Mai bine de jumătate dintre consumatori şi-au plătit facturile la apă

Peste 60 la sută este gradul de încasare al facturilor curente la ApaServ. Nesperat de bun, spun reprezentanţii societăţii, mai ales că este început de an, când toate merg mai greu, după perioada sărbătorilor de iarnă, iar populaţia are mai puţini bani.

apaservChiar dacă populaţia este tot mai săracă, iar banii sunt parcă tot mai puţini, reprezentanţii SC ApaServ Valea Jiului SA spun că nivelul încasărilor este în grafic, după ce facturile curente au fost încasate în proporţie de peste 60%. „În momentul de faţă suntem în grafic. Să vedem în următoarele 6 zile lucrătoare, dar acum este bine. Până în momentul de faţă, este încasat undeva la peste 60 la sută din producţia facturată”, a declarat Cristian Ionică, şef Departament producţie în cadrul ApaServ. Un rol important l-a avut şi proaspăt înfiinţatul Birou de Recuprare a Creanţelor, ai cărui angajaţi umblă din uşă în uşă pentru recuperarea contravalorii facturilor neachitate. „Acest birou face parte din familia AapaServ şi tragem la aceeaşi căruţă. Au parcurs peste 900 de locaţii până acum. Asta înseamnă că venim atât în sprijinul consumatorilor, dar stăm şi în coasta celor rău platnici”, a precizat Ionică.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Mai bine de jumătate dintre consumatori şi-au plătit facturile la apă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × doi =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Ajutoare de urgență pentru familiile din județul Hunedoara afectate de inundații         STRAJA. Consiliul Județean Hunedoara continuă seria investițiilor care susțin dezvoltarea turismului         Accident în Deva, produs de un bărbat de 72 de ani         Vitezoman băut la volan         Spărgători de mașini prinși în Valea Jiului         Asistente de la Spitalul municipal Hunedoara infectate cu Covid 19         Tragedie pe o stradă din Orăștie         Un monument pe săptămână: CETATEA DACICĂ DE LA COSTEȘTI-BLIDARU         Accident grav pe șoseaua Hațeg – Caransebeș         CJ Hunedoara: „Primăria Șoimuș este obligată să asigure un trafic sigur pe drumurile județene aflate în administrare temporară”         Masivul Parâng. Șantierul drumului județean 709F inspectat de reprezentanții Consiliului Județean Hunedoara         LA TRÂNTĂ CU COVID 19. Luptătorii deveni așteaptă reluarea competițiilor         Accident mortal. Scene de groază pe șoseaua Hunedoara – Deva         Mii de puieți de păstrăv eliberați în apele Retezatului         Locurile din Parcul Național Retezat unde camparea este permisă         Cum este căutat tânărul dispărut în apele Lacului Cinciș         Jandarmii montani au fost chemați în ajutorul unor turiști înspăimântați de urs         Tânără din Germania rătăcită pe crestele Retezatului         Autostrada Lugoj – Deva. Cum rezistă „Dealul Liliecilor” la un an de la finalizarea lucrărilor         A doua zi de căutări a tânărului înghițit de apele Lacului Cinciș