Municipiul Petroşani caută un nou viceprimar

109

Postul de vicperimar al Primăriei Municipiului Petroşani a fost vacantat. Asta înseamnă că pot începe discuţiile şi negocierile pentru desemnarea celui de-al doilea om din administraţia publică.

primarieFotoliul de viceprimar a rămas liber odată cu demisia Dorinei Niţă, în data de 30 septembrie, aceasta alegând o carieră universitară. Şi, cum legea nu permite şi una şi alta, Niţă a notificat Consiliul Local şi Primăria în legătura cu demisia sa din postula dministrativ. Iar la şedinţa de miercuri, CL Petroşani a declarat vacant postul de viceprimar al municipiului Petroşani,. Dorina Niţă a fost aleasă în această funcţie în data de 29 iunie 2012 şi a fost prima femeie viceprimar din istoria Primăriei Petroşani.

De asemenea, a mai fost declarat vacant şi postul de consilier local deţinut de omul de afaceri Sorin Avramescu, care şi-a dat demisia atât din consiliul local, cât şi din postura de membru al PDL Petroşani. Locul lui Avramescu a fost luat de următorul de pe lista de suplenaţi a PDL, respectiv Eusebiu Bebi Durbacă.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.