LICEENII DE LA ARTE. Concert ce colinde la Biserica „Immaculata” din Deva

Evenimentul se desfăşoară joi, 12 decembrie 2019, de la ora 18:00, la Biserica Greco-Catolică “Immaculata” din Deva, unde va avea loc tradiţionalul concert dedicat Sfintelor Sărbători de iarnă intitulat “După datini, colindăm”, concert susţinut de Corurile “Arlechino” şi “Orfeu” ale Liceului de Arte “Sigismund Toduţă”-Deva.

 

 

Cele două formaţii corale au pregătit atât piese cunoscute publicului, dar şi câteva noutăţi incluse în repertoriul din acest an. În cadrul programului va evolua şi elevul Achim Robert, clasa a IX-a violoncel, clasa profesorului coordonator Camelia Iakab.

Concert din seria „Gala Cantus Mundi”

Corul “Arlechino”, pregătit de profesoarele Mariana Onţanu-Crăciun şi Alina Perţ-Alexandrescu şi Corul “Orfeu” dirijat de profesorul Gelu Onţanu-Crăciun au o bogată activitate concertistică şi competiţională, aceste formaţii având în palmares numeroase premii şi trofee obţinute în cadrul festivalurilor şi concursurilor naţionale şi internaţionale sau cu participare internaţională. Ambele formaţii sunt înscrise în Programul Naţional de integrare socială prin cânt coral Cantus Mundi iniţiat şi coordonat de  Corul “Madrigal” cu sprijinul Guvernului României, care a inclus concertul în seria de manifestări  intitulată “Gala Cantus Mundi”. De asemenea, concertul este promovat şi pe platforma internaţională online “World Choral Day”.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

16 − treisprezece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Piesa săptămânii, la Muzeul Civilizației Dacice și Romane din Deva         Elevii primesc bursele sociale pe două luni         Copilă de nouă ani lovită de mașină, în Hunedoara         Accident pe Strada Horea, din Deva. Un tânăr a fost rănit         Au furat economiile de-o viață ale unei femei         Trei hunedoreni acuzați că au jefuit un pensionar         Bărbat arestat pentru înșelăciune, în județul Hunedoara         Fântânile localnicilor din zona Vața de Jos sunt curățate de pompieri         A doua etapă de dezinsecție terestră din acest an, la Deva!         Cod portocaliu de ploi torențiale, vijelii și grindină         Hoț prins la Orăștie         PICTURĂ PE STICLĂ REPREZENTÂND SFINȚII APOSTOLI PETRU ȘI PAVEL         Circulația s-a deblocat pe DJ 668, la Streisângeorgiu         Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara