Începe deratizarea în parcurile din municipiul Petroşani

Locatarii blocului de locuinţe sociale din Petroşani au scăpat de tot ce înseamnă rozătoare şi insecte. Edilii din Petroşani au făcut deratizarea anuală şi se pregătesc să facă acelaşi lucru şi în parcurile şi zonele verzi din municipiu.

bloc-social-petroImediat cum vremea se va încălzi, angajaţii serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat (SPADPP) din cadrul Primăriei Petroşani vor demara campania de deratizare şi dezinsecţie în parcurile din municipiu. Asta înseamnă, spune Nicu Taşcă – purtătorul de cuvânt al Primăriei Petroşani – prin iunie – iulie. „Este prevăzută campania de dezinsecţie şi deratizare în parcuri, dar când se va încălzi vremea, respectiv prin iunie – iulie”, a declarat Taşcă.  Pe de altă parte, acesta a precizat că reprezentanţii SPADPP au finalizat acţiunea de deratizare la blocul de locuinţe sociale din cartierul Colonie din Petroşani, care a vizat toţi dăunătorii.

Blocul de locuinţe sociale din Colonie a fost dat în folosinţă la începutul anului 2010 şi în fiecare an edilii s-au ocupat de acţiunea de deratizare, aşa încât să fie stârpite atât rozătoarele, cât şi insectele, fie că vorbim despre ţânţari, pureci ori căpuşe.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

zece + nouă =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident produs de un tânăr de 18 ani         Cum este „chinuită” o angajată a CFR, în fața barierelor de pe DN 7, la Simeria         Elev atacat și buzunărit pe holurile unei școli din Deva         Lucrări de modernizare la Stadionul Municipal Deva         Buget 2020. Proiectele Primăriei Hunedoara pentru acest an         AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ. Cum a fost drămuit bugetul Devei         Investiții în fabrica de clăpari din Orăștie         Bărbat lăsat fără bani într-o parcare din Deva         Sportivi din Deva, campioni la o competiție națională de karate         Clipe de groază trăite de o femeie, în scara unui bloc din Hunedoara         Atenuatori de impact noi pe autostrăzile din vestul țării         Poliţia Locală Deva – bilanţul activităţii pe anul 2019         Cenaclul „Amurg sentimental”. Interviu cu Gabriela Alef         Bătaie de joc pe seama unui copilaș de patru luni. Tatăl l-a părăsit, iar mama s-a spălat pe mâini de el         Au trecut 52 de ani de când Deva, Hunedoara și Petroșani au devenit municipii         Eleva de 16 ani din Deva a fost găsită… departe         BUGETARE PARTICIPATIVĂ 2020. Primele 3 idei de îmbunătățire a calității vieții în Deva         DUPĂ INTERVENŢIA PREFECTULUI. Ceferiştii, amendaţi cu 60.000 de lei pentru mizeria de la Ilia         Tragedie pe DN 66, în comuna Pui         Povestea emoționantă a lui Darius, elevul premiant îngrijit de bunici