroșani, premiul acordat de administraţia publică locală va fi de 1.000 de lei, în timp ce profesorii acesteia vor fi premiaţi cu câte 500 de lei, a precizat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi. Edilul spune că a fost deja întocmit proiectul de hotărâre în acest sens, care va fi discutat în şedinţa Consiliului Local al Municipiului Petroşani.

La această sesiune de Bacalaureat au fost doar două medii de 10 în judeţul Hunedoara. Una dintre acestea a fost obţinută de Iulia Ştefania Corici, din Petroşani. Cea de a doua medie de 10 a fost obţinută de un absolvent al Colegiului Național Iancu de Hunedoara din Hunedoara, Mihai Andrei Lazăr.

Carmen COSMAN – PREDA

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României         Lansare de carte. Albumul fotografic „Oameni și locuri. Comuna Luncoiu de Jos”         APA PROD SA, UN SCANDAL FĂRĂ SFÂRŞIT. Preţul apei, cea mai recentă răfuială politică între PNL şi PSD Hunedoara         ATENȚIE LA NEATENȚIE. O pensionară a fost lăsată fără o importantă sumă de bani         LA PETROȘANI. Un șofer beat a lovit două mașini         Parcul Corvin, simbolul neglijat al Hunedoarei         DN 68 A, șoseaua dezastruoasă care dublează „autostrada – muzeu”         Trei ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române au slujit la hramul Mănăstirii Prislop         Despre plecarea pe drumul fără întoarcere a Mariei Toma Damşa         Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice