Piaţă inutilă în căutare de investitor

O piaţă construită acum aproape 15 ani în oraşul Uricani zace şi acum nefolosită. Edilii spun că s-au săturat să repare ce se distruge, iar construcţia să nu aibă nicio utilitate, aşa că se caută un investitor privat.

uricaniEdilii din Uricani au decis să scoată la licitaţie publică piaţa agroalimentară situată pe Aleea Brazilor, o investiţie ce s-a dovedit până acum absolut inutilă. Piaţa a fosta amenajată în urmă cu aproape 15 ani, dar niciodată nu a fost folosită, iar comercianţii preferă tot vechea piaţă, unde vadul este mai bun, din câte se pare. Edificiul înghite bani şi acum, pentru că piaţa a fost nu o dată vandalizată. “Oamenii distrug şi noi tot reparăm şi degeaba. Atunci am decis să căutăm un investior privat, căruia să I-o concesionăm şi astfel să generăm şi locuri de muncă. Oricum, destinaţia va fi păstrată şi după scoaterea la licitaţie, iar acolo vor fi comercializate doar produse alimentare”, a declarat primarul oraşului Uricani, Dănuţ Buhăescu. Edilul nu îşi explică de ce anume comercianţii au ocolit mereu această nouă piaţă, dar crede că de vină poate fi amplasamentul. “Poate zona este de vină. Acolo mai sunt şi trei aprozare”, spune Buhăescu.

Preţul de pornire al liciaţiei, spune edilul, este suma minimă de concesiune prevăzută de lege.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci + 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Voluntarii care lucrează la Cetatea Costești au nevoie de ajutor         NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani         Incendiu la o cabană din lemn în Almașu Sec         Tânăra rănită în accidentul de motocicletă are nevoie urgentă de sânge         Accident rutier pe șoseaua Deva – Hunedoara         LANSARE proiect „Realizarea Muzeului Civilizației Dacice cu reabilitarea și modernizarea străzilor de acces, în Municipiul Orăștie”,cod SMIS: 123893         Accident cumplit cu motocicleta pe șoseaua Hațeg – Caransebeș. Un tânăr a murit, prietena sa se zbate între viață și moarte         Tânăr rănit grav în două accidente rutiere petrecute în aceeași zi         Accident rutier grav în Petroșani         Prin programul de practică organizat, Star Transmission & Star Assembly sunt „fabricanţi” de absolvenţi cu experienţă         Un agent de pază de la Spitalul Județean din Deva s-a revoltat împotriva medicilor de la Urgență         Zeci de jandarmi mobilizați pentru căutarea unei copile de 11 ani         A început expertiza pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Accident rutier pe DN 66: trei oameni au fost răniți         Guvernul şanselor ratate pentru România a fost demis!         Salonul Hunedorean al Cărții