Noaptea Bibliotecilor, la o nouă ediţie

94

În ziua de 5 octombrie, începând cu ora 18:00,  publicul va putea petrece ore plăcute până a doua zi în zori. Devenită deja tradiţională şi mult aşteptată de prietenii noştri, Noaptea Bibliotecilor ne oferă prilejul să ne arătăm ataşamentul şi preţuirea faţă de sutele de prieteni ai bibliotecii care frecventează instituţia noastră

 

 

Noaptea Bibliotecilor este pentru noi un bun prilej de a ne prezenta în fața publicului activitatea, de a le oferi celor interesați informații despre rolul și funcționarea unei biblioteci publice, dar și de a veni cu momente de delectare realizate de artiști îndrăgiți. Făcând cunoștință cu biblioteca și cu bibliotecarii ce muncesc aici, oaspeții noștri își vor putea creiona o impresie despre importanța bibliotecii în cultura hunedoreană și în cea națională.

 

Sub semnul aniversării a 750 de ani de atestare documentară a Devei

 

Anul acesta, Noaptea Bibliotecilor se desfășoară sub semnul împlinirii a 750 de ani de la prima atestare documentară a orașului Deva, o localitate care de-a lungul secolelor și-a câștigat un loc de cinste în istoria și cultura noastră națională. Programul evenimentului este următorul: 18:00–19:00 – „Cei trei purceluşi” de Serghei Mihalkov, regia Boris Melinti, spectacol de teatru pentru copii susţinut de Teatrul Dramatic „Ion D. Sîrbu” din Petroşani; 19:00–20:00 – Atelier „Ora să ȘTIM” (Secţia Împrumut Carte pentru Copii); Face Painting; Clown Party; Oglinda foto – fotografii la minut; 20:00–21:00 – Concert FELI; Foc de artificii; 21:30–22:30 – Vizitarea secţiilor, birourilor şi depozitelor bibliotecii sub îndrumarea unui ghid; 22:30 –23:00 – Atelier de educaţie financiară „Să vorbim despre bani” (Sala de Lectură); 23:00–02:00 – Cartea şi filmul (proiecţii de filme în curtea instituţiei şi la Sala de Lectură). Evenimentul mai cuprinde expoziţia: „Cetatea Deva – 750 de ani de la prima atestare documentară (1269–2019)”, la intrarea în bibliotecă; stand de carte cu vânzare – Grupul Editorial RAO din Bucureşti (Secţia de Artă şi Carte Franceză); „Noaptea iertării” – în această noapte utilizatorii care au întârziat să returneze documentele împrumutate vor putea să le restituie fără niciun fel de penalizare. Înscrierea gratuită a utilizatorilor! INTRAREA ESTE LIBERĂ!!!

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *