Inspecţie pe sectoarele de drum naţional din zona Văii Jiului

Drumurile naţionale din zona Văii Jiului au fost inspectate de Prefectul judeţului Hunedoara, Sorin Vasilescu, care a vrut să vadă stadiul pregătirirlor pentru perioada de iarnă.

dn7A.1DN 66 şi DN7A, pe porţiunea care traversează judeţul Huendoaram au fost inspectate de prefectul judeţului Hunedoara, Sorin Vasilescu, mai ales că se apropie iarna şi zăpezile, care vor îngreuna mult circulaţia auto. Dacă pe DN 66 nu par să fie probleme, pe DN 7A încă se lucrează. „Pe sectorul ded rum din DN7A încă se lucrează. Constructorul mai are de efectuat nişte repareaţii, astfel încât până la mănăstire să se circule, chiar dacă în condiţii de iarnă”, a declarat precectul de Hunedoara, Sorin Vasilescu.

Reamintim că drumul naţional ce face legătura dintre Valea Jiului şi Vâlcea a fost rupt, pe două porţiuni, de apele învolburate ale Jieţului la finele lunii iulie, în urma unor precipitaţii abundente. Utilajele CNADNR au venit în zonă, dar şi acum se lucrează. O altă alunecare de teren datează încă de la începutul lunii mai, când pământul a pelcat la vale pe DN 7A, la ieşirea din localitatea Jieţ către Obârşia Lotrului. Prăbuşirea  nu a dus la ruperea îmbrăcăminţii asfaltic-bituminoase, dar s-a format un gol sub şosea. O echipă de specialişti a evaluat situaţia la faţa locului, însă traficul este în continuare închis pentru maşinile de mare tonaj.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!