O singură stradă pentru cabanele din Staţiunea Parâng

Absolut toate cabanele din Staţiunea Parâng vor fi incluse pe o singură stradă, denumită Alpina. O parte au primit deja numere, dar edilii din Petroşani îi invită pe toţi cei care, în premieră, pot avea adrese şi la căsuţele de vacanţă.

drum-parang-599x475Absolut toate construcţiile din Staţiunea Parâng vor fi cuprinse pe aceeaşi stradă, denumită Alpina. O parte a cabanelor şi căsuţelor de vacanţă au fost deja numerotate, dar procesul continuă. „Este o singură stradă, Alpina, şi absolut toate imobilele sau construcţiile aflate de o parte şi de alta a drumului au fost numerotate. În condiţiile în care mai apar şi altele, le vor fi date doar numere”, a declarat Dorina Niţă, viceprimarul municipiului Petroşani.

Consilierii locali din Petroşani au adoptat o hotărâre de consiliu potrivitz căreia şi cabanele din Parâng să aibă o adresă bine stabilită. Astfel, cabanele pot fi mai uşor identificate, iar turiştilor le este mai uşor să găsească o locaţie în munte.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara         Mircia Muntean și-a găsit de lucru         CFR repune în circulație trenurile al căror trafic a fost suspendat         Aparatul RMN de la SJU Deva funcționează         Detalii noi în cazul scandalului care a cutremurat cartierul Micro 5 – Hunedoara