Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu

Familia celebrului bibliotecar Avram Iancu – devenit cunoscut după ce a traversat înot, fără costum de protecție, Canalul Mânecii – va avea gratuitate la bazinul didactic de înot din Petroșani. Asta după ce a trecut prin momente pe care le-a descris ca fiind ”de rușine” chiar la bazinul care îi poartă numele!

Celebrul bibliotecar – sportiv, care a participat la mai multe competiții extreme și a traversat înot Dunărea de la izvoare la vărsare, a înaintat o adresă Consiliului Local Petroșani, în care a descris situația prin care a trecut el și familia lui.

”În această iarnă am efectuat antrenamentele la bazinul de înot “Iancu Avram-Marius” Cu această ocazie au fost și fetițele mele cu mine de vreo 5 sau 6 ori. În urmă cu puțin timp, la sfârșitul unei sesiuni de înot, când am predat cheile de la vestiar, o doamnă blondă de la casierie, m-a luat deoparte și cu evidentă sfială și rușine în glas mi-a transmis următoarele: “Domnule Avram, mi-a spus domnul director să vă spun că dumneavoastră aveți intrare gratuită și necondiționată oricând doriți, însă, fetele dumneavoastră nu! Pentru ele și soție trebuie să plătiți bilet!”După ce doamna și-a consumat momentul delicat, a fost rândul meu să-mi consum uriașa porție de rușine pe care am simțit-o, băgând capul în pământ”, a precizat Avram Iancu în adresa înaintată Consiliului Local.

Situația delicată va fi rezolvată printr-un proiect de hotărâre inițiat de primarul municipiului Petroșani. – Continuare in Informatia Vaii Jiului

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 12 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITATE
Ramona Mănescu, propunere ALDE pentru postul de ministru la Externe         Tragedie în Deva         Dosarul electronic la Tribunalul Hunedoara         Patru hunedoreni anchetați pentru braconaj         Mircea Lucescu a revenit în Hunedoara. Ce a dezvăluit antrenorul legendar al echipei Corvinul         Dacfest 2019, la poalele Măgurii Uroiului         Primăria Deva primește fonduri UE pentru reabilitarea „Palatului” Cetății Devei         Carmen Hărău: „Românii trebuie să știe!”         Autostrada Lugoj – Deva. Ce se întâmplă pe Lotul 3         Moştenirea dregătorului Potecă, mătrăşită după cinci ani         Primăria Deva caută teren pentru ghetoul de la „Porcărie”         Tragedie în Petroșani         Lucrările de reabilitare a podului rutier peste râul Strei au fost scoase la licitație publică         Accident feroviar în apropiere de Brad: un șofer a tăiat calea trenului         Zona periculoasă a DN 66, dotată cu parapeți         Vladimir Brilinsky, lăsat de șefii CJ în afara Sarmizegetusei Regia         Tânăr condamnat pentru trafic de droguri după ce a vrut să se îmbogățească prin „darknet”         Drama tinerei care și-a pierdut fetița de 7 ani într-un accident feroviar         Un weekend de poveste în Retezat         Avantajele unui scaun de birou confortabil: De ce să îl schimbi acum!