Măsurile de prevenire au înlăturat efectele gerului pe reţelele ApaServ

În ciuda temperaturilor scăzute din această iarnă, operatorul de apă din Valea Jiului, SC ApaServ Valea Jiului SA. Nu s-a mai confruntat cu avarii de proporţii. Iar asta se datorează măsurilor de prevenţie luate atât de societate, cât şi de consumatori.

apaserv1Avariile în lanţ înregistrate în anii precedenţi sunt doar o amintire. Anul acesta gerul nu a mai dat mari bătăi de cap operatorului de apă din Valea Jiului, SC ApaServ Valea Jiului SA, care a lucrat, în schimb, la prevenire, iar oamenii societăţii au fost în permanenţă pe teren. .”Până acum nu am avut situaţii deosebite. La sistemul de la Zănoaga au mai existat probleme, dar echipele au fost gata să intervină 24 de ore din 24. Zilnic mergem pe captările de apă din Valea Jiului şi facem verificări, aşa încât să preîntâmpinăm apariţia unor situaţii nedorite”, a declarat Cristian Ionică, şef Departament Producţie în cadrul ApaServ Valea Jiului SA. De asemenea, oficialul furnizorului de apă potabilă din Valea Jiului spune că şi consumatorii au înţeles că protejarea conductelor sau a apometrelor individuale este importantă. Dacă în iernile precedente apometrele neprotejate crăpau pe bandă rulantă, în acest an oamenii au avut mai multă grijă şi le-au acoperit, le-au ferit de ger, aşa încât să evite îngheţarea lor din cauza temperaturilor scăzute. „Am lucrat, într-adevăr la partea de prevenţie. Am luat măsuri atât noi, ca societate, cât şi consumatorii. Au mai fost mici probleme, punctuale, dar nu de natură să sistăm, de exemplu, alimentarea cu apă pentru o întreagă scară de bloc”, explică Cristian Ionică.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CULTURA PRIETENIEI, PRIETENIA CULTURII heART COUTURE, un proiect al regăsirii prin intermediul artei         14 acțiuni de stingere a incendiilor de vegetație uscată         Șofer de 87 de ani implicat într-un accident mortal         Tragedie în penitenciar. Un polițist a fost găsit mort         Șofer băut oprit după ce a făcut ravagii pe străzile din Petroșani         Violență în familie. Tânără bătută de soț cu pumnii         CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc         Strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Hunedoara este modernizată