Poliţiştii au adus cadouri unor familii sărmane din Deva

DSC_0057Încărcaţi cu daruri poliţiştii hunedoreni au vizitat două familii din Deva, pentru a le ura Sărbători fericite.

Prima familie vizitată de poliţişti este întreţinută doar de mamă, care creşte singură şase copii (trei băieţi şi trei fete), cu vârste cuprinse între doi şi 17 ani. „Cele şapte suflete au locuit până de curând într-o cameră-cămin de pe strada Depozitelor din Deva, fiind sprijiniţi material de poliţişti de mai multe ori în ultimul an, când oamenii legii i-au vizitat pentru a le oferi ajutorul lor. De curând, micuţii au primit o locuinţă socială, iar poliţiştii au ţinut să îi viziteze în “casă nouă” – aducându-le, în prag de sărbătoare, cele necesare unei mese îmbelşugate”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

A doua familie vizitată de poliţişti numără 14 copii cu vârste cuprinse între doi şi 27 de ani. În urma unei colecte benevole, poliţiştii au cumpărat alimente de primă necesitate şi dulciuri, pe care le-au oferit celor mici. Copiii au fost impresionaţi de ajutoarele cu epoleţi ale lui Moş Crăciun, cărora le-au cântat colinde tradiţionale.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat