Pentru că omul cu pensula a demisionat, şoferii deveni sunt nevoiţi să facă graffiti pe asfalt

Devenii care au concesionate de la primărie locuri de parcare ale căror marcaje nu mai sunt vizibile au două soluţii. Îşi procură o bidinea şi vopsea şi trag „la ochi” marcajele corespunzătoare sau mai aşteaptă cel puţin două săptămâni

Din cauza plecării unui angajat al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară din cadrul Primăriei Deva, locurile de parcare concesionate de cetăţeni în oraş, nu mai sunt marcate corespunzător pe asfalt. Maria Crişan din cartierul Gojdu îşi găseşte ocupat în numeroase rânduri locul de parcare concesionat de la primărie, din cauză că marcajele au devenit aproape invizibile pe asfalt.

Loc de parcare concesionat ocupat abuziv

 Plătesc anual peste o sută de lei la primărie pentru concesionarea locului de parcare. În timp, marcajele s-au şters iar acum am discuţii cu diverşi indivizi care parchează pe locul meu, pentru că numărul maşinii familiei de-abia se mai distinge pe asfalt. În ultimă instanţă am lipit folie reflectorizantă autocolantă pe bordura de la trotuar cu numărul de la maşină şi cel al actului de concesiune, dar fără să rezolv prea multe, chiar şi aşa. Nu mi se pare firesc ca în 100 de lei să nu se deranjeze nimeni, măcar să traseze marcajele pentru locurile concesionate de cetăţeni, care plătesc anual”, spune Maria Crişan. Unii dintre vecinii femeii au pus mână de la mână, au cumpărat vopsea albă şi au trasat cum au putut pe caldarâm marcajele şi numărul de la maşină. Rezultatul final seamănă din păcate cu un graffiti de amator.

Omul cu bidineaua” a demisionat

În replică, Primăria Deva spune că problema va fi remediată în aproximativ două săptămâni. „Persoana de la Cadastru care se ocupa cu marcarea locurilor de parcare concesionate a demisionat. În locul lui nu putem angaja pe altcineva, deoarece legea cere şapte concedieri pentru o singură angajare. Odată cu adoptarea noului Regulament al Parcărilor în şedinţa de Consiliul Local din luna august, vom avea posibilitatea să facem un contract cu o firmă specializată care să se ocupe cu marcajele locurilor de parcare concesionate de cetăţeni. În acest moment suntem în stand-by şi îi rugăm pe deveni să mai aibă puţină răbdare. Lucrurile se vor rezolva”, a declarat Andrei Nistor, purtător de cuvânt al Primăriei Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − 13 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii         Momente cumplite pe râul Strei. O fetiță a dispărut în apele canalului de derivație         Tavanul s-a prăbușit peste biroul lui Costel Avram, din Consiliul Județean Hunedoara         27 de noi cazuri de Covid 19 în județul Hunedoara, într-o singură zi         Când vom vedea rapoartele anuale de activitate ale aleșilor locali din Orăștie?