La pământ. Încă o terasă neautorizată a fost desfiinţată

Pentru prima dată în acest an, lucrătorii de la  Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală din cadrul Primăriei Deva au avut ca sarcină executarea demolării unei terase a unui bar din oraş, construită fără acte, pe domeniul public

Administraţia locală continuă şi în acest an acţiunea de demolare a construcţiilor ilegale amplasate pe domeniul public al municipiului Deva. După numereroase notificări trimise administratorului, ieri a venit rândul unui bar din apropierea Pieţei Centrale din municipiul reşedinţă de judeţ să rămână fără terasă.

La acţiune a participat Poliţia Locală Deva împreună cu Serviciul Comunitar pentru Cadastru şi Agricultură dar şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPIGM) din cadrul Primăriei Deva, ca executant al lucrărilor.

 Demolare forţată

„În urma dispoziţiei primarului se trece la demolarea construcţiilor amplasate ilegal pe domeniul public al municipiului Deva. Deşi proprietarul a primit în mai multe rânduri avertismente legate de desfiinţarea construcţiei din lemn, nu a luat nicio măsură, drept urmare vom trece la demolarea forţată prin mijloace proprii ”, a declarat Forin Poienar, şef  Birou Parcuri Fântâni şi Domeniul Public din cadrul SPIGM Deva.

Patru lucrători înarmaţi cu toate uneltele necesare au început desfiinţarea construcţiei, după ce în prealabil Poliţia Locală i-a îndrumat pe clienţii aflaţi pe terasă în incinta localului sau i-au poftit să elibereze zona unde se execută lucrări de dezasamblare. Toate materialele rezultate din desfiinţarea terasei din lemn vor fi depozitate pe o perioadă limitată în curtea SPIGM Deva, iar dacă acestea nu vor fi solicitate de proprietar, vor fi distruse.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

trei × trei =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei         Autostrada Lugoj – Deva. Cele mai recente imagini aeriene de pe Loturile 3 și 4. Cât mai e de lucru         Emblema de onoare a M.A.I. conferită unui jandarm hunedorean         BINE CĂ N-A VENIT MADONA! Nedeia Vulcăneană l-a prins pe Ile Primarul cu closetul „pe vine”         Grădină urbană pe fonduri UE în zona Grigorescu         O tură de o zi, pe aici, pe-aproape: Deva – Râpa Roșie – Alba Iulia – Ampoița – Giardini di Zoe         Contracte de 15 milioane de euro. Cele mai vizitate monumente istorice din Hunedoara reabilitate pe fonduri UE         CJH PROMITE – PRIMĂRIA DEVA FACE. Chinezii deschid o fabrică de mobilă la Deva         Gara de poveste a municipiului Brad, în șantier de aproape trei ani. Lucrările nu sunt finalizate         Un motociclist a fost lovit de un autocamion pe șoseaua Deva – Lugoj         Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj