O nouă tranşă de alimente UE, distribuite de luni în Deva

alimente UEDevenii care beneficiază de ajutoarele alimentare din partea Uniunii Europene şi care nu şi-au achiziţionat încă alimentele cuvenite pentru anul 2013 se pot prezenta la depozitul din oraş pentru a le ridica.

Până la epuizarea stocului

Distribuirea unei noi tranşe reîncepe de luni, la sediul de pe Aleea Viitorului, numărul 3 (în clădirea creşei, de lângă sediul Crucii Roşii). Fiecare persoană va primi 17 kg de făină,  9 kg  de mălai, 0,5 kg (1 pungă) paste făinoase, 5 litri ulei, 0,8 kg (1 conservă) roşii în suc propriu,  0,8 kg (2 conserve) zacuscă, 0,9 kg (3 conserve) carne de porc, 0,25 kg (1 recipient) miere şi 3 kg de zahăr.  Beneficiarii cu domiciliul în municipiul Deva şi satele aparţinătoare Archia, Bârcea Mică, Cristur şi Sântuhalm se pot prezenta de luni până joi între orele 8 şi 15, până la lichidarea stocului existent. Produsele alimentare comunitare din cadrul Programului PEAD 2013 se distribuie gratuit pentru şomeri, pensionari cu pensii sub 400 de lei, deţinătorii unei indemnizaţii pe baza unor Legi speciale cu veniturile cumulate sub 400 de lei dar şi persoanele cu handicap grav sau accentuat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Urare de Sfânta Maria         Accident cumplit: două tinere de 19 ani rănite grav, un bărbat a murit         Accident pe Drumul Național 66 Simeria – Hațeg         Controale ale polițiștilor la firmele care fac afaceri cu lemne         Bărbat ridicat de polițiști de la terasă, după ce a refuzat carantinarea         Polițiști anti-covid. Controale ample în zonele aglomerate din județul Hunedoara         Ce au decis magistrații în dosarul „matriței din Sarmizegetusa Regia”. Soluția dată la cererea de recompensă depusă de o tânără         Consiliul Județean Hunedoara va susține salariile paramedicilor Asociației Salvital – SMURD         BISERICA ROTONDĂ DE LA GEOAGIU         Transalpina Pădurenilor. Cum arată noua șosea din munții Hunedoarei, după finalizare         ALERTĂ. Peste 70 de cazuri noi de Covid 19 în județul Hunedoara         Angajat al Minei Lupeni, infectat cu noul coronavirus         Ecaterina Andronescu: „Nu sunt de acord să eliminăm educația tehnologică!”         După 16 ani și 4 mandate de primar, Gheorghe Ile se retrage din cursa electorală         Noul coronavirus lovește devastator în județul Hunedoara. Nouă localități, la limita carantinării         Ioan de Hunedoara a fost omagiat de hunedoreni         Povestea științifică a Cetății Deva         Situație dramatică în Orăștie: Tâmpenia „Nu purtați mască”, „Nu este Covid 19” dă roade. Finanțele – închise, în urma infectării unor angajate         Dosarul retrocedărilor controversate din Retezat, soluționat după un deceniu. Ce a decis instanța         Fortificația Sarmizegetusei Regia va fi restaurată integral