I s-a declanşat travaliu în timpul unui recital

Maria Rotaru, cunoscută interpretă de muzică populară din zona Olteniei a născut sâmbătă noapte prin cezariană la Spitalul din Deva, un bebeluş de aproape trei kilograme

cantareataO cunoscută cântăreaţă de muzică populară din Craiova a născut sâmbătă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Deva un bebeluş prematur, dar sănătos. Pe numele de scenă Maria Rotaru, artista însărcinată în 36 de săptămâni a fost invitată la o petrecere în municipiul de la poalele Cetăţii să suţină un recital. În timpul reprezentaţiei, cântăreţei i „s-a rupt apa”, aceasta fiind transportată de urgenţă la spital, pentru a naşte.

De la petrecere, în sala de naşteri

Sâmbătă seara, în jur de ora 21 prin Serviciul de Urgenţă al Spitalului Judeţean a fost internată cântăreaţa Maria Rotaru, în vârstă de 29 de ani, care prezenta un debut de travaliu. În funcţie de starea dânsei de sănătate am acţionat conform procedurilor, iar tânăra a născut prin cezariană un băieţel de aproape trei kilograme. Deoarece nu a fost o naştere la termen, bebeluşul are deocamdată probele respiratorii, medicii neonatologi având în acest moment grijă de el. Cântăreaţa este bine, în acest moment administrându-i-se tratamentul urmat de pacientele care nasc prin cezariană”, a spus medicul Romeo Stănescu, şef de secţie Obstetrică Ginecologie la SJU Deva. Medicul a venit de urgenţă sâmbătă seara de acasă pentru a se ocupa de acest caz.

Urgenţă medicală

A trebuit să îl chemăm pe şeful de secţie de la Obstetrică de acasă, pentru că acest caz prezenta o urgenţă medicală, iar şeful de secţie este cel mai în măsură să ia decizii în astfel de situaţii”, spune Călin Laza, managerul SJU Deva. Romeo Stănescu este de părere că declanşarea travaliului nu are legătură cu petrecerea la care Maria Rotaru cânta, deoarece acesta se poate declanşa în orice situaţie.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × unu =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
CNAIR reclamă defecte și degradări pe Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj -Deva         (P) Igienizarea covorului din casa – mentinerea sanatatii intregii familii         (P) Cearta în familie, una dintre cele mai neobișnuite situații pentru care ai putea avea nevoie de-un împrumut         Castelul Corvinilor a intrat în șantier         Accident grav pe șoseaua Hunedoara – Deva         Un tânăr a furat o mașină și a provocat un accident         PĂREREA SPECIALISTULUI NICULESCU. Este sau nu este fierul vechi adevărata miză la Mintia?         Carmen Hărău : „ Dăncilă a plecat, dar PSD a rămas!”         Drumul județean spre cetățile dacice se dezintegrează vizibil         Imagini spectaculoase cu lupul care a dat târcoale unui grup de turişti în Retezat         Spargere la Kaufland Petroșani         Prețuri promoționale la operațiile de cataractă și dioptrii, cu cele mai bune cristaline multifocale, la Opticline Dr. Angelescu         Un bărbat a murit după ce s-a prăbușit de pe schela unui bloc         Strada Constantin Dobrogeanu Gherea din Hunedoara este modernizată         Povestea comorii fabuloase a regelui Decebal         Toate drumurile duc la Salonul Hunedorean al Cărţii         UNA DE “MAGNA CUM LAUDE” LA CJH: Galeriile de Artă „FORMA” devin o bijuterie arhitecturală         Prinși la furat de băutură și țigări         Drumul Național 7A va intra în reparații capitale. Primele lucrări de reabilitare au început         Incendiu puternic în Geoagiu. Un om a murit