Încă 67 de milioane de euro pentru reabilitarea reţelelor de apă din Valea Jiului

Reţele de apă extinse şi modernizate în Valea Jiului. De asta va avea parte populaţia după ce operatorul de apă şi canal, ApaServ Valea Jiului SA, va implementa şi cea de a doua parte a proiectului, pentru care se va semna contractul zilele următoare.

apaservÎn cel mult două săptămâni  ApaServ Valea Jiului SA va semna contractul pentru partea a doua a proiectului de extindere şi modernizare a reţelelor de apă şi canal din Valea Jiului, în valoare de 67,2 milioane de euro. „Prima parte a proiectului a vizat extinderea reţelelor de apă şi a reţelelor de canalizare. În partea a doua se reabilitează acest reţele. Este vorba despre 44 de kilometri de canalizare menajeră,  27 de kilometri de aducţiuni, 64 de kilometri de reţele de distribuţie, se vor reabilita 3 captări, două staţii de tratare”, a declarat Costel Avram, directorul SC  ApaServ valea Jiului SA. În cel mai scurt timp va fi lansată şi licitaţia pentru studiul de fezabilitate, iar până la finalul anului conducerea ApaServ spune că proiectul va fi demarat.

În Valea Jiului este în plină demarare prima parte a proiectului, ce a vizat extinderea reţelelor, acesta este în plină derulare, iar în curând vor fi finalizate lucrările în Aninoasa şi Vulcan. Pentru prima parte a proiectului, ApaServ a beneficiat de o finanţare de  40 de milioane de euro, bani nerambursabili.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc         Strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Hunedoara este modernizată         Povestea comorii fabuloase a regelui Decebal         Toate drumurile duc la Salonul Hunedorean al Cărţii         UNA DE “MAGNA CUM LAUDE” LA CJH: Galeriile de Artă „FORMA” devin o bijuterie arhitecturală         Prinși la furat de băutură și țigări         Drumul Național 7A va intra în reparații capitale. Primele lucrări de reabilitare au început         Incendiu puternic în Geoagiu. Un om a murit         Voluntarii care lucrează la Cetatea Costești au nevoie de ajutor         NOMINALIZAŢII PNL DEVA. Dr. Petrui la Sănătate, Marian Călin la Agricultură, Potecă – Prefect         Incendiu puternic în satul Uroi         Imaginea Nadiei Comăneci a trecut chinuit prin votul CL Deva         PERFORMANȚĂ Un devean, campion european la Securitate Cibernetică         Reparații capitale pe cel mai riscant tronson al căii ferate Simeria – Petroșani