La pământ. Încă o terasă neautorizată a fost desfiinţată

Pentru prima dată în acest an, lucrătorii de la  Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală din cadrul Primăriei Deva au avut ca sarcină executarea demolării unei terase a unui bar din oraş, construită fără acte, pe domeniul public

Administraţia locală continuă şi în acest an acţiunea de demolare a construcţiilor ilegale amplasate pe domeniul public al municipiului Deva. După numereroase notificări trimise administratorului, ieri a venit rândul unui bar din apropierea Pieţei Centrale din municipiul reşedinţă de judeţ să rămână fără terasă.

La acţiune a participat Poliţia Locală Deva împreună cu Serviciul Comunitar pentru Cadastru şi Agricultură dar şi Serviciul Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPIGM) din cadrul Primăriei Deva, ca executant al lucrărilor.

 Demolare forţată

„În urma dispoziţiei primarului se trece la demolarea construcţiilor amplasate ilegal pe domeniul public al municipiului Deva. Deşi proprietarul a primit în mai multe rânduri avertismente legate de desfiinţarea construcţiei din lemn, nu a luat nicio măsură, drept urmare vom trece la demolarea forţată prin mijloace proprii ”, a declarat Forin Poienar, şef  Birou Parcuri Fântâni şi Domeniul Public din cadrul SPIGM Deva.

Patru lucrători înarmaţi cu toate uneltele necesare au început desfiinţarea construcţiei, după ce în prealabil Poliţia Locală i-a îndrumat pe clienţii aflaţi pe terasă în incinta localului sau i-au poftit să elibereze zona unde se execută lucrări de dezasamblare. Toate materialele rezultate din desfiinţarea terasei din lemn vor fi depozitate pe o perioadă limitată în curtea SPIGM Deva, iar dacă acestea nu vor fi solicitate de proprietar, vor fi distruse.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 + 6 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Hunedoreni arestați pentru trafic de persoane         DECLARAȚIA LUI CĂLIN POPESCU TĂRICEANU PRIVIND SIGLA ȘI DENUMIREA PARTIDULUI ALDE ROMÂNIA         Carmen Hărău: “Politica trebuie să fie soluţia, nu problema!”         Mașina Poliției implicată într-un accident în Hunedoara         Scene șocante s-au petrecut într-un supermaket din Deva         Data inaugurării „autostrăzii – muzeu” va fi decisă la sfârșitul lunii septembrie         DE CĂPĂTUIALĂ. Şefii PSD ai judeţului scot la concurs postul lui Sălan Jnior         ÎN ANUMITE CONDIȚII. Restanțierii din Deva pot scăpa de plata penalităților         Drumarii se întorc după trei luni pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Accident soldat cu doi morți pe Autostrada A1, între Deva și Ilia         Accident cu mașina Poliției         Incendiu puternic la o casă din satul Baldovin         Razii ale Poliției TF în gările din județ         Spărgători de locuințe prinși în urma unor descinderi         Biciclist lovit de mașină, în Hunedoara         Concert de muzică rock în Parcul Cetăţii Deva         Prins la furat pe șantierul căii ferate         Arme confiscate în Lupeni         Prostituată jefuită pe centura Devei         Avram Iancu a renunțat la visul de a deveni președintele României