Premiaţi de Ziua Familiei

Ziua Familiei a fost marcată la Primăria Petroşani, unde edilii au decis să premieze 24 de cupluri pentru longevitate. De asemenea, două venerabile doamne care au împlinit 100 de ani au fost de asemenea premiate, la fel ca şi doi tineri proaspăt căsătoriţi pentru cea mai tânără familie.

ZF9Municipalitatea din Petroşani a decis să premieze, pentru longevitate, 24 de cupluri care au împlinit o jumătate de veac de căsătorie, două doamne care au împlinit 100 de ani, precum şi doi tineri proaspăt căsătoriţi. Totul cu ocazia Zilei Familiei. „E un mic gest pe care comunitatea locală o face pentru aceste cupluri, care, de-a lungul vieţii, au reuşit să treacă peste toate greutăţile împreună şi să aibă copii şi nepoţi şi să ne fie un exemplu pentru familiile lor. Mă gândesc la faptul că au reuşit să treacă împreună peste greutăţile vieţii de zi cu zi şi cred că acest lucru l-au reuşit pentru că s-au respectat unul pe celălalt şi au considerat că familia este cel mai important lucru”, a declarat primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi.

Ţările din întreaga lume sărbătoresc în luna mai Ziua Internaţională a Familiei, instituită de Adunarea Generală a ONU în data de 20 septembrie 1993, în baza Rezoluţiei 47/237.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara