Micii şahişti din Valea Jiului îşi unesc forţele pentru concursul naţional

Pentru prima dată, micile talente şahiste din Valea Jiului îşi unesc forţele pentru a participa la o importantă competiţie naţională.

sahEste vorba despre şahişti de la Clubul Sportiv Vulcan şi cei de la Clubul Sportiv Municipal Petroşani, de unde vor participa câte doi copii la concursul naţional ce se va desfăşura la Căciulata, săptămâna viitoare. Şi pentru ca micuţii să poată reprezenta Valea Jiului în competiţie, sponsori au fost reprezentanţii PNL Hunedoara. „Săptămâna viitoare vor merge la Căciulata, la un turneu de şah, cei mai buni dintre cei mai buni din Valea Jiului, sub forma echipei Văii Jiului. De aceea, noi, cei de la PNL, am hotărât să sprijinim echipa de şah a Văii Jiului. Este interesul nostru, al celor din Valea Jiului, să facem ceva şi pentru aceşti copii”, a declarat Costel Avram, coordonatorul liberalilor din Valea Jiului. De asemenea, Dorel Şchiopu, preşedintele Secţiei de Şah a Clubului Sportiv din Vulcan, a precizat cum s-a ajuns la această unire a sportivilor. „Secţia de şah a Clubului Sportiv Vulcan şi CSM Petroşani îşi vor da mâna petru a participa la Campionatul Naţional de echipe mixte pentru copii şi juniori. Nici Vulcanul nu are o echipă de 4 copii competitivă la nivel naţional şi nici Petroşaniul. Vor fi doi sportivi de la Vulcan şi doi de la Petroşani – două fete şi doi băieţi, care vor reprezenta Valea Jiului la categoria de 8 ani”, a spus Dorel Şchiopu.

Acesta a precizat că sprijinul primit din partea PNL nu trebuie interpretat ca fiind unul politic şi oricine poate întinde o mână de ajutor micilor sportivi.

Comentarii FB

comentarii
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul Hunedoreanului