La pământ. Încă o terasă neautorizată a fost desfiinţată

Pentru prima dată în acest an, lucrătorii de la  Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală din cadrul Primăriei Deva au avut ca sarcină executarea demolării unei terase a unui bar din oraş, construită fără acte, pe domeniul public

Administraţia locală continuă şi în acest an acţiunea de demolare a construcţiilor ilegale amplasate pe domeniul public al municipiului Deva. După numereroase notificări trimise administratorului, ieri a venit rândul unui bar din apropierea Pieţei Centrale din municipiul reşedinţă de judeţ să rămână fără terasă.

La acţiune a participat Poliţia Locală Deva împreună cu Serviciul Comunitar pentru Cadastru şi Agricultură dar şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPIGM) din cadrul Primăriei Deva, ca executant al lucrărilor.

 Demolare forţată

„În urma dispoziţiei primarului se trece la demolarea construcţiilor amplasate ilegal pe domeniul public al municipiului Deva. Deşi proprietarul a primit în mai multe rânduri avertismente legate de desfiinţarea construcţiei din lemn, nu a luat nicio măsură, drept urmare vom trece la demolarea forţată prin mijloace proprii ”, a declarat Forin Poienar, şef  Birou Parcuri Fântâni şi Domeniul Public din cadrul SPIGM Deva.

Patru lucrători înarmaţi cu toate uneltele necesare au început desfiinţarea construcţiei, după ce în prealabil Poliţia Locală i-a îndrumat pe clienţii aflaţi pe terasă în incinta localului sau i-au poftit să elibereze zona unde se execută lucrări de dezasamblare. Toate materialele rezultate din desfiinţarea terasei din lemn vor fi depozitate pe o perioadă limitată în curtea SPIGM Deva, iar dacă acestea nu vor fi solicitate de proprietar, vor fi distruse.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Jupânii criminali ai șoselelor. Ce a putut face un șofer de bolid pe DN 7         Accident grav la o exploatare forestieră         Un vârstnic și soția sa au fost găsiți morți         Gestul nobil al unui localnic din Bobâlna         Revelion în aer liber la Deva și Hunedoara         S-A FĂCUT ECOLOGIST. Conducerea centrală PER confirmă: Mareş este preşedinte la Hunedoara         Birou europarlamentar USR la Deva         UNDE SE RĂRESC PĂDURILE. Lista noilor exploatări forestiere din 2020, în județul Hunedoara         Arheolog reclamat în instanță după o poză în faţa Consiliului Judeţean: „Aveți grijă unde vă fotografiați”         Noul program Erasmus, cât mai echitabil și inclusiv         Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval         CAD MINCIUNILE TALIBANILOR DE MEDIU Procurorii nevoiţi să admită: La Râul Alb, violenţele au izbucnit după tentativa de omor         Pădurar anchetat penal pentru transport ilegal de lemne         Primăria Hunedoara a mărit pragul de acordare a facilităților la transportul în comun         Un nou teren de sport, la Colegiul Național “Iancu de Hunedoara”         Și-a luat soarta în mâini. Un localnic a reparat singur un drum judeţean, cu roaba şi lopata         ADMINISTRAŢIE. Primarul Devei, tot mai implicat în problemele Termocentralei Mintia