O nouă tranşă de alimente UE, distribuite de luni în Deva

alimente UEDevenii care beneficiază de ajutoarele alimentare din partea Uniunii Europene şi care nu şi-au achiziţionat încă alimentele cuvenite pentru anul 2013 se pot prezenta la depozitul din oraş pentru a le ridica.

Până la epuizarea stocului

Distribuirea unei noi tranşe reîncepe de luni, la sediul de pe Aleea Viitorului, numărul 3 (în clădirea creşei, de lângă sediul Crucii Roşii). Fiecare persoană va primi 17 kg de făină,  9 kg  de mălai, 0,5 kg (1 pungă) paste făinoase, 5 litri ulei, 0,8 kg (1 conservă) roşii în suc propriu,  0,8 kg (2 conserve) zacuscă, 0,9 kg (3 conserve) carne de porc, 0,25 kg (1 recipient) miere şi 3 kg de zahăr.  Beneficiarii cu domiciliul în municipiul Deva şi satele aparţinătoare Archia, Bârcea Mică, Cristur şi Sântuhalm se pot prezenta de luni până joi între orele 8 şi 15, până la lichidarea stocului existent. Produsele alimentare comunitare din cadrul Programului PEAD 2013 se distribuie gratuit pentru şomeri, pensionari cu pensii sub 400 de lei, deţinătorii unei indemnizaţii pe baza unor Legi speciale cu veniturile cumulate sub 400 de lei dar şi persoanele cu handicap grav sau accentuat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj