Jumătate din biletele la Opera Night’s, epuizate

Hunedorenii care au în plan să participe la cel mai mare festival de operă în aer liber din România, trebuie să se grăbească. Urmează ca organizatorii să promoveze evenimentul la nivel naţional, iar numărul biletelor deja a scăzut la jumătate, majoritatea fiind vândute on-line

opera 2Jumătate dintre locurile puse la dispoziţie de organizatorii Festivalului Opera Night’s au fost deja achiziţonate de iubitorii de muzică clasică. Mai sunt două săptămâni până la debutul celui mai mare festival de operă în aer liber din România, care în cel de-al treilea an de existenţă are pregătite pentru spectatori peste 1.000 de locuri.

Şase nopţi magice

Tot în premieră, în acest an spectacolele vor avea loc în două locaţii. Castelul Corvinilor din Hunedoara şi zona lapidariumuluisituat în spatele clădirii renascentiste Magna Curia din Deva sunt cele două „scene”, unde vor avea loc, timp de cinci nopţi, spectacole celebre.Orchestra, corul şi soliştii Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”, Constanţa, împreună cu alţi artişti români, dar şi din Japonia, Spania, Ungaria, Serbia şi Republica Moldova îşi vor da concursul pentru un program cu adevărat special.

Anul acesta, Festivalul Opera Night’s se va desfăşura în perioada 10 – 15 iulie, ultima seară fiind rezervată pentru Balul Operei, care va avea loc în Sala Şemineului din Palatul Magna Curia. Am crescut de la două nopţi în 2011, la şase nopţi în acest an, tocmai din cauză că am simţit că publicul ar vrea mai mult. Pentru noi este un test, având în vedere că este vorba despre două oraşe relativ mici, pentru un eveniment de o asemenea anvergură”, spune Alexandru Gruian, directorul festivalului.

Unde se pot achiziţiona bilete

Preţul unui bilet este de 50 de lei pentru o seară de festival, abonamentele pentru cele cinci spectacole se comercializează la 200 de lei, iar pentru Balul Operei, o invitaţie pentru două persoane costă tot 200 de lei.Biletele pentru festival se pot achiziţiona de la casieria Teatrului de Artă, a Centrului Cultural “Drăgan Muntean” sau a muzeului devean, de la casieria Castelului Corvinilor din Hunedoara, sau on-line. Diagramele locurilor vor putea fi consultate pe site-ul operanights.ro, iar acestea vor fi actualizate periodic, pentru a informa publicul despre locurile rămase libere. 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + 20 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei