Începe deratizarea în parcurile din municipiul Petroşani

91

Locatarii blocului de locuinţe sociale din Petroşani au scăpat de tot ce înseamnă rozătoare şi insecte. Edilii din Petroşani au făcut deratizarea anuală şi se pregătesc să facă acelaşi lucru şi în parcurile şi zonele verzi din municipiu.

bloc-social-petroImediat cum vremea se va încălzi, angajaţii serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat (SPADPP) din cadrul Primăriei Petroşani vor demara campania de deratizare şi dezinsecţie în parcurile din municipiu. Asta înseamnă, spune Nicu Taşcă – purtătorul de cuvânt al Primăriei Petroşani – prin iunie – iulie. „Este prevăzută campania de dezinsecţie şi deratizare în parcuri, dar când se va încălzi vremea, respectiv prin iunie – iulie”, a declarat Taşcă.  Pe de altă parte, acesta a precizat că reprezentanţii SPADPP au finalizat acţiunea de deratizare la blocul de locuinţe sociale din cartierul Colonie din Petroşani, care a vizat toţi dăunătorii.

Blocul de locuinţe sociale din Colonie a fost dat în folosinţă la începutul anului 2010 şi în fiecare an edilii s-au ocupat de acţiunea de deratizare, aşa încât să fie stârpite atât rozătoarele, cât şi insectele, fie că vorbim despre ţânţari, pureci ori căpuşe.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.