Întâlnire a ONG-urilor din judeţ

O echipă a reţelei Societal a ajuns la Deva şi s-a întâlnit aici cu reprezentanţi ai unor ONG-uri din judeţ, care sunt interesaţi de domeniul responsabilităţii sociale

ong crucea rosie

O echipă a reţelei Societal a ajuns la Deva şi s-a întâlnit aici cu reprezentanţi ai unor ONG-uri din judeţ, care sunt interesaţi de domeniul responsabilităţii sociale.

Soluții pentru un management responsabil

 Acţiunea este una care se desfăşoară la nivel naţional, în cadrul unei caravane pornite de membrii asociaţiei Societal şi ai asociaţiei Reper 21. “Echipa Societal este într-o lungă călătorie prin ţară. Ne-am propus să întâlnim cât mai multe ONG-uri interesate de responsabilitatea socială şi să discutăm cu ei o metodă de management responsabilă de proiect dezvoltată în cadrul reţelei Societal. Ce facem noi mai exact? Deschidem reţeaua, invităm ONG-urile să devină membre şi le prezentăm beneficiile acestei reţele”, explică Diana Călin, reprezentant al Asociaţiei Reper 21. Până acum, reprezentanţiireţelei Societal au avut întâlniri şi cu membri ai ONG-urilor din alte judeţe ale ţării. ”Săptămâna aceasta am mai fost la Braşov, Târgovişte, Drobeta Turnu Severin, Constanţa, iar săptămâna viitoare urmează să ajungem la Baia Mare, Piatra Neamţ, Giurgiu”, spune Diana Călin. În cadrul întâlnirii de la Deva, reprezentanţii ONG-urilor din judeţ au aflat despre cum să facă un management responsabil, şi să pună accent, în activităţile lor pe factorii sociali şi de mediu. De asemenea, ei şi-au expus problemele cu care se confruntă pentru a se putea găsi soluţii de rezolvare a lor. ”Scopul întâlnirii de astăzi este de a cunoaşte problemele persoanelor cu dizabilităţi. Noi avem un parteneriat cu Ministerul Sănătăţiişi căutăm să aducem în faţa ministrului noi provocări şi noi probleme ale persoanelor cu dizabilităţi, cum ar fi lipsa unor medicamente, întreruperi ale tratamentelor”, afirmă Dan Răican, preşedintele Asociaţiei Antiparkinson. La întâlnirea de la Deva au fost prezente şapte ONG-uri din judeţ, majoritatea cu activităţi în domeniul persoanelor cu dizabilităţi.

 

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!