Micii şahişti din Valea Jiului îşi unesc forţele pentru concursul naţional

Pentru prima dată, micile talente şahiste din Valea Jiului îşi unesc forţele pentru a participa la o importantă competiţie naţională.

sahEste vorba despre şahişti de la Clubul Sportiv Vulcan şi cei de la Clubul Sportiv Municipal Petroşani, de unde vor participa câte doi copii la concursul naţional ce se va desfăşura la Căciulata, săptămâna viitoare. Şi pentru ca micuţii să poată reprezenta Valea Jiului în competiţie, sponsori au fost reprezentanţii PNL Hunedoara. „Săptămâna viitoare vor merge la Căciulata, la un turneu de şah, cei mai buni dintre cei mai buni din Valea Jiului, sub forma echipei Văii Jiului. De aceea, noi, cei de la PNL, am hotărât să sprijinim echipa de şah a Văii Jiului. Este interesul nostru, al celor din Valea Jiului, să facem ceva şi pentru aceşti copii”, a declarat Costel Avram, coordonatorul liberalilor din Valea Jiului. De asemenea, Dorel Şchiopu, preşedintele Secţiei de Şah a Clubului Sportiv din Vulcan, a precizat cum s-a ajuns la această unire a sportivilor. „Secţia de şah a Clubului Sportiv Vulcan şi CSM Petroşani îşi vor da mâna petru a participa la Campionatul Naţional de echipe mixte pentru copii şi juniori. Nici Vulcanul nu are o echipă de 4 copii competitivă la nivel naţional şi nici Petroşaniul. Vor fi doi sportivi de la Vulcan şi doi de la Petroşani – două fete şi doi băieţi, care vor reprezenta Valea Jiului la categoria de 8 ani”, a spus Dorel Şchiopu.

Acesta a precizat că sprijinul primit din partea PNL nu trebuie interpretat ca fiind unul politic şi oricine poate întinde o mână de ajutor micilor sportivi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Elevă din Orăștie dată dispărută         O tânără căutată de șapte ani pentru crimă a fost prinsă în Italia         Ordin de protecție provizoriu pentru un soț agresiv         SE APROPIE 1 DECEMBRIE. Programul manifestărilor de „Ziua Națională” de la Hunedoara         LA CASTELUL CORVINILOR. „Medieval Robotics Day”         LA DEVA. Lansarea strategiei pentru consolidarea administrației publice         INFRASTRUCTURĂ. Tunelul feroviar Turdaș a fost deschis circulației         A FOST ODATĂ… Zece ani de la dispariția mocăniței de la Hunedoara         Intervențiile de la Cetatea Costești vor fi reluate la primăvară         TOP 3 ținute cool pentru birou atunci când ești în criză de timp și idei!         Ce spun șefii Parcului Național Retezat despre „măcelul pădurilor” prezentat de activiștii de mediu         EVENIMENTUL ÎN TURISM. Târgul de Turism al României 2019 – încă un pas spre disoluţie         Povestea unui alergător la 51 de ani. Forrest Gump de Valea Jiului: Fuge 500 kilometri lunar şi mănâncă pită cu slană         Scrisoare deschisă către politicienii din USR – PLUS Hunedoara         Kogaionon, „muntele sfânt al dacilor“. Zece argumente pentru care locul sacru al strămoșilor noștri era Vârful Godeanu         Bărbat plecat la cules de ciuperci, rătăcit în Munții Orăștiei         Foştii anchetatori ai lui Traian Berbeceanu cer scoaterea cărții sale de pe piaţă         Teodora Larisa Petruț şi prospețimea poeziei         Lucian Heiuş le cere demisia. Trei politruci PSD cu funcţii publice ar trebui să plece din posturi         Marius Surgent, deputat ALDE: În turul doi al alegerilor prezidențiale voi vota candidatul dreptei