Peste 3.000 de familii din Deva au primit ajutoarele de la UE

ajutoareAdministraţia locală din Deva a anunţat continuarea distribuirii ajutoarelor alimentare prin programul susţinut de Uniunea Europeană, către persoanele care au primit cupoane din partea Guvernului, dar şi către categoriile de persoane eligibile, pe liste suplimentare.

„Până în prezent, 3061 de persoane care au primit cupoane prin poştă au intrat în posesia alimentelor de la UE. De asemenea, au mai primit ajutoare alimentare 146 de persoane eligibile care au fost înscrise pe listele suplimentare. Posesorii de cupoane sunt aşteptaţi la sediul Cantinei Sociale din Deva, str. Titu Maiorescu, nr. 24, pentru a-şi prelua pachetele cu alimente”, au informat reprezentanţii Primăriei Deva.

Programul de distribuţie al ajutoarelor alimentare este de luni până joi, între orele 8:00 şi 16:00 şi vineri între orele 8:00 şi 14:00.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara         Polițiști trimiși în judecată într-un dosar de proxenetism și abuz în serviciu         Lucrările de reparații a rețelei stradale din Deva au fost scoase la licitație         Tăiere ilegală de arbori         Spărgătorul unui magazin, prins la Vulcan         Scandal monstru pe o stradă din Hunedoara