Încă 67 de milioane de euro pentru reabilitarea reţelelor de apă din Valea Jiului

Reţele de apă extinse şi modernizate în Valea Jiului. De asta va avea parte populaţia după ce operatorul de apă şi canal, ApaServ Valea Jiului SA, va implementa şi cea de a doua parte a proiectului, pentru care se va semna contractul zilele următoare.

apaservÎn cel mult două săptămâni  ApaServ Valea Jiului SA va semna contractul pentru partea a doua a proiectului de extindere şi modernizare a reţelelor de apă şi canal din Valea Jiului, în valoare de 67,2 milioane de euro. „Prima parte a proiectului a vizat extinderea reţelelor de apă şi a reţelelor de canalizare. În partea a doua se reabilitează acest reţele. Este vorba despre 44 de kilometri de canalizare menajeră,  27 de kilometri de aducţiuni, 64 de kilometri de reţele de distribuţie, se vor reabilita 3 captări, două staţii de tratare”, a declarat Costel Avram, directorul SC  ApaServ valea Jiului SA. În cel mai scurt timp va fi lansată şi licitaţia pentru studiul de fezabilitate, iar până la finalul anului conducerea ApaServ spune că proiectul va fi demarat.

În Valea Jiului este în plină demarare prima parte a proiectului, ce a vizat extinderea reţelelor, acesta este în plină derulare, iar în curând vor fi finalizate lucrările în Aninoasa şi Vulcan. Pentru prima parte a proiectului, ApaServ a beneficiat de o finanţare de  40 de milioane de euro, bani nerambursabili.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

cinci × patru =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Târgul de fete de pe Muntele Găina – 2019 (VIDEO)         Spitalul Județean de Urgență din Deva are în stoc ser antiviperin în caz de urgență         Scene groaznice pe DN 7: un motociclist a izbit frontal un autotren (VIDEO)         Primarul Devei a cerut rezilierea contractului cu firma de salubrizare         Scene cumplite într-o spălătorie: un copil a fost rănit, doi angajați au scăpat ca prin minune înainte de a fi striviți de o mașină. Totul a fost înregistrat video         Copil adus la Urgențe după ce a fost mușcat de un șarpe         „Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Alunecări de teren pe șoseaua Lacului Cinciș         Scandal în fața adăpostului de câini fără stăpân din Călan         Carmen Hărău: „Alarmă în primării: nu mai sunt bani!”         “Și tu decizi pentru Brad!” USR Brad îl obligă pe Cazacu să-i respecte pe brădeni         Povestea zidului uriaș de pe Autostrada Lugoj – Deva         Cele 11 brățări dacice de aur masiv rămase dispărute         ASEDIAŢI DE EVENIMENTE. Garda Cetăţii în acţiune fitness în aer liber la Cetatea Deva         „SCÂRŢ-SCARŢ” PÂNĂ VINERI. Primarul Devei păsuieşte gunoierul cu trei zile         SĂRBĂTOAREA MOŢILOR. Sâmbătă începe Târgul de Fete de pe Muntele Găina         PARLAMENTUL EUROPEAN. Siegfried Mureșan cere aderarea României la spațiul Schengen         Castelul Corvinilor va intra în șantier în luna august         INVESTIȚIE Ce localități din Hunedoara vor fi racordate la noua rețea de gaze naturale         Sistem de supraveghere video pe străzile Simeriei