LICEENII DE LA ARTE. Concert ce colinde la Biserica „Immaculata” din Deva

Evenimentul se desfăşoară joi, 12 decembrie 2019, de la ora 18:00, la Biserica Greco-Catolică “Immaculata” din Deva, unde va avea loc tradiţionalul concert dedicat Sfintelor Sărbători de iarnă intitulat “După datini, colindăm”, concert susţinut de Corurile “Arlechino” şi “Orfeu” ale Liceului de Arte “Sigismund Toduţă”-Deva.

 

 

Cele două formaţii corale au pregătit atât piese cunoscute publicului, dar şi câteva noutăţi incluse în repertoriul din acest an. În cadrul programului va evolua şi elevul Achim Robert, clasa a IX-a violoncel, clasa profesorului coordonator Camelia Iakab.

Concert din seria „Gala Cantus Mundi”

Corul “Arlechino”, pregătit de profesoarele Mariana Onţanu-Crăciun şi Alina Perţ-Alexandrescu şi Corul “Orfeu” dirijat de profesorul Gelu Onţanu-Crăciun au o bogată activitate concertistică şi competiţională, aceste formaţii având în palmares numeroase premii şi trofee obţinute în cadrul festivalurilor şi concursurilor naţionale şi internaţionale sau cu participare internaţională. Ambele formaţii sunt înscrise în Programul Naţional de integrare socială prin cânt coral Cantus Mundi iniţiat şi coordonat de  Corul “Madrigal” cu sprijinul Guvernului României, care a inclus concertul în seria de manifestări  intitulată “Gala Cantus Mundi”. De asemenea, concertul este promovat şi pe platforma internaţională online “World Choral Day”.

Comentarii FB

comentarii


TAG


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Cetatea Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, iluminate în culorile Tricolorului, de ziua Unirii!         Bilanțul Inspectoratului de Poliție al Județului Hunedoara pe anul 2019         Hora Unirii la Biblioteca Județeană         Marius Surgent, președinte ALDE Hunedoara: Legea privind preluarea personalului SMURD de către ISU va fi supusă din nou dezbaterii parlamentare         Acţiune cu efective mărite a poliţiştilor rutieri, în vederea reducerii riscului rutier         Atenție pe ce puneți toporul! Poliția a descins la tăietorii de lemne         Magistrați nemulțumiți. Decizie importantă luată de Adunarea Generală a Judecătorilor din Tribunalul Hunedoara         Primarul Devei, ţinta unei manipulări ordinare de tip ONG         Percheziţii în județul Hunedoara, la suspecți de proxenetism         Povestea tezaurului cărbunarilor, comoara din Sarmizegetusa Regia         Cursa „nebună” a unui tânăr pe bulevardele Devei. Șoferul era drogat și nu avea permis         Lăpugiu de Sus – 580 de ani de la prima atestare documentară         Carne de curcan suspectă de gripă aviară, pe galantare din județ         Cei mai buni dintre cei buni în competiție         Dezbatere publică pe bugetul municipiului Hunedoara         Hoții au făcut praf o biserică din Vulcan. Alte două lăcașuri au fost călcate de spărgători         Accident în Deva. Un taximetrist băut a făcut ravagii pe bulevard         Tribunalul Hunedoara și-a prezentat bilanțul pe anul 2019         ALDE va avea liste și candidații proprii la alegerile locale         Evaluarea Sarmizegetusei Regia. Suma uriașă la care a fost estimată cetatea dacică