Pentru că omul cu pensula a demisionat, şoferii deveni sunt nevoiţi să facă graffiti pe asfalt

Devenii care au concesionate de la primărie locuri de parcare ale căror marcaje nu mai sunt vizibile au două soluţii. Îşi procură o bidinea şi vopsea şi trag „la ochi” marcajele corespunzătoare sau mai aşteaptă cel puţin două săptămâni

Din cauza plecării unui angajat al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară din cadrul Primăriei Deva, locurile de parcare concesionate de cetăţeni în oraş, nu mai sunt marcate corespunzător pe asfalt. Maria Crişan din cartierul Gojdu îşi găseşte ocupat în numeroase rânduri locul de parcare concesionat de la primărie, din cauză că marcajele au devenit aproape invizibile pe asfalt.

Loc de parcare concesionat ocupat abuziv

 Plătesc anual peste o sută de lei la primărie pentru concesionarea locului de parcare. În timp, marcajele s-au şters iar acum am discuţii cu diverşi indivizi care parchează pe locul meu, pentru că numărul maşinii familiei de-abia se mai distinge pe asfalt. În ultimă instanţă am lipit folie reflectorizantă autocolantă pe bordura de la trotuar cu numărul de la maşină şi cel al actului de concesiune, dar fără să rezolv prea multe, chiar şi aşa. Nu mi se pare firesc ca în 100 de lei să nu se deranjeze nimeni, măcar să traseze marcajele pentru locurile concesionate de cetăţeni, care plătesc anual”, spune Maria Crişan. Unii dintre vecinii femeii au pus mână de la mână, au cumpărat vopsea albă şi au trasat cum au putut pe caldarâm marcajele şi numărul de la maşină. Rezultatul final seamănă din păcate cu un graffiti de amator.

Omul cu bidineaua” a demisionat

În replică, Primăria Deva spune că problema va fi remediată în aproximativ două săptămâni. „Persoana de la Cadastru care se ocupa cu marcarea locurilor de parcare concesionate a demisionat. În locul lui nu putem angaja pe altcineva, deoarece legea cere şapte concedieri pentru o singură angajare. Odată cu adoptarea noului Regulament al Parcărilor în şedinţa de Consiliul Local din luna august, vom avea posibilitatea să facem un contract cu o firmă specializată care să se ocupe cu marcajele locurilor de parcare concesionate de cetăţeni. În acest moment suntem în stand-by şi îi rugăm pe deveni să mai aibă puţină răbdare. Lucrurile se vor rezolva”, a declarat Andrei Nistor, purtător de cuvânt al Primăriei Deva.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

opt − șapte =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj