On-line, în sprijinul părinţilor. Ajutor pentru înscrierea copiilor în învăţământul primar

onlinePărinţii care în anul şcolar 2014-2015  îşi vor înscrie copiii în clasa pregătitoare sau clasa I, pot afla toate informaţiile necesare legate de acest subiect de pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, pe adresa de Internet, www.isj.hd.edu.ro.

Formular de înscriere, disponibil pe site

Sub denumirea “Înscriere în învăţământul primar” au fost afişate informaţii privind lista circumscripţiilor şcolare care sunt în număr de 162 la nivelul întregului judeţ, unităţile şcolare care au clase pregătitoare, limba de predare, numărul de clase pregătitoare, dar şi câţi copii pot fi încrişi în clasa 0, la fiecare şcoală. De asemenea au fost postate adresa, orarul şi evaluatorii tuturor celor 12 Centre de Evaluare Psihosomatică din judeţ, dar şi o cererea de înscriere în clasa pregătitoare, pentru etapa I în format pdf, care poate fi completată de părinţi, precum şi instrucţiunile de completare necesare.

Totodată părinţii care necesită informaţii suplimentare, pot apela numărul TelVerde 0800 816 254, care este disponibil în intervalul orar cuprins între orele 8 şi 17.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Carduri europene de sănătate în duplicat pentru hunedoreni, din 7 februarie         APEL LA RAȚIUNE CU DEGETUL PE RANĂ. Poliţia de Patrimoniu dă în clocot         CU TRIMITERE LA VALEA JIULUI. Pactul Ecologic European, o mare provocare pentru România         Accident grav pe DN 76. BMW făcut praf de un autotren         Peste 250.000 de arbori au fost retezați de pe malul Lacului Gura Apelor, în Retezat         Hoț de portofele prins de polițiști         SCANDALUL DE PE RÂUL ALB. Magistraţii joacă bambilici cu dosarul tentativei de omor         UDMR Hunedoara, la 30 de ani de existență         ȚĂRII CÂT MAI MULT CĂRBUNE??? Complexul Energetic Hunedoara, din rău în mai rău         ISTORIE HUNEDOREANĂ. Statuile antice salvate de familia preotului Crăciun înainte de a ajunge pe fundul Cincişului         Incendiu puternic pe calea ferată Simeria – Petroșani         Bărbat întors din Scoția, rătăcit în Ținutul Pădurenilor, după ce căutase Moldova cu GPS-ul         Tragedie în satul Totești. Un bărbat a murit strivit de o conductă de gaz         A murit Costel Alic         Centrul cultural, clădirea IPH și bisericile din Deva – iluminate arhitectural         Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier