Piaţă inutilă în căutare de investitor

O piaţă construită acum aproape 15 ani în oraşul Uricani zace şi acum nefolosită. Edilii spun că s-au săturat să repare ce se distruge, iar construcţia să nu aibă nicio utilitate, aşa că se caută un investitor privat.

uricaniEdilii din Uricani au decis să scoată la licitaţie publică piaţa agroalimentară situată pe Aleea Brazilor, o investiţie ce s-a dovedit până acum absolut inutilă. Piaţa a fosta amenajată în urmă cu aproape 15 ani, dar niciodată nu a fost folosită, iar comercianţii preferă tot vechea piaţă, unde vadul este mai bun, din câte se pare. Edificiul înghite bani şi acum, pentru că piaţa a fost nu o dată vandalizată. “Oamenii distrug şi noi tot reparăm şi degeaba. Atunci am decis să căutăm un investior privat, căruia să I-o concesionăm şi astfel să generăm şi locuri de muncă. Oricum, destinaţia va fi păstrată şi după scoaterea la licitaţie, iar acolo vor fi comercializate doar produse alimentare”, a declarat primarul oraşului Uricani, Dănuţ Buhăescu. Edilul nu îşi explică de ce anume comercianţii au ocolit mereu această nouă piaţă, dar crede că de vină poate fi amplasamentul. “Poate zona este de vină. Acolo mai sunt şi trei aprozare”, spune Buhăescu.

Preţul de pornire al liciaţiei, spune edilul, este suma minimă de concesiune prevăzută de lege.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara         Barajul Gura Apelor, locul de vis din inima Retezatului, invadat de turiști la sfârșit de săptămână         Criminal capturat de Poliție în Uricani. A împușcat doi marocani         Tânăr de 20 de ani, fără permis auto, a produs un accident în intersecție         Au spart geamul cu un bolovan și au jefuit un apartament         Anchetă extinsă în dosarul „revoltei de la Hunedoara”         Situația plăților la zi efectuate în județul Hunedoara pentru șomajul tehnic         AJPIS a continuat să asigure plata corespunzătoare „indemnizaţiei de sprijin COVID 19”