Hunedoara se împodobeşte de sărbători

IMG_8687Administraţia locală a municipiului Hunedoara plănuieşte să contribuie cu 30.000 de lei pentru achiziţia instalaţiilor şi podoabelor care vor înfumuseţa străzile din oraş, în zilele de iarnă, potrivit reprezenanţilor Primăriei Hunedoara.

Angajaţii companiei de electricitate contractată de primărie au început împodobirea centrului municipiului. Sunt montate instalaţii de lumini pe bulevardele principale ale Hunedoarei. În următoarele zile, vor fi adăugate podoabele achiziţionate în anii trecuţi de primărie, urmând a se stabili dacă mai este nevoie şi de alte achiziţii.

„Pe lângă împodobirea municipiului pentru sărbătorile de iarnă, în Hunedoara va fi deschis şi târgul de iarnă, care va funcţiona în aceeaşi zonă, a Stadionului Michael Klein, unde a fost inaugurat şi în iarna anului trecut”, a precizat Silke Oprean, reprezentanta Primăriei municipiului Hunedoara.

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști         CU ALCOOL LA BORD. O tânără din Călan a anunţat o răpire falsă         Giardini di Zoe, colţul de Rai creat într-un sat din Hunedoara         Momente dramatice pentru o familie de polonezi care a vizitat Cetatea Devei