Lucrările de modernizare la Ambulatoriul din Petroşani, pe ultima sută de metri

Ambulatoriu modern şi aparatură medicală de ultimă generaţie. Asta va aduce toamna la Ambulatoriul Spitalului de Urgenţă Petroşani, aflat în plin proces de modernizare.

foto.poliPeste 4 milioane de euro, majoritatea din fonduri europene, au fost alocate pentru reabilitarea Ambulatoriului de la Spitalul de Urgenţă Petroşani, suma incluzând şi aparatura medicală de ultimă generaţie ce va fia dusă aici.  Lucrãrile de reabilitare sunt aproape finalizate, iar din toamnă vom putea vorbi despre o Policlinică modernă. „Lucrările la Ambulatoriu sunt aproape finalizate. În toamna aceasta trebuie să fie gata, cu tot ce înseamnă dotarea cu aparatură medicală şi mobilier”, a declarat primarul municipiuui Petroşani, Tiberiu Iacob – Ridzi.

Licitaţia păentru echipamentele medicale a fost adjudecată de o firmă din Bucureşti, care are exeprienţa contractelor similare şi cu alte  instituţii sanitare mari din ţară, iar valoarea totalã a contractului este de 4.105.000 de lei. De aparatură medicală modernă vor beneficia cabinetele medicale de Chirurgie, Recuperare, Urologie, Oftalmologie, ORL, Anatomie patologicã, Ortopedie, Pediatrie, Interne, Cardiologie, Ginecologie, Gastroenterologie, Dermatologie, Neurologie, Radiologie, Dializã şi Laborator clinic. „Foarte important este că am reuşit să achiziţionăm şi un tomograf de ultimă generaţie, care îi ajută atât pe bolnavi, dar şi Spitalul în contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate”, a mai spus primarul Iacob – Ridzi. De asemena, secţiile Ambulatoriului de specialitate vor fi dotate şi cu mobilier nou, valoarea contractului deja încheiat fiind de 359.000 de lei.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 1 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție         Spitalul Județean Deva a intrat în carantină         Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave         Trei cazuri de coronavirus în municipiul Hunedoara. Un medic a fost diagnosticat pozitiv         Mesajul tranșant al unui medic ginecolog din Brad despre criza coronavirus         TEATRU: „Întâlnire la voi acasă”         BANII NOŞTRI. Deprecierea leului a luat o pauză         ANUNŢ! Auchan anunță case dedicate pentru ONG-uri și vârstnici         România a ajuns la 1.760 de cazuri de coronavirus         Coronavirus: doi pacienți decedați la Spitalul județean din Deva aveau și Covid 19         Un pacient mort la Oncologia din Deva a fost diagnosticat şi cu coronavirus         Încă doi medici de la Spitalul Județean de Urgență din Deva au coronavirus         Șase hunedoreni au fost prinși la vânătoare de mistreți         Tânără găsită moartă, cu gâtul tăiat, pe o stradă din Petroșani         CJ Hunedoara va direcționa peste două milioane de lei Spitalului Județean și DGASPC Hunedoara         Carmen Hărău: „Să nu facem lupta mai grea!”         Devenii donează pentru persoanele vulnerabile!         Ce spun medicii oncologi din Deva diagnosticați cu coronavirus         Aproape 1.300 de cazuri de coronavirus confirmate în România         Bărbat tâlhărit pe o stradă din Hunedoara