Pentru că omul cu pensula a demisionat, şoferii deveni sunt nevoiţi să facă graffiti pe asfalt

Devenii care au concesionate de la primărie locuri de parcare ale căror marcaje nu mai sunt vizibile au două soluţii. Îşi procură o bidinea şi vopsea şi trag „la ochi” marcajele corespunzătoare sau mai aşteaptă cel puţin două săptămâni

Din cauza plecării unui angajat al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară din cadrul Primăriei Deva, locurile de parcare concesionate de cetăţeni în oraş, nu mai sunt marcate corespunzător pe asfalt. Maria Crişan din cartierul Gojdu îşi găseşte ocupat în numeroase rânduri locul de parcare concesionat de la primărie, din cauză că marcajele au devenit aproape invizibile pe asfalt.

Loc de parcare concesionat ocupat abuziv

 Plătesc anual peste o sută de lei la primărie pentru concesionarea locului de parcare. În timp, marcajele s-au şters iar acum am discuţii cu diverşi indivizi care parchează pe locul meu, pentru că numărul maşinii familiei de-abia se mai distinge pe asfalt. În ultimă instanţă am lipit folie reflectorizantă autocolantă pe bordura de la trotuar cu numărul de la maşină şi cel al actului de concesiune, dar fără să rezolv prea multe, chiar şi aşa. Nu mi se pare firesc ca în 100 de lei să nu se deranjeze nimeni, măcar să traseze marcajele pentru locurile concesionate de cetăţeni, care plătesc anual”, spune Maria Crişan. Unii dintre vecinii femeii au pus mână de la mână, au cumpărat vopsea albă şi au trasat cum au putut pe caldarâm marcajele şi numărul de la maşină. Rezultatul final seamănă din păcate cu un graffiti de amator.

Omul cu bidineaua” a demisionat

În replică, Primăria Deva spune că problema va fi remediată în aproximativ două săptămâni. „Persoana de la Cadastru care se ocupa cu marcarea locurilor de parcare concesionate a demisionat. În locul lui nu putem angaja pe altcineva, deoarece legea cere şapte concedieri pentru o singură angajare. Odată cu adoptarea noului Regulament al Parcărilor în şedinţa de Consiliul Local din luna august, vom avea posibilitatea să facem un contract cu o firmă specializată care să se ocupe cu marcajele locurilor de parcare concesionate de cetăţeni. În acest moment suntem în stand-by şi îi rugăm pe deveni să mai aibă puţină răbdare. Lucrurile se vor rezolva”, a declarat Andrei Nistor, purtător de cuvânt al Primăriei Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

șaptesprezece + doisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3         Un nou episod în dosarul „matriței de la Sarmizegetusa Regia”. Expertiza a stârnit controverse         DUPĂ CINCI ANI, FĂRĂ JUDECATĂ. Procurorii DNA au clasat dosarul preşedintelui Mircea Moloţ pentru abuz în serviciu