La pământ. Încă o terasă neautorizată a fost desfiinţată

Pentru prima dată în acest an, lucrătorii de la  Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală din cadrul Primăriei Deva au avut ca sarcină executarea demolării unei terase a unui bar din oraş, construită fără acte, pe domeniul public

Administraţia locală continuă şi în acest an acţiunea de demolare a construcţiilor ilegale amplasate pe domeniul public al municipiului Deva. După numereroase notificări trimise administratorului, ieri a venit rândul unui bar din apropierea Pieţei Centrale din municipiul reşedinţă de judeţ să rămână fără terasă.

La acţiune a participat Poliţia Locală Deva împreună cu Serviciul Comunitar pentru Cadastru şi Agricultură dar şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPIGM) din cadrul Primăriei Deva, ca executant al lucrărilor.

 Demolare forţată

„În urma dispoziţiei primarului se trece la demolarea construcţiilor amplasate ilegal pe domeniul public al municipiului Deva. Deşi proprietarul a primit în mai multe rânduri avertismente legate de desfiinţarea construcţiei din lemn, nu a luat nicio măsură, drept urmare vom trece la demolarea forţată prin mijloace proprii ”, a declarat Forin Poienar, şef  Birou Parcuri Fântâni şi Domeniul Public din cadrul SPIGM Deva.

Patru lucrători înarmaţi cu toate uneltele necesare au început desfiinţarea construcţiei, după ce în prealabil Poliţia Locală i-a îndrumat pe clienţii aflaţi pe terasă în incinta localului sau i-au poftit să elibereze zona unde se execută lucrări de dezasamblare. Toate materialele rezultate din desfiinţarea terasei din lemn vor fi depozitate pe o perioadă limitată în curtea SPIGM Deva, iar dacă acestea nu vor fi solicitate de proprietar, vor fi distruse.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu + 8 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Patron din Hunedoara ridicat de Poliție, după ce s-a opus controalelor în complexul său de pe Lacul Cinciș         Copil de un an rănit într-un accident rutier pe DN 7, la intrare în Deva         Accident pe calea ferată: autoturism lovit de tren         Tânăr căutat după ce ar fi dispărut în apele Lacului Cinciș         Taxele de studii pentru învățământul de stat nu vor opri tinerii absolvenți să plece din România         Primarul Marcel Goia, diagnosticat cu noul coronavirus         Mircea Moloț: „Hunedoara trebuie să meargă mai departe!”         A fost găsit trupul fetei de 6 ani, înecată în canalul Streiului         Motociclist lovit de mașină pe DN 7, la Simeria         O CATARAMĂ DIN FIER DESCOPERITĂ LA ARDEU         Fetiță de 9 ani lovită de mașină         Guvernul României a alocat 34,1 milioane lei pentru acoperirea pagubelor produse de inundații în județul Hunedoara.         Căutările fetiței dispărute în canalul de fugă al Streiului, reluate vineri dimineață         Accident mortal pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Recomandări I.T.M. Hunedoara privind prevenirea răspândirii noului coronavirus         Bărbat rătăcit în pădure, găsit de jandarmi         Jandarmii montani, pregătiți în Cheile Tăii         2800 de recoltoare oferite de Asociația de Prietenie China – România au ajuns la două instituții din subordinea CJ Hunedoara         Casa de cultură din Hunedoara intră în șantier         Accident pe DN 76, în zona Brad. Tânără la un pas de tragedie după ce a pierdut controlul mașinii