Hunedoara atrage turişti cu pârtiile de schi din Straja şi Parâng

Cele mai bune oferte din ţară şi de peste hotare sunt expuse publicului la Târgul de Turism al României din Bucureşti, Hunedoara fiind reprezentată prin Agenţia de Turism Judeţean care îi aşteaptă pe vizitatori cu oferte dedicate sporturilor de iarnă

targ 1Judeţul Hunedoara participă şi la ediţia de iarnă a Târgului de Turism al României, care se desfăşoară în această perioadă la Bucureşti, în cadrul Centrului Expoziţional Romexpo. La cel mai mare târg de turism al României participă peste 300 de companii de turism din ţară şi din străinătate din ţări precum Austria, Bulgaria, Germania, India, Iordania, Israel, Italia, Turcia şi Ungaria, cu zeci de destinaţii şi sute de oferte de petrecere a timpului liber.

Oportunităţi de afaceri

La standul de 21 de metri pătraţi din Centrul Romexpo, Agenţia de Turism Judeţean (ATJ) Hunedoara se prezintă la această ediţie a târgului cu mai multe oferte dedicate sporturilor de iarnă, dar promovează deopotrivă turismul cultural şi ecumenic. Totodată la târg participă şi operatori privaţi care au cabane şi pensiuni în staţiunile Parâng şi Râuşor, dar şi în Deva, Geoagiu sau Haţeg. Cele mai întâlnite oferte sunt cele de Crăciun sau Revelion. „Este o oportunitate pentru operatorii locali de a-şi promova ofertele la cel mai mare târg de turism din ţară. În acest fel ei pot deveni cunoscuţi pe plan naţional şi încheia contracte avantajoase pentru sezonul care se apropie. Anul trecut, la ediţia de iarnă a târgului când s-au înregistrat peste 30.000 de vizitatori, colegii din Straja, în luna noiembrie au avut rezervat tot ce înseamnă cameră pe sezonul de schi”, spune Cosmin Joiţoiu, coordonator al ATJ Hunedoara.

targ 2Un judeţ plin de istorie

La deschiderea oficială a evenimentului a participat şi Maria Grapini, Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism care a vizitat şi standul judeţului Hunedoara. „Fiind un judeţcu potenţial turistic, cu un număr mare de monumente unice în ţară, ofertele din Hunedoara sunt primite foarte bine de către participanţii la târg. De asemenea au început să fie căutate ofertele din staţiunile montane hunedorene”, mai punctează Cosmin Joiţoiu. Târgul de Turism al României a luat startul joi şi va fi deschis vizitatorilor până duminică seara, cel mai mare aflux de vizitatori fiind aşteptat în ultimele două zile. 

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

unu + 9 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Accident mortal în Petroșani, pe trecerea de pietoni         Doi hunedoreni trimiși în carantină după ce nu au respectat măsurile de autoizolare         Polițistul Florin Bolosin, trecut în rezervă. Ce spune despre munca în Poliție         A fost reluată susținerea probei practice a examenului pentru obţinerea permisului de conducere         140 de ani de la înființarea Societății de Istorie și Arheologie a comitatului Hunedoara         Accident rutier pe Autostrada A1 Deva – Sebeș         Parcare nouă, construită la Spitalul municipal Hunedoara         Bugetare participativă: START VOT pentru ideile devenilor         Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Deva a fost deschis integral         Opticline Dr. Angelescu – Inițiativă dedicată medicilor din Spitalul Deva         Ce măsuri s-au luat în Hunedoara, înainte de întoarcerea elevilor la școală         Un muzeu al trenulețelor se deschide în Hunedoara         Lemne expediate ilegal de o firmă din Orăștie         Povestea unui inel deosebit, descoperit la Micia         Coronavirus, situația la zi prezentată de Prefectura Hunedoara         RECOMANDĂRI ALE POLIȚIȘTILOR, PENTRU O MINIVACANȚĂ ÎN SIGURANȚĂ         Accident pe Bulevardul Dacia. Un șofer „și-a spart” bolidul într-o intersecție         Moment festiv la I.S.U. Hunedoara         6 pacienți confirmați „COVID-19” internați la SJU Deva         Ceremonie la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara