Oferte de extrasezon. „Litoralul pentru toţi”, la debut

În cadrul programului, sunt incluse hoteluri de la o stea la cinci stele, din toate staţiunile de pe litoral, cele din sud având cele mai atractive pachete turistice

plaja

„Litoralul pentru toţi”, oferă reduceri consistente pentru sejururile la mare în extrasezon. Programul care a debutat ieri se desfăşoară pe litoralul românesc până la jumătatea lunii iunie. Turiştii care vor să profite de o vreme numai bună pentru plajă, la un preţ pe sejur, cât o noapte în “fullsezon”, se pot adresa operatorilor de turism înscrişi în program.

Sejururi de la 159 de lei, pentru şase zile

Cele mai atractive pachete turistice sunt pentru zona de sud a litoralului şi anume staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai sau Vama Veche. Tarifele minime ponesc de la 159 de lei pentru şase zile la un hotel de o stea fără mic dejun, iar cele maxime ajung la 469 lei pentru aceeaşi perioadă, la un hotel de cinci stele cu mic dejun. Pentru zona de nord în staţiunile Mamaia – Constanţa – Eforie, preţurile de pornire cresc de 200 de lei la un hotel de o stea, fără mic dejun şi 605 lei la un hotel de cinci stele cu mic dejun, pentru o perioadă de şase nopţi şi şapte zile. Ca şi la ediţia precedentă, turiştii beneficiază de o opţiune suplimentară: varianta All Inclusive, care asigură toate cele 3 mese – servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă. Preţul unui astfel de pachet, pentru o perioadă de cinci nopţii cu all inclusive, pleacă de la 765 de lei pentru o persoană la un hotel de trei stele şi urcă până la 985 de lei, la un hotel de cinci stele.

Sunt aşteptaţi peste 30.000 de turişti

În programul  „Litoralul pentru toţi” sunt înscrise 38 de hoteluri din staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un număr de 5.408 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vândute în peste 70 de agenţii din toată ţara, ceea ce înseamnă că la sfârşitul ediţiei de primăvară a programului, peste 32.000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe pe litoral la tarife reduse.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică         Zeci de oameni au primit ajutor la Adăpostul de noapte din Deva         Bugetul municipiului Deva pe anul 2020 în dezbatere publică         Șoseaua din Pasul Vulcan interzisă mașinilor pe timpul iernii         „HOŢULUI DE HOŢIE ÎI E FRICĂ” Criza alimentelor de la Spitalul Judeţean şi apelul (ipocrit) la responsabilitate         Casă mistuită într-un incendiu         Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva