Peste 3.000 de familii din Deva au primit ajutoarele de la UE

ajutoareAdministraţia locală din Deva a anunţat continuarea distribuirii ajutoarelor alimentare prin programul susţinut de Uniunea Europeană, către persoanele care au primit cupoane din partea Guvernului, dar şi către categoriile de persoane eligibile, pe liste suplimentare.

„Până în prezent, 3061 de persoane care au primit cupoane prin poştă au intrat în posesia alimentelor de la UE. De asemenea, au mai primit ajutoare alimentare 146 de persoane eligibile care au fost înscrise pe listele suplimentare. Posesorii de cupoane sunt aşteptaţi la sediul Cantinei Sociale din Deva, str. Titu Maiorescu, nr. 24, pentru a-şi prelua pachetele cu alimente”, au informat reprezentanţii Primăriei Deva.

Programul de distribuţie al ajutoarelor alimentare este de luni până joi, între orele 8:00 şi 16:00 şi vineri între orele 8:00 şi 14:00.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Unde trebuie purtată masca de protecție, în municipiul Hunedoara         Conducerea Consiliului Județean Hunedoara solicită măsuri urgente pentru a pregăti unitățile medicale         Sarmizegetusa Regia, vizitată cu masca de protecție pe față         Tineri reținuți în Călan, după ce au tâlhărit un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice         Cascada Clocota și Germisara, reperele stațiunii Geoagiu Băi         Copil de 6 ani rănit într-un accident pe DN 66. Familia s-a răzbunat pe șofer și pe echipajul medical         Cum a fost înființat Muzeul Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Scene cumplite în Călan: un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost tâlhărit         Cadavrul tânărului dispărut de trei săptămâni în Lacul Cinciș a fost scos la suprafață         Tupeul unui șofer îl va costa scump: a lovit un polițist după ce a fost oprit în trafic         Bărbat condamnat în dosarul morții unui copil de șase ani, din Hunedoara         Polițistă atacată de o tânără într-un bloc din Hunedoara. Agresoarea, mamă a trei copii și însărcinantă, făcea chef în toiul nopții         Adolescentă răpită din Cartierul Muzicanților – Geoagiu         Carte veche din 1863, restaurată la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Controale ITM Hunedoara în perioada 27 iulie – 2 august 2020         Proiectul tehnic al construcției unui traseu pentru bicicliști în Deva, scos la licitație publică         Un turist și-a dat ultima suflare pe munte, în Masivul Parâng         Mircea Moloț: „Am îndrăgit mereu Țara Hațegului”         Profesori condamnați pentru purtare abuzivă față de elevi         Șase turiști rătăciți în Masivul Retezat