Petroşaniul prinde rădăcini!

Tuia, tei americani, platani sau alţi arbuşti ornamentali „împodobesc” de sâmbătă parcul de lângă Piaţa centrală Petroşani, căruia municipalitatea a decis să-i dea o nouă faţă.

parc.ridziLa acţiunea de plantare a copăceilor a participat chiar primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi, care s-a îmbrăcat sport şi a muncit cot la cot cu angajaţii de la SPADPP. „Astăzi avem o acţiune de plantare de pomi, aşa cum am făcut şi în primăvară. Plantăm mai mulţi arbuşti şi pomi, este vorba despre tei, platani, chiparos, tuia. În parcul de aici, de la Piaţă, care va suferi o transformare radicală, urmează să reamenajăm şi aleile, vom reface spaţiile verzi”, a declarat primarul Tiberiu Iacob – Ridzi. Copaci au mai fost plantaţi şi în pracul de pe strada Păcii, dar şi în Centrul Civic al municipiului. În total au fost plantaţi aproximativ 70 de arbuşti, care au fost aleşi puţin mai mari, tocmai pentru a evita situaţiile din anii trecuţi când nu s-au prins, ori au fost rupţi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouă − șase =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști         CU ALCOOL LA BORD. O tânără din Călan a anunţat o răpire falsă         Giardini di Zoe, colţul de Rai creat într-un sat din Hunedoara         Momente dramatice pentru o familie de polonezi care a vizitat Cetatea Devei         De ce să aplici pentru un program de calificare în Industria Automotive?         Accident rutier cu motocicleta: doi oameni au fost răniți         „Să trimitem copiii la școală!”- campanie liberală aflată la a șaptea ediție         Tentativă de omor la Orăștie         Ce măsuri sunt luate după tragedia din Sarmizegetusa Regia         Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva deschis circulației         Drumul spre Poiana Pelegii se deschide parțial         ANI: Răzvan Mareș, în conflict de interese         Veste uriașă pentru șoferi: Se deschide Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva         PREZIDENŢIALE 2019. Liberalii hunedoreni strâng semnături pentru Klaus Iohannis – Preşedinte         Fizioterapie și kinetoterapie sau relaxare și întreținere. Toate într-un singur loc: la cabinetul C.A.R.P. Solidaritatea Simeria         Este Deva o destinație turistică?         43 de kilometri ai Autostrăzii Lugoj – Deva deschiși până la sfârșitul lunii august         CNAIR: Lotul 4 Lugoj – Deva a fost recepționat dar nu poate fi deschis circulației         Festivalul Plăcintelor pădureneşti la Poiana Răchițelii