Gratuitate la bazinul de înot pentru familia lui Avram Iancu

Familia celebrului bibliotecar Avram Iancu – devenit cunoscut după ce a traversat înot, fără costum de protecție, Canalul Mânecii – va avea gratuitate la bazinul didactic de înot din Petroșani. Asta după ce a trecut prin momente pe care le-a descris ca fiind ”de rușine” chiar la bazinul care îi poartă numele!

Celebrul bibliotecar – sportiv, care a participat la mai multe competiții extreme și a traversat înot Dunărea de la izvoare la vărsare, a înaintat o adresă Consiliului Local Petroșani, în care a descris situația prin care a trecut el și familia lui.

”În această iarnă am efectuat antrenamentele la bazinul de înot “Iancu Avram-Marius” Cu această ocazie au fost și fetițele mele cu mine de vreo 5 sau 6 ori. În urmă cu puțin timp, la sfârșitul unei sesiuni de înot, când am predat cheile de la vestiar, o doamnă blondă de la casierie, m-a luat deoparte și cu evidentă sfială și rușine în glas mi-a transmis următoarele: “Domnule Avram, mi-a spus domnul director să vă spun că dumneavoastră aveți intrare gratuită și necondiționată oricând doriți, însă, fetele dumneavoastră nu! Pentru ele și soție trebuie să plătiți bilet!”După ce doamna și-a consumat momentul delicat, a fost rândul meu să-mi consum uriașa porție de rușine pe care am simțit-o, băgând capul în pământ”, a precizat Avram Iancu în adresa înaintată Consiliului Local.

Situația delicată va fi rezolvată printr-un proiect de hotărâre inițiat de primarul municipiului Petroșani. – Continuare in Informatia Vaii Jiului

Comentarii FB

comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
ACTUALITATE
Bradul de Crăciun la Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva         ADMINISTRAŢIE. Cresc preţurile şi subvenţia la agentul termic din sistem centralizat la Deva         S-a răsturnat cu mașina în șanț         Alimente pentru sărmani oferite de Episcopia Devei şi Hunedoarei         Parcul Corvin din Hunedoara va fi transformat într-unul al copiilor         DEVA. Termen prelungit pentru eliberarea biletelor gratuite de transport local         Jupânii criminali ai șoselelor. Ce a putut face un șofer de bolid pe DN 7         Accident grav la o exploatare forestieră         Un vârstnic și soția sa au fost găsiți morți         Gestul nobil al unui localnic din Bobâlna         Revelion în aer liber la Deva și Hunedoara         S-A FĂCUT ECOLOGIST. Conducerea centrală PER confirmă: Mareş este preşedinte la Hunedoara         Birou europarlamentar USR la Deva         UNDE SE RĂRESC PĂDURILE. Lista noilor exploatări forestiere din 2020, în județul Hunedoara         Arheolog reclamat în instanță după o poză în faţa Consiliului Judeţean: „Aveți grijă unde vă fotografiați”         Noul program Erasmus, cât mai echitabil și inclusiv         Un atelier de prelucrare a lemnului a fost mistuit de un incendiu         Carmen Hărău: ”Se ieftinește combustibilul și se renunță la supra-impozitarea muncii part-time!”         Razie la transportatorii de lemne         Cetatea Devei a primit peste 173.000 de turiști în 2019. Iarna rămâne „sezonul mort” pentru fortul medieval