Laborator modern de metrologie pentru verificarea apometrelor

Valea Jiului are, de luni, un laborator de metrologie performant, unde abonaţii Apa Serv îşi vor putea face verificarea obligatorie a apometrelor.

DSC05558Laboratorul, care aparţine ApaServ, este autorizat ISCIR şi este printre primele 16 laboratoare din ţară. „Abia la finele săptămânii trecute am primit autorizaţia de la ISCIR, iar de astăzi acest laborator este funcţional. Înainte a funcţionat într-o clădire din cartierul Colonie, o clădire improprie şi care a şi fost dărâmată. Cu angajaţii noştri am amenajat în centrul municipiului Petroşani, într-un spaţiu al Apa Serv care nu era folosit, noul laborator modern. Totul a fost făcut cu angajaţii Apa Serv încât costurile să fie minime. Noutatea este că într-o singură zi pot fi verificate chiar şi 80 de apometre, în medie, o verificare durând circa 40 de minute. În plus suntem şi transparenţi faţă de consumatori şi dacă au o nelămurire ei pot asista la verificare, însă trebuie să solicite acest lucru. Ar mai fi de spus şi că preţul pentru o verificare la un apometru de apartament este circa 26 de lei, iar pentru unul de scară este de 44 de lei”, a declarat directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului, Costel Avram.

De asemenea,  Apaserv a achiziţionat încă două autospeciale performante, în cadrul proiectului de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare finanţat din fonduri europene. „Aceste autospeciale performante vor deservi localităţile Vulcan şi Lupeni şi în acest fel vom avea câte o maşină de intervenţie în fiecare localitate din Vale. Ele pot interveni acolo unde sunt probleme chiar şi iarna, funcţionează chiar şi la temperaturi de -5 grade Celsius, lucru pe care autospecialele pe care le avem acum nu-l pot face ”, a explicat Costel Avram.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

douăzeci − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Trei ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române au slujit la hramul Mănăstirii Prislop         Despre plecarea pe drumul fără întoarcere a Mariei Toma Damşa         Tragedie la intrarea în Petroșani. Două autoturisme s-au ciocnit violent         Aniversarea Zilei Pompierilor din România la Deva         Carmen Hărău (PNL) – „Modificarea de către PSD a Programului de guvernare nu are nici legitimitate politică și nici electorală!”         Campanie educativă derulată de polițiști         Canalizarea ajunge în zona turistică de pe malul Lacului Cinciș         Blocul ANL construit în Hunedoara așteaptă o nouă investiție         Răfuială între interlopii din Valea Jiului         SE ÎNTÂMPLĂ ÎN HUNEDOARA. Prima locuinţă protejată pentru victimele violenţei domestice         Ştrandul Municipal din Deva îşi închide porţile         Consiliul Județean cumpără un autocar la un preț uriaș         Angajații de la Castelul Corvinilor acuzați de discriminare         Primăria Deva cumpără teren pentru relocarea romilor din Grigorescu         Primăria Deva cumpără 12 autobuze la mâna a doua         Deva a început încă o campanie de dezinsecţie şi deratizare         SĂNĂTATE. Consiliul Judeţean a alocat Spitalului de Urgenţă peste 300.000 lei         Asistenta tv în ipostaze provocatoare, în curtea mănăstirii Prislop         Cum arată, de fapt, zona în care CNAIR a reclamat fisuri uriașe în Autostrada Lugoj – Deva         Autostrada Lugoj – Deva nu se deschide în septembrie. Probleme grave pe Lotul 3