Mai bine de jumătate dintre consumatori şi-au plătit facturile la apă

Peste 60 la sută este gradul de încasare al facturilor curente la ApaServ. Nesperat de bun, spun reprezentanţii societăţii, mai ales că este început de an, când toate merg mai greu, după perioada sărbătorilor de iarnă, iar populaţia are mai puţini bani.

apaservChiar dacă populaţia este tot mai săracă, iar banii sunt parcă tot mai puţini, reprezentanţii SC ApaServ Valea Jiului SA spun că nivelul încasărilor este în grafic, după ce facturile curente au fost încasate în proporţie de peste 60%. „În momentul de faţă suntem în grafic. Să vedem în următoarele 6 zile lucrătoare, dar acum este bine. Până în momentul de faţă, este încasat undeva la peste 60 la sută din producţia facturată”, a declarat Cristian Ionică, şef Departament producţie în cadrul ApaServ. Un rol important l-a avut şi proaspăt înfiinţatul Birou de Recuprare a Creanţelor, ai cărui angajaţi umblă din uşă în uşă pentru recuperarea contravalorii facturilor neachitate. „Acest birou face parte din familia AapaServ şi tragem la aceeaşi căruţă. Au parcurs peste 900 de locaţii până acum. Asta înseamnă că venim atât în sprijinul consumatorilor, dar stăm şi în coasta celor rău platnici”, a precizat Ionică.

Comentarii FB

comentarii
Răspuns la “Mai bine de jumătate dintre consumatori şi-au plătit facturile la apă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 5 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”