Inedit. “Tr3i” tineri artişti expun la Castelul Corvinilor

artistiAnca Iancu, Cătălin Dragomir şi Decebal Crăciun îşi vor vernisa expoziţia din Sala Bethlen, joi de la orele 18

Sala Bethlen din Castelul Corvinilor se va transforma timp de câteva săptămâni în galerie de artă. Atmosfera medievală va fi punctată cu sculpturi  semnate Cătălin Dragomir şi Decebal Crăciun dar şi desene de mari dimensiuni ale artistei Ana Iancu.

 Lucrări expuse în muzeu

Sub denumirea de “Tr3i”, expoziţia artiştilor, membri ai Uniunii Artiştilor Plastici din România va fi vernisată joi, de la orele 18. “Am ales să ne prezentăm sub această denumire deoarece ne-am întâlnit în cadrul mai multor simpozioane artistice şi am lucrat foarte bine împreună. Publicul va vedea peste 20 de piese de sculptură din diverse materiale de la lemn, la metal şi sticlă, dar şi şapte desene de peste 2 metri jumătate lungime, în creion. Mare parte din lucrările de sculptură au fost expuse luna trecută la Muzeul de Artă din Gabrovo în Bulgaria într-o expoziţie de mare anvergură, , unde am fost invitaţi”, spune Cătălin Dragomir, unul dintre artişti. Expoziţia va fi deschisă pentru publicul iubitor de artă, timp de o lună.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Centrul Județean pentru Managementul Situațiilor de Urgență împlinește 6 ani de la primul apel. Bilanțul instituției         Focar de pestă porcină africană. Mai mulți mistreți au fost găsiți morți         Greva muncitorilor de la SEWS R Deva a încetat. Oamenii au obținut o victorie uriașă         Medicii și conducerea spitalului din Deva se contrazic pe meniul bolnavilor: „Este o situație extrem de gravă”         Șofer inconștient, manevră criminală pe DN 7. Scena șocantă înregistrată de o cameră de bord         BIROCRAŢIA, ETERNA BOALĂ A SPITALELOR. Prefectul judeţului Hunedoara intervine în criza tomografului de la Deva         DESCOPERIRE. În “patria” Dinozaurilor Pitici. Ciorile erau exagerat de mari         Angajații SEWS-R Deva au intrat în grevă, fabrica e în fierbere. Conducerea companiei încearcă să oprească protestul         Arestări în cazul prostituatei de lux din Deva snopită în bătaie după ce a refuzat un italian         Tânără prostituată snopită în bătaie într-un apartament din Deva, la comanda unui italian         Ce suprafață de pădure va fi regenerată în 2020, în Hunedoara         Activitatea Poliției Locale în ultimul trimestru din 2019         Eminescu cel veșnic         Fraude pentru obținerea de fonduri UE prin APIA Hunedoara         ANI a găsit-o în incompatibilitate pe Delia Bada, fosta șefă a spitalului din Deva         PIAȚA MUNCII. Rata șomajului din județ a crescut         ÎN AJUTORUL OAMENILOR. Şase ani de funcţionare a CJMSU Hunedoara fără nicio secundă e întrerupere         Castelul Corvinilor a adus venituri de 1,6 milioane de euro         Situația regretabilă remarcată de un istoric, despre salariile polițiștilor locali: „Mi-au trebuit 40 de ani de cercetări şi publicaţii ştiinţifice ca să le ating pragul salarial”         2020, AN ELECTORAL. Ruinele Devei în vizorul Primăriei