On-line, în sprijinul părinţilor. Ajutor pentru înscrierea copiilor în învăţământul primar

onlinePărinţii care în anul şcolar 2014-2015  îşi vor înscrie copiii în clasa pregătitoare sau clasa I, pot afla toate informaţiile necesare legate de acest subiect de pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, pe adresa de Internet, www.isj.hd.edu.ro.

Formular de înscriere, disponibil pe site

Sub denumirea “Înscriere în învăţământul primar” au fost afişate informaţii privind lista circumscripţiilor şcolare care sunt în număr de 162 la nivelul întregului judeţ, unităţile şcolare care au clase pregătitoare, limba de predare, numărul de clase pregătitoare, dar şi câţi copii pot fi încrişi în clasa 0, la fiecare şcoală. De asemenea au fost postate adresa, orarul şi evaluatorii tuturor celor 12 Centre de Evaluare Psihosomatică din judeţ, dar şi o cererea de înscriere în clasa pregătitoare, pentru etapa I în format pdf, care poate fi completată de părinţi, precum şi instrucţiunile de completare necesare.

Totodată părinţii care necesită informaţii suplimentare, pot apela numărul TelVerde 0800 816 254, care este disponibil în intervalul orar cuprins între orele 8 şi 17.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × cinci =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedoreni arestați pentru trafic de persoane         DECLARAȚIA LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PRIVIND SIGLA ȘI DENUMIREA PARTIDULUI ALDE ROMÂNIA         Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României