Petroşaniul prinde rădăcini!

Tuia, tei americani, platani sau alţi arbuşti ornamentali „împodobesc” de sâmbătă parcul de lângă Piaţa centrală Petroşani, căruia municipalitatea a decis să-i dea o nouă faţă.

parc.ridziLa acţiunea de plantare a copăceilor a participat chiar primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi, care s-a îmbrăcat sport şi a muncit cot la cot cu angajaţii de la SPADPP. „Astăzi avem o acţiune de plantare de pomi, aşa cum am făcut şi în primăvară. Plantăm mai mulţi arbuşti şi pomi, este vorba despre tei, platani, chiparos, tuia. În parcul de aici, de la Piaţă, care va suferi o transformare radicală, urmează să reamenajăm şi aleile, vom reface spaţiile verzi”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi. Copaci au mai fost plantaţi şi în pracul de pe strada Păcii, dar şi în Centrul Civic al municipiului. În total au fost plantaţi aproximativ 70 de arbuşti, care au fost aleşi puţin mai mari, tocmai pentru a evita situaţiile din anii trecuţi când nu s-au prins, ori au fost rupţi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva         Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate         Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva