O nouă tranşă de alimente UE, distribuite de luni în Deva

alimente UEDevenii care beneficiază de ajutoarele alimentare din partea Uniunii Europene şi care nu şi-au achiziţionat încă alimentele cuvenite pentru anul 2013 se pot prezenta la depozitul din oraş pentru a le ridica.

Până la epuizarea stocului

Distribuirea unei noi tranşe reîncepe de luni, la sediul de pe Aleea Viitorului, numărul 3 (în clădirea creşei, de lângă sediul Crucii Roşii). Fiecare persoană va primi 17 kg de făină,  9 kg  de mălai, 0,5 kg (1 pungă) paste făinoase, 5 litri ulei, 0,8 kg (1 conservă) roşii în suc propriu,  0,8 kg (2 conserve) zacuscă, 0,9 kg (3 conserve) carne de porc, 0,25 kg (1 recipient) miere şi 3 kg de zahăr.  Beneficiarii cu domiciliul în municipiul Deva şi satele aparţinătoare Archia, Bârcea Mică, Cristur şi Sântuhalm se pot prezenta de luni până joi între orele 8 şi 15, până la lichidarea stocului existent. Produsele alimentare comunitare din cadrul Programului PEAD 2013 se distribuie gratuit pentru şomeri, pensionari cu pensii sub 400 de lei, deţinătorii unei indemnizaţii pe baza unor Legi speciale cu veniturile cumulate sub 400 de lei dar şi persoanele cu handicap grav sau accentuat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × 3 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident rutier pe Autostrada Lugoj – Deva         TIR-urile vor avea liber pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva         Teren sintetic de sport în curtea Școlii generale 7, din Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara va fi iluminată arhitectural. Reabilitarea mai așteaptă         Câte cazuri de Covid 19 mai sunt „active” în județul Hunedoara         Cadavrul unei femei, găsit în spatele unui bloc, din Hunedoara         Anchetă penală după ce o călugăriță l-a acuzat de hărțuire pe bărbatul care a întrerupt slujba la Mănăstirea Jieț         Covid 19. Situația la unitățile spitalicești și centrele rezidențiale din subordinea CJ Hunedoara         Măgura Călanului, cariera dacică uitată de autorități         Accident rutier la Ohaba, pe DN 68 A Deva – Lugoj. Un autotren s-a răsturnat         Încă un deces al unei hunedorence infectată cu noul coronavirus         Daria Călugăru, finalistă la „Românii au talent”. Eleva din Deva are nevoie de susținerea noastră         Minologhion din secolul al XVIII-lea, restaurat la Muzeul Civilizației Dacice și Romane         Accident rutier pe șoseaua Simeria – Hațeg         Contrabandă cu țigări în Petroșani         Bogdănel Nițu, lăsat fără mașina de lux. Mesajul fostului cap al lumii interlope din Deva         Reacția Patriarhiei, după scandalul iscat la biserica din Jieț         CJ Hunedoara a numit o conducere nouă la SJU Deva         Rețea importantă de traficanți de droguri, pedepsită cu închisoarea         Scandal la o mănăstire din județul Hunedoara