LA ÎNTRECERE CU TELESCAUNUL DIN PARÂNG. Provocare pentru cei mai buni alergători montani din România

Cei mai buni alergători montani din România sunt așteptați sâmbătă, 16 noiembrie, în stațiunea Parâng, să se confrunte cu telescaunul în ascensiune, de la cota 1.070 la 1.685.

Este vorba despre a treia ediție a competiției Red Bull Outrun the Lift, o provocare lansată de sportivul Toma Coconea pentru alergătorii care vor să-și depășească limitele.

Totul se desfășoară contratimp

Organizatorii competiției spun că totul se desfășoară contratimp. Cei mai buni alergători trebuie să ajungă la finiș înaintea telescaunului, parcurgând distanța de 2,5 kilometri, cu o diferență de altitudine de 615 metri, într-un timp total sub 25 de minute, durata pe care o parcurge telescaunul de la start la finiș. Concursul va începe la 12.00, cu plecare de la baza telescaunului în grupe de câte 25 de persoane, concomitent cu telescaunul.

Wildcard la Red Bull 400, în Austria, pentru locul I

Până la această ediție, doar șapte alergători au reușit performanța de a încheia cursa din Parâng înaintea telescaunului. Cel mai bun timp, 20 de minute și 26 secunde, a fost obținut anul trecut de Gyorgy Szabolcs Istvan. Vor fi premiați cei mai buni trei alergători la masculin și feminin. Cei care reușesc să ajungă înaintea telescaunului la finiș vor primi un premiu suplimentar în valoare de 500 lei. Câștigătorii locului întâi la feminin și masculin vor primi câte un wildcard în cadrul legendarei Red Bull 400, în Austria, considerată cea mai dificilă cursă de 400 de metri din lume, unde cei mai buni sprinteri montani înfruntă traseul abrupt al pistei de sărituri cu schiurile din Bischofshofen. Toate cheltuielile de participare sunt acoperite de organizatori. SURSA FOTO: Facebook.com / Run The Lift

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece − nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Numărul cazurilor de coronavirus în România se apropie de 2.500         Primarul Marcel Goia face apel la localnici pentru a ține o zi de post și rugăciune         MINISTERUL SĂNĂTĂŢII. Patru spitale suport pentru judeţul Hunedoara         Alți doi pacienți decedați în spitalele hunedorene aveau și Covid 19         NIMIC DESPRE COVID. Traseu pentru biciclişti, cu fonduri europene la Deva         ANUNŢ! În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială         293 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus în România         Preot din Deva diagnosticat cu coronavirus. Mesajul de speranță transmis pe Facebook         Polițist despre oamenii prinși noaptea pe străzile Călanului: „Ne-au plecat valorile pe stradă după ora 22”         Situație detensionată la Secția ATI a Spitalului din Orăștie, unde cadrele medicale au demisionat         Conflict între prefect și șefii CJ Hunedoara pe tema crizei de la Spitalul Județean Deva         Încă doi pacienți care au murit în spitalele din județ au fost diagnosticați cu Covid 19         Încă un deces al unui pacient din Hunedoara, diagnosticat cu afecțiuni grave, dar și cu coronavirus         Primăria Hunedoara anunță că va primi ajutor din China împotriva coronavirusului         Spitalul din Orăştie a rămas fără personal ATI. Dr. Lorena Ehim: “Suntem trimişi la moarte, carne aruncată în cuşca leilor”         Demisii la Secția ATI din Orăștie         Managerul Spitalului județean Deva a fost suspendat din funcție         Spitalul Județean Deva a intrat în carantină         Doi pacienți morți în Hunedoara aveau și Covid – 19. Erau vârstnici, cu boli grave         Trei cazuri de coronavirus în municipiul Hunedoara. Un medic a fost diagnosticat pozitiv