Premiaţi de Ziua Familiei

Ziua Familiei a fost marcată la Primăria Petroşani, unde edilii au decis să premieze 24 de cupluri pentru longevitate. De asemenea, două venerabile doamne care au împlinit 100 de ani au fost de asemenea premiate, la fel ca şi doi tineri proaspăt căsătoriţi pentru cea mai tânără familie.

ZF9Municipalitatea din Petroşani a decis să premieze, pentru longevitate, 24 de cupluri care au împlinit o jumătate de veac de căsătorie, două doamne care au împlinit 100 de ani, precum şi doi tineri proaspăt căsătoriţi. Totul cu ocazia Zilei Familiei. „E un mic gest pe care comunitatea locală o face pentru aceste cupluri, care, de-a lungul vieţii, au reuşit să treacă peste toate greutăţile împreună şi să aibă copii şi nepoţi şi să ne fie un exemplu pentru familiile lor. Mă gândesc la faptul că au reuşit să treacă împreună peste greutăţile vieţii de zi cu zi şi cred că acest lucru l-au reuşit pentru că s-au respectat unul pe celălalt şi au considerat că familia este cel mai important lucru”, a declarat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Ţările din întreaga lume sărbătoresc în luna mai Ziua Internaţională a Familiei, instituită de Adunarea Generală a ONU în data de 20 septembrie 1993, în baza Rezoluţiei 47/237.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18 + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Noi incendii de pădure în județ         A fost lichidat focarul de pestă porcină din județ         Clădirea fantomă din Parcul Corvin va fi demolată, la peste un deceniu de la abandonarea ei         DRÄXLMAIER Hunedoara a investit 80.000 de euro în ateliere pentru elevii şcolii profesionale         Lansarea implementării proiectului: ,,Reabilitarea zonei urbane Dealul Cetății Deva, monument al naturii și istoric cu valoare turistică ridicată din Municipiul Deva – Refuncționalizarea Incintei I”, cod SMIS 122812         Mega-construcțiile părăsite ale căii ferate Deva – Brad         CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”