Numărătoare inversă. Tomograful din Deva, funcţional în trei săptămîni

TomografZeci de bolnavi din Deva şi din împrejurimi aşteaptă plini de speranţă punerea în funcţiune a noului computer tomograf de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva. Aparatul, de ultimă generaţie în valoare de aproape 400.000 de euro, a fost achiziţionat achiziţionat din fonduri ale Consiliului Judeţean Hunedoara.

 În teste

“Astăzi (marţi –n.r.) am primit autorizaţia de funcţionare pentru noul tomograf. Vor fi efectuate o serie de teste, iar începând de luni, timp de două săptămâni va începe un program instruire pentru personalul medical. Este un aparat ultraperfomant, la care pacienţii vor avea acces în maximum trei săptămâni”, a declarat Călin Laza, managerul SJU Deva.

După defectarea tomografului de la spitalul devean, în urmă cu mai bine de un an, pacienţii au fost îndrumaţi către tomograful aparţinînd doctorului Samoilescu în Deva sau la cel de la Spitalul Municipal “Alexandru Simonescu”din Hunedoara, pentru investigaţii mai amănunţite. Tomograful din Hunedoara este suprasolicitat de pacienţi,. programările fiind făcute cu o lună înainte de investigaţia propriu zisă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doi × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu         Sprijin din partea Episcopiei Devei și Hunedoarei la început de an școlar