O nouă tranşă de alimente UE, distribuite de luni în Deva

alimente UEDevenii care beneficiază de ajutoarele alimentare din partea Uniunii Europene şi care nu şi-au achiziţionat încă alimentele cuvenite pentru anul 2013 se pot prezenta la depozitul din oraş pentru a le ridica.

Până la epuizarea stocului

Distribuirea unei noi tranşe reîncepe de luni, la sediul de pe Aleea Viitorului, numărul 3 (în clădirea creşei, de lângă sediul Crucii Roşii). Fiecare persoană va primi 17 kg de făină,  9 kg  de mălai, 0,5 kg (1 pungă) paste făinoase, 5 litri ulei, 0,8 kg (1 conservă) roşii în suc propriu,  0,8 kg (2 conserve) zacuscă, 0,9 kg (3 conserve) carne de porc, 0,25 kg (1 recipient) miere şi 3 kg de zahăr.  Beneficiarii cu domiciliul în municipiul Deva şi satele aparţinătoare Archia, Bârcea Mică, Cristur şi Sântuhalm se pot prezenta de luni până joi între orele 8 şi 15, până la lichidarea stocului existent. Produsele alimentare comunitare din cadrul Programului PEAD 2013 se distribuie gratuit pentru şomeri, pensionari cu pensii sub 400 de lei, deţinătorii unei indemnizaţii pe baza unor Legi speciale cu veniturile cumulate sub 400 de lei dar şi persoanele cu handicap grav sau accentuat.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

treisprezece − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu         Sprijin din partea Episcopiei Devei și Hunedoarei la început de an școlar         REACŢII DUPĂ PICHETAREA PREFECTURII. Uzina Mecanică Orăştie, sub control încrucişat. Urmează DNA?         Florin Oancea, alături de elevii deveni         Viorica Dăncilă a deschis anul școlar la Sântamaria Orlea         Constructorii Lotului 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva au primit o decizie favorabilă în instanță împotriva CNAIR