Pentru că omul cu pensula a demisionat, şoferii deveni sunt nevoiţi să facă graffiti pe asfalt

Devenii care au concesionate de la primărie locuri de parcare ale căror marcaje nu mai sunt vizibile au două soluţii. Îşi procură o bidinea şi vopsea şi trag „la ochi” marcajele corespunzătoare sau mai aşteaptă cel puţin două săptămâni

Din cauza plecării unui angajat al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară din cadrul Primăriei Deva, locurile de parcare concesionate de cetăţeni în oraş, nu mai sunt marcate corespunzător pe asfalt. Maria Crişan din cartierul Gojdu îşi găseşte ocupat în numeroase rânduri locul de parcare concesionat de la primărie, din cauză că marcajele au devenit aproape invizibile pe asfalt.

Loc de parcare concesionat ocupat abuziv

 Plătesc anual peste o sută de lei la primărie pentru concesionarea locului de parcare. În timp, marcajele s-au şters iar acum am discuţii cu diverşi indivizi care parchează pe locul meu, pentru că numărul maşinii familiei de-abia se mai distinge pe asfalt. În ultimă instanţă am lipit folie reflectorizantă autocolantă pe bordura de la trotuar cu numărul de la maşină şi cel al actului de concesiune, dar fără să rezolv prea multe, chiar şi aşa. Nu mi se pare firesc ca în 100 de lei să nu se deranjeze nimeni, măcar să traseze marcajele pentru locurile concesionate de cetăţeni, care plătesc anual”, spune Maria Crişan. Unii dintre vecinii femeii au pus mână de la mână, au cumpărat vopsea albă şi au trasat cum au putut pe caldarâm marcajele şi numărul de la maşină. Rezultatul final seamănă din păcate cu un graffiti de amator.

Omul cu bidineaua” a demisionat

În replică, Primăria Deva spune că problema va fi remediată în aproximativ două săptămâni. „Persoana de la Cadastru care se ocupa cu marcarea locurilor de parcare concesionate a demisionat. În locul lui nu putem angaja pe altcineva, deoarece legea cere şapte concedieri pentru o singură angajare. Odată cu adoptarea noului Regulament al Parcărilor în şedinţa de Consiliul Local din luna august, vom avea posibilitatea să facem un contract cu o firmă specializată care să se ocupe cu marcajele locurilor de parcare concesionate de cetăţeni. În acest moment suntem în stand-by şi îi rugăm pe deveni să mai aibă puţină răbdare. Lucrurile se vor rezolva”, a declarat Andrei Nistor, purtător de cuvânt al Primăriei Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

doisprezece + opt =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PE SURSE. Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se îndreaptă spre o conducere militarizată         Incendiile de vegetație au cuprins 160 de hectare         Un an de lucrări la modernizarea Drumului Județean Hunedoara – Călan         Noua conducere a Spitalului Județean de Urgență Deva a demisionat         Exponatul lunii la muzeul din Deva se mută on-line. O piesă rară din Ulpia Traiana Sarmizegetusa         Numărul pacienților decedați în județul Hunedoara, care au fost diagnosticați cu Covid 19, a ajuns la 16         REAL TIME – SINE DIE! Judeţul Hunedoara, incapabil să testeze Covid – 19 cu două aparate în dotare         Starea de Urgență prelungită cu o lună în România         Viorel Demean, șeful ISU Hunedoara, a fost externat din spital         Scrisoare deschisă Sindicatului Medicorul Honorem al medicilor de la Spitalul Județean din Deva         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 06 aprilie 2020         Tâlhărie în Călan         Coronavirus, situația la zi în 6 aprilie. Câte cazuri sunt în Hunedoara         A murit istoricul hunedorean Ioachim Lazăr         16 incendii de vegetație în județul Hunedoara         Al 15-lea deces al unui pacient în județul Hunedoara, infectat cu coronavirus         PARLAMENTUL UE. Noi măsuri financiare pentru combaterea pandemiei         Coronavirus. Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 05 aprilie 2020         Cadrele medicale din Hunedoara respiră ușurat. Rezultate negative la testele coronavirus         124 de persoane infectate cu coronavirus în Hunedoara