INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”

Joi, 22 august 2019, devenii vor avea parte de o surpriză plăcută. În avanpremiera evenimentului Deva Jazz Festival,  în oraşul nostru va circula ,,Autobuzul cu Jazz”.

 

 

Călătorii care se vor urca în autobuzul care circulă  pe linia nr. 6, pe traseul Gară-Casa de Cultură-Spitalul Judeţean-Policlinica Veche-Minerului şi retur (fostul nr. 8, n. red.), vor putea asculta live trupa de jazz „Alin Gheju Quartet”.

 

Plecarea din gară, la ora 15.00

 

Maşina va pleca la ora 15:00 din zona Gării Deva. În ,,Autobuzul cu Jazz” va urca şi Primarul Municipiului Deva, Nicolae-Florin Oancea, care îi va însoţi pe membrii trupei pe tot traseul. Organizatorii acestui eveniment de promovare a festivalului de jazz care va avea loc în municipiul nostru sunt Primăria Municipiului Deva, Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean” Deva cu susţinerea Societăţii de Transport Public Local Deva.

 

Urmează şi un festival de profil

 

Vă reamintim că organizatorii vă invită la a doua ediţie a  festivalului de jazz în aer liber, în zilele de 30 august, 31 august și 1 septembrie 2019, începând cu ora 19:00, în Parcul Cetății din Deva. De la jazz-ul clasic la cele mai noi forme de exprimare artistică, iubitorii acestui gen de muzică vor avea ocazia să se bucure de libertatea creatoare a unor artiști desăvârșiți. Evenimentul va fi condimentat cu workshop-uri și ateliere muzicale pentru copii, expoziţie de fotografie, lansare de carte şi expoziţie de sculptură, târg de viniluri dar şi alte multe surprize pregătite pentru participanţii de toate vârstele. Intrarea la festivalul de jazz este liberă.

 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!