Hunedoara se împodobeşte de sărbători

IMG_8687Administraţia locală a municipiului Hunedoara plănuieşte să contribuie cu 30.000 de lei pentru achiziţia instalaţiilor şi podoabelor care vor înfumuseţa străzile din oraş, în zilele de iarnă, potrivit reprezenanţilor Primăriei Hunedoara.

Angajaţii companiei de electricitate contractată de primărie au început împodobirea centrului municipiului. Sunt montate instalaţii de lumini pe bulevardele principale ale Hunedoarei. În următoarele zile, vor fi adăugate podoabele achiziţionate în anii trecuţi de primărie, urmând a se stabili dacă mai este nevoie şi de alte achiziţii.

„Pe lângă împodobirea municipiului pentru sărbătorile de iarnă, în Hunedoara va fi deschis şi târgul de iarnă, care va funcţiona în aceeaşi zonă, a Stadionului Michael Klein, unde a fost inaugurat şi în iarna anului trecut”, a precizat Silke Oprean, reprezentanta Primăriei municipiului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

paisprezece − zece =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Vizitează județul Hunedoara și locurile sale de poveste         Mircea Moloț: „Faptul că PNL trâmbițează un așa zis program de relansare economică nu este deloc rău. Rău este că…”         Șofer băut, cursă periculoasă pe un bulevard din Deva         Accident grav pe Strada Mihai Eminescu, din Deva, produs de o tânără         Restricții de circulație pe autostrada A1 Timișoara – Lugoj, Lotul 2         Ce a rămas după incendiul care a mistuit fosta Școală de ucenici din combinatul Hunedoara         S-a deschis ștrandul din Hunedoara         Prostituție sub amenințarea unei grupări de interlopi din Valea Jiului         S-au publicat rezultatele la Bacalaureat. 9 elevi de nota 10 în județul Hunedoara         Trafic rutier închis temporar pe strada Hărăului         Mineri intoxicați cu fum și gaze toxice în subteranul Minei Livezeni         Cristian Coroiescu, liderul ALDE Călan, candidează la Primăria Călan         Mocănița va circula din nou, în această vară, pe calea ferată îngustă Brad – Crișcior         Sala de Lectură a Bibliotecii Județene va fi modernizată         ÎN SPATELE VITRINEI         Ultima zi de plată a impozitelor locale, cu bonificație         Un șofer băut a distrus două mașini         Experiment eșuat sau accident extrem de stupid. Ce le-a spus jandarmilor tânărul găsit după trei zile, legat de un copac, în Parâng         Complexul turistic Cheile Buții a ars într-un incendiu         Modernizarea Casei de Cultură din Orăștie – o poveste fără sfârșit