Mai bine de jumătate dintre consumatori şi-au plătit facturile la apă

Peste 60 la sută este gradul de încasare al facturilor curente la ApaServ. Nesperat de bun, spun reprezentanţii societăţii, mai ales că este început de an, când toate merg mai greu, după perioada sărbătorilor de iarnă, iar populaţia are mai puţini bani.

apaservChiar dacă populaţia este tot mai săracă, iar banii sunt parcă tot mai puţini, reprezentanţii SC ApaServ Valea Jiului SA spun că nivelul încasărilor este în grafic, după ce facturile curente au fost încasate în proporţie de peste 60%. „În momentul de faţă suntem în grafic. Să vedem în următoarele 6 zile lucrătoare, dar acum este bine. Până în momentul de faţă, este încasat undeva la peste 60 la sută din producţia facturată”, a declarat Cristian Ionică, şef Departament producţie în cadrul ApaServ. Un rol important l-a avut şi proaspăt înfiinţatul Birou de Recuprare a Creanţelor, ai cărui angajaţi umblă din uşă în uşă pentru recuperarea contravalorii facturilor neachitate. „Acest birou face parte din familia AapaServ şi tragem la aceeaşi căruţă. Au parcurs peste 900 de locaţii până acum. Asta înseamnă că venim atât în sprijinul consumatorilor, dar stăm şi în coasta celor rău platnici”, a precizat Ionică.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Mai bine de jumătate dintre consumatori şi-au plătit facturile la apă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu         Sprijin din partea Episcopiei Devei și Hunedoarei la început de an școlar