Măsurile de prevenire au înlăturat efectele gerului pe reţelele ApaServ

În ciuda temperaturilor scăzute din această iarnă, operatorul de apă din Valea Jiului, SC ApaServ Valea Jiului SA. Nu s-a mai confruntat cu avarii de proporţii. Iar asta se datorează măsurilor de prevenţie luate atât de societate, cât şi de consumatori.

apaserv1Avariile în lanţ înregistrate în anii precedenţi sunt doar o amintire. Anul acesta gerul nu a mai dat mari bătăi de cap operatorului de apă din Valea Jiului, SC ApaServ Valea Jiului SA, care a lucrat, în schimb, la prevenire, iar oamenii societăţii au fost în permanenţă pe teren. .”Până acum nu am avut situaţii deosebite. La sistemul de la Zănoaga au mai existat probleme, dar echipele au fost gata să intervină 24 de ore din 24. Zilnic mergem pe captările de apă din Valea Jiului şi facem verificări, aşa încât să preîntâmpinăm apariţia unor situaţii nedorite”, a declarat Cristian Ionică, şef Departament Producţie în cadrul ApaServ Valea Jiului SA. De asemenea, oficialul furnizorului de apă potabilă din Valea Jiului spune că şi consumatorii au înţeles că protejarea conductelor sau a apometrelor individuale este importantă. Dacă în iernile precedente apometrele neprotejate crăpau pe bandă rulantă, în acest an oamenii au avut mai multă grijă şi le-au acoperit, le-au ferit de ger, aşa încât să evite îngheţarea lor din cauza temperaturilor scăzute. „Am lucrat, într-adevăr la partea de prevenţie. Am luat măsuri atât noi, ca societate, cât şi consumatorii. Au mai fost mici probleme, punctuale, dar nu de natură să sistăm, de exemplu, alimentarea cu apă pentru o întreagă scară de bloc”, explică Cristian Ionică.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”