On-line, în sprijinul părinţilor. Ajutor pentru înscrierea copiilor în învăţământul primar

onlinePărinţii care în anul şcolar 2014-2015  îşi vor înscrie copiii în clasa pregătitoare sau clasa I, pot afla toate informaţiile necesare legate de acest subiect de pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara, pe adresa de Internet, www.isj.hd.edu.ro.

Formular de înscriere, disponibil pe site

Sub denumirea “Înscriere în învăţământul primar” au fost afişate informaţii privind lista circumscripţiilor şcolare care sunt în număr de 162 la nivelul întregului judeţ, unităţile şcolare care au clase pregătitoare, limba de predare, numărul de clase pregătitoare, dar şi câţi copii pot fi încrişi în clasa 0, la fiecare şcoală. De asemenea au fost postate adresa, orarul şi evaluatorii tuturor celor 12 Centre de Evaluare Psihosomatică din judeţ, dar şi o cererea de înscriere în clasa pregătitoare, pentru etapa I în format pdf, care poate fi completată de părinţi, precum şi instrucţiunile de completare necesare.

Totodată părinţii care necesită informaţii suplimentare, pot apela numărul TelVerde 0800 816 254, care este disponibil în intervalul orar cuprins între orele 8 şi 17.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 − unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj