LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România

Cei mai buni alergători montani din România sunt așteptați sâmbătă, 16 noiembrie, în stațiunea Parâng, să se confrunte cu telescaunul în ascensiune, de la cota 1.070 la 1.685.

Este vorba despre a treia ediție a competiției Red Bull Outrun the Lift, o provocare lansată de sportivul Toma Coconea pentru alergătorii care vor să-și depășească limitele.

Totul se desfășoară contratimp

Organizatorii competiției spun că totul se desfășoară contratimp. Cei mai buni alergători trebuie să ajungă la finiș înaintea telescaunului, parcurgând distanța de 2,5 kilometri, cu o diferență de altitudine de 615 metri, într-un timp total sub 25 de minute, durata pe care o parcurge telescaunul de la start la finiș. Concursul va începe la 12.00, cu plecare de la baza telescaunului în grupe de câte 25 de persoane, concomitent cu telescaunul.

Wildcard la Red Bull 400, în Austria, pentru locul I

Până la această ediție, doar șapte alergători au reușit performanța de a încheia cursa din Parâng înaintea telescaunului. Cel mai bun timp, 20 de minute și 26 secunde, a fost obținut anul trecut de Gyorgy Szabolcs Istvan. Vor fi premiați cei mai buni trei alergători la masculin și feminin. Cei care reușesc să ajungă înaintea telescaunului la finiș vor primi un premiu suplimentar în valoare de 500 lei. Câștigătorii locului întâi la feminin și masculin vor primi câte un wildcard în cadrul legendarei Red Bull 400, în Austria, considerată cea mai dificilă cursă de 400 de metri din lume, unde cei mai buni sprinteri montani înfruntă traseul abrupt al pistei de sărituri cu schiurile din Bischofshofen. Toate cheltuielile de participare sunt acoperite de organizatori. SURSA FOTO: Facebook.com / Run The Lift

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu × 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident grav pe DN 76 Deva – Brad         Încep lucrările de anvelopare la Blocul 13A, strada Mihai Eminescu         Teribilism la volan. Un tânăr a produs dezastrul pe DN 68 A Deva – Lugoj         Accident grav în Hunedoara. O ambulanță a lovit un biciclist         Accident mortal. Un bărbat s-a prăbușit cu mașina în râul Cerna         Accident grav în apropiere de Brad         Momente traumatizante pentru mama unei fetițe de cinci luni, după ce a adus bebele la spital         Politicienii care râvnesc la primăriile celor mai mari municipii hunedorene         Laureatul Premiului Internațional „Leonardo Da Vinci – Artist Universal” 2019. Romeo Dobrotă (Romi) din Toronto – Artistul plastic din vecini         Au fost scoase la licitație lucrările la Casa de Cultură din Hunedoara         Primarul Marcel Goia nu va mai candida la Hațeg         Seceta și MHC-ul au transformat Lacul Cinciș. Ce se întâmplă la bisericile părăsite         Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva