Hunedoara atrage turişti cu pârtiile de schi din Straja şi Parâng

Cele mai bune oferte din ţară şi de peste hotare sunt expuse publicului la Târgul de Turism al României din Bucureşti, Hunedoara fiind reprezentată prin Agenţia de Turism Judeţean care îi aşteaptă pe vizitatori cu oferte dedicate sporturilor de iarnă

targ 1Judeţul Hunedoara participă şi la ediţia de iarnă a Târgului de Turism al României, care se desfăşoară în această perioadă la Bucureşti, în cadrul Centrului Expoziţional Romexpo. La cel mai mare târg de turism al României participă peste 300 de companii de turism din ţară şi din străinătate din ţări precum Austria, Bulgaria, Germania, India, Iordania, Israel, Italia, Turcia şi Ungaria, cu zeci de destinaţii şi sute de oferte de petrecere a timpului liber.

Oportunităţi de afaceri

La standul de 21 de metri pătraţi din Centrul Romexpo, Agenţia de Turism Judeţean (ATJ) Hunedoara se prezintă la această ediţie a târgului cu mai multe oferte dedicate sporturilor de iarnă, dar promovează deopotrivă turismul cultural şi ecumenic. Totodată la târg participă şi operatori privaţi care au cabane şi pensiuni în staţiunile Parâng şi Râuşor, dar şi în Deva, Geoagiu sau Haţeg. Cele mai întâlnite oferte sunt cele de Crăciun sau Revelion. „Este o oportunitate pentru operatorii locali de a-şi promova ofertele la cel mai mare târg de turism din ţară. În acest fel ei pot deveni cunoscuţi pe plan naţional şi încheia contracte avantajoase pentru sezonul care se apropie. Anul trecut, la ediţia de iarnă a târgului când s-au înregistrat peste 30.000 de vizitatori, colegii din Straja, în luna noiembrie au avut rezervat tot ce înseamnă cameră pe sezonul de schi”, spune Cosmin Joiţoiu, coordonator al ATJ Hunedoara.

targ 2Un judeţ plin de istorie

La deschiderea oficială a evenimentului a participat şi Maria Grapini, Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism care a vizitat şi standul judeţului Hunedoara. „Fiind un judeţcu potenţial turistic, cu un număr mare de monumente unice în ţară, ofertele din Hunedoara sunt primite foarte bine de către participanţii la târg. De asemenea au început să fie căutate ofertele din staţiunile montane hunedorene”, mai punctează Cosmin Joiţoiu. Târgul de Turism al României a luat startul joi şi va fi deschis vizitatorilor până duminică seara, cel mai mare aflux de vizitatori fiind aşteptat în ultimele două zile. 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nouăsprezece − 10 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Lotul 3 al Autostrăzii Lugoj – Deva a rămas „muzeu”         A început montarea căii de rulare în Tunelul Turdaș de pe șantierul magistralei feroviare de mare viteză         Caravana Filmului Românesc la Hunedoara         La Deva se va da startul Turului Ciclist al Hunedoarei         Gând la început de an școlar         Motociclist oprit cu focuri de armă         DREPTATE PENTRU MILU. Sora victimei de la Sarmizegetusa Regia: “Fratele meu avea o şansă la viaţă, dar nimeni nu i-a dat-o”         INEDIT. Astăzi la Deva se poate circula cu “Autobuzul cu Jazz”         Ultima zi de lucru din ultimatumul dat pe Lotul 3 din Autostrada Lugoj – Deva. Când pot fi deschişi cei 21 de kilometri         Bărbat înjunghiat în inimă de frica soției         Blocaj prelungit pe șantierul șoselei Hunedoara – Călan         Licitație pentru modernizarea șoselelor turistice din județul Hunedoara         Povestea „tunelurilor pentru urși” de pe cel mai scump sector de autostradă: lotul de 300 de milioane de euro         Tragedie pe DN 7: un bărbat a murit, iar alți trei au fost răniți într-un accident rutier         Sardinia, între foarte scump și foarte ieftin         Tânără atacată în timp ce își plimba copilul în cărucior         Grădina Castelului Corvinilor, locul de poveste ocolit de turiști         CU ALCOOL LA BORD. O tânără din Călan a anunţat o răpire falsă         Giardini di Zoe, colţul de Rai creat într-un sat din Hunedoara         Momente dramatice pentru o familie de polonezi care a vizitat Cetatea Devei