Micii şahişti din Valea Jiului îşi unesc forţele pentru concursul naţional

Pentru prima dată, micile talente şahiste din Valea Jiului îşi unesc forţele pentru a participa la o importantă competiţie naţională.

sahEste vorba despre şahişti de la Clubul Sportiv Vulcan şi cei de la Clubul Sportiv Municipal Petroşani, de unde vor participa câte doi copii la concursul naţional ce se va desfăşura la Căciulata, săptămâna viitoare. Şi pentru ca micuţii să poată reprezenta Valea Jiului în competiţie, sponsori au fost reprezentanţii PNL Hunedoara. „Săptămâna viitoare vor merge la Căciulata, la un turneu de şah, cei mai buni dintre cei mai buni din Valea Jiului, sub forma echipei Văii Jiului. De aceea, noi, cei de la PNL, am hotărât să sprijinim echipa de şah a Văii Jiului. Este interesul nostru, al celor din Valea Jiului, să facem ceva şi pentru aceşti copii”, a declarat Costel Avram, coordonatorul liberalilor din Valea Jiului. De asemenea, Dorel Şchiopu, preşedintele Secţiei de Şah a Clubului Sportiv din Vulcan, a precizat cum s-a ajuns la această unire a sportivilor. „Secţia de şah a Clubului Sportiv Vulcan şi CSM Petroşani îşi vor da mâna petru a participa la Campionatul Naţional de echipe mixte pentru copii şi juniori. Nici Vulcanul nu are o echipă de 4 copii competitivă la nivel naţional şi nici Petroşaniul. Vor fi doi sportivi de la Vulcan şi doi de la Petroşani – două fete şi doi băieţi, care vor reprezenta Valea Jiului la categoria de 8 ani”, a spus Dorel Şchiopu.

Acesta a precizat că sprijinul primit din partea PNL nu trebuie interpretat ca fiind unul politic şi oricine poate întinde o mână de ajutor micilor sportivi.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?         Microhidrocentrală plănuită pe barajul lacului de acumulare Poiana Ruscă         Cum ar trebui gândită, denumită și predată educatia sexuală în scoli         Constructori acuzați că au decontat ilegal lucrări finanțate de UE în Lupeni și Băile Herculane